Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

O tai ir nepastangrino nėkiek? mastau.gif Aš irgi nelabai tikiu, daugiau iš smalsumo dabar lt kosmetiką bandau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 20:43)
O tai ir nepastangrino nėkiek? mastau.gif  Aš irgi nelabai tikiu, daugiau iš smalsumo dabar lt kosmetiką bandau  ax.gif

nežinau, aš ant šlaunų retai tepu, nes ten nesausėja oda. dažniausiai blauzdas ir delnus tepu
Atsakyti
Aaa, nu delnams tikrai reikia stangrumo biggrin.gif
Atsakyti
gavau el. laišką, kad Biok atsidarė e-parduotuvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 02, 12:08)
gavau el. laišką, kad Biok atsidarė e-parduotuvė   smile.gif

Aha, aš irgi vakar netyčia atradau tą e-parduotuvę. Kainos mažesnės nei parduotuvėj, bet vilnietėm reikia užsisakyti už 50Lt, kad apsimokėtų, o aš vargu, ar rasčiau, ką už tiek užsisakinėt, nes žinau tik kelias, jau patikrintas ir man tinkančias priemones mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 07 02, 11:15)
Aha, aš irgi vakar netyčia atradau tą e-parduotuvę. Kainos mažesnės nei parduotuvėj, bet vilnietėm reikia užsisakyti už 50Lt, kad apsimokėtų, o aš vargu, ar rasčiau, ką už tiek užsisakinėt, nes žinau tik kelias, jau patikrintas ir man tinkančias priemones  mastau.gif
As gavau laiska i pasto dezute. As rasciau is ten ka uzsisakyti uz 50Lt, deja ne Vilniuje esu ax.gif
Atsakyti
Tikrai kainos mažesnės. Pirkau kremą jautriai veido odai, tai mokėjau apie 30lt, o čia tik 19 ax.gif
Kaip ten su tuo užsisakymu, būtina užsisakyt už 50lt, kad būtų vykdomas užsakymas, ar kaip? g.gif

Nepamirškit paskui į pirmą postą naujoj temoj parašyt nuorodos ax.gif

Įdomu, ar bus kada vaikams kokia serija lietuviškų priemonių? g.gif Būtų gerai, jeigu būtų skirtos kaip jautriai odai, o ne su kuo daugiau kvėpiklių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 02 liepos 2009 - 14:59
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 02, 15:58)
Tikrai kainos mažesnės. Pirkau kremą jautriai veido odai, tai mokėjau  apie 30lt, o čia tik 19 ax.gif
Kaip ten su tuo užsisakymu, būtina užsisakyt už 50lt, kad būtų vykdomas užsakymas, ar kaip?  g.gif

Nepamirškit paskui į pirmą postą naujoj temoj parašyt nuorodos  ax.gif

Įdomu, ar bus kada vaikams kokia serija lietuviškų priemonių?  g.gif  Būtų gerai, jeigu būtų skirtos kaip jautriai odai, o ne su kuo daugiau kvėpiklių  ax.gif

Nea, galima ir uz maziau nei 50lt uzsisakyti, bet tada pristatymo kaina 5lt,o jei virs 50lt, tai nemokamai pristato 4u.gif
aha, visai fainai butu, jei atsirastu kokia serija vaikams (ir dar naturalesnes sudeties) blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 02, 16:58)
Kaip ten su tuo užsisakymu, būtina užsisakyt už 50lt, kad būtų vykdomas užsakymas, ar kaip?  g.gif

"Šiuo metu prekės pristatomos tik Vilniaus mieste. Jei užsakymo suma viršija 50 Lt, prekės pristatomos nemokamai. Užsakymams iki 50 Lt, taikomas 5 Lt mokestis.
Prekes galima atsiimti ir "BIOK Laboratorijos" prekybos skyriuje, Žarijų g. 2A, Vilniuje. (tel.: +370 5 264 2431 arba e. paštu.: uzsakymas@biok.lt).
Pristatymo į kitus miestus paslaugos neteikiame, tačiau tikimės kad artimiausiu metu galėsime pradžiuginti "BIOK Laboratorijos" kosmetikos vartotojus ir kituose miestuose."
Atsakyti
Aišku. Tiks ir Vilniuj, velniai nematė tų 5lt ax.gif Į Žarijų g labai toli ir painu važiuot biggrin.gif
Atsakyti
Esu patenkinta Biok produktais ir nusiskundimu neturiu smile.gif Turiu keletą mėgstamiausių šios firmos kosmetikos gaminių, tai:

- gaivinamasis tonikas su alavijais (margarita) - labai maloniai kvepia, ir, kas svarbiausia, pasitepus juo, nereikia veido tepti kremu, visiškai netraukia odos ir nesausėja, nors mano oda gana sausa yra;

- drėkinamasis kremas su natūraliomis išrūgomis (margarita) - jo tepu labai labai mažai, greitai ir lengvai susigeria, po jo veidas būna neriebus ir neblizga;

- drėkinamasis kūno kremas (rasa) - gaivus kvapas, nepalieka riebių dėmių ant kūno (tai pat ir dušo želė iš šios serijos patiko)

turiu daug ir kitų biok produktų, bet šie mano mėgstamiausi smile.gif
Atsakyti
Kaip vasara, taip aš vis grįžtu prie "Margaritos" priemonių plaukams biggrin.gif Kaukė su alaus mielėmis nebloga, nors man labiau patinka alaus balzamas iš tos pačios serijos, nes plaukai ir žvilga, gerai šukuojasi, yra lengvai purūs - užsipirkau net pora į priekį biggrin.gif Dar pabandžiau ir visai patiko šviesiaplaukių šampūnas, nors aš ir ne blondinė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 liepos 2009 - 16:45