Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Naujasis sampunas jautriai odai - nerealus, as negalejau naudoti praktiskai jokiu sampunu, nes ziauriai berdavo galvos oda tokiai pulinukais netgi, o va jau savaite naudoju Rasos ta naujaji, rasvosios serijos, nu tikrai super duper, ir kaina nebloga:)
Atsakyti
Man KT odą sutvarkė, bet metus gerti kol kas vistiek atrodo gražiai. Dabar naudoju drėkinamą kremą su išrūgom, makiažo valiklį iš rausvos serijos, esu patenkinta.

Gal kuri naudojat kremą-gelį su agurkais? Ar gerai jis drėkina?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 10:16)

As naudoju, lengvas jis toks, kaip tik vasarai, taciau bent man gerai drekina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 17, 12:28)
As naudoju, lengvas jis toks, kaip tik vasarai, taciau bent man gerai drekina  smile.gif

O tavo oda riebi ar sausa?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri žinote, ar į BIOK šampūnus deda minkštiklio silikono?

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 13:22)
O tavo oda riebi ar sausa?

Riebi smile.gif
Atsakyti
O pvz tas kremas ir rausvos linijos jautriai odai riebus? As vis noriu koki krema jautriai odai pabandyt, nes jie buna be parabenu ir t.t.,bet nezinau ar jie riebus buna, nes jei taip,man netinka g.gif Db tai isvis jokiu kremu nenaudoju,gerai kol kas yra taip,bet norisi kartais ir labiau palepinti oda ax.gif
Papildyta:
Dar visai traukia ir i rausvojo veido prausiklio puse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 18 liepos 2009 - 19:59
QUOTE(diamondness @ 2009 07 18, 20:59)
O pvz tas kremas ir rausvos linijos jautriai odai riebus? As vis noriu koki krema jautriai odai pabandyt, nes jie buna be parabenu ir t.t.,bet nezinau ar jie riebus buna, nes jei taip,man netinka g.gif Db tai isvis jokiu kremu nenaudoju,gerai kol kas yra taip,bet norisi kartais ir labiau palepinti oda ax.gif
Papildyta:
Dar visai traukia ir i rausvojo veido prausiklio puse ax.gif

Drekinamasis is rausvos serijos nera toks riebus kaip kiti Rasos kremai, mano misriai odai tiko, poru nekemsa, labai malonus kremukas, o prausiklis sausino oda - po jo butinai naudojau krema, bet db to prausiklio nebeperku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 07 19, 13:18)
Drekinamasis is rausvos serijos nera toks riebus kaip kiti Rasos kremai, mano misriai odai tiko, poru nekemsa, labai malonus kremukas, o prausiklis sausino oda - po jo butinai naudojau krema, bet db to prausiklio nebeperku  4u.gif

is to ,,nera jau toks riebus kaip kiti,, supratau kad vistiek siek tiek riebumo,nors ir nedaug,bet yra. ax.gif Jauciu netiks man jei taip, nes oda mano riebi,tai jai reiketu labai lengvo,bet butent i riebiai odai skirtus kremus net neziuriu,nes kiek esu girdejus tai nuo ju veidas dar labiau blizga ir dziovina oda labai g.gif
Atsakyti
Merginos o kokie atsiliepimai apie Rasos akių makiažo valiklį? ax.gif
http://www.biok.lt/view.php?id=61
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilikė: 19 liepos 2009 - 16:00
QUOTE(Vilikė @ 2009 07 19, 15:57)
Merginos o kokie atsiliepimai apie Rasos akių makiažo valiklį? ax.gif
http://www.biok.lt/view.php?id=61

Bandžiau aš jį, tai nieko gero... verysad.gif Mano super jautriai odai, aplink akis, netiko... Nusivalius akytes vakare, ryte baisu žmonėms pasirodyt buvo, patinusi ir paraudusi odytė
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 18, 20:59)
O pvz tas kremas ir rausvos linijos jautriai odai riebus?

Mano akim žiūrint, neriebus - antroj vietoj po gaivinamojo kremo-gelio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 17, 10:16)

Mano normalią odą drėkina labai gerai thumbup.gif
Atsakyti