Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Victorious @ 2009 07 14, 17:43)
Kaip vasara, taip aš vis grįžtu prie "Margaritos" priemonių plaukams biggrin.gif Kaukė su alaus mielėmis nebloga, nors man labiau patinka alaus balzamas iš tos pačios serijos, nes plaukai ir žvilga, gerai šukuojasi, yra lengvai purūs - užsipirkau net pora į priekį  biggrin.gif Dar pabandžiau ir visai patiko šviesiaplaukių šampūnas, nors aš ir ne blondinė  biggrin.gif

man irgi sita kauke patinka thumbup.gif
Atsakyti
Man kiaušininis šampūnas visai patiko ir kaukę lyg bandžiau, nebepamenu.
Galėtų ir raudonplaukėms kokį šampūniuką, balzamą išleist ax.gif
Atsakyti
tai kad raudononplaukiu mazuma, taip kad naivu tiketis, manau smile.gif
Atsakyti
Nu taip, lietuvaitės visos blondynkos biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Įlindau pagirti Rasos produktų probleminei odai. Metus gert KT oda šiek tiek "suproblemėjo". Ne itin žiauriai, bet vis dėlto. Įsigijau toniką ir kremą-gelį. Valiausi ir tepiausi tik vakar vakare ir šiandien ryte - vaizdas jau žymiai geresnis. Pasitepus šiek tiek dilgčioja, bet tuoj praeina.
Žodžiu, giriu thumbup.gif geras daiktas. ypač kai perki internetinėj parduotuvėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2009 07 16, 09:18)
Įlindau pagirti Rasos produktų probleminei odai. Metus gert KT oda šiek tiek "suproblemėjo". Ne itin žiauriai, bet vis dėlto. Įsigijau toniką ir kremą-gelį. Valiausi ir tepiausi tik vakar vakare ir šiandien ryte - vaizdas jau žymiai geresnis. Pasitepus šiek tiek dilgčioja, bet tuoj praeina.
Žodžiu, giriu  thumbup.gif geras daiktas. ypač kai perki internetinėj parduotuvėj  bigsmile.gif

Ooo, puikiai Jus suprantu, man KT irgi atsiliepe per oda... Dabar vakarais naudoju Rasa serija probleminei odai o diena - rozine linija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 07 16, 10:17)
Ooo, puikiai Jus suprantu, man KT irgi atsiliepe per oda... Dabar vakarais naudoju Rasa serija probleminei odai o diena - rozine linija  smile.gif

Gal čia dar vasaros karščiai prisideda... Džiaugiuosi, kad išbandžiau. Va kad prieš 10-12 metelių man tokių produktų bigsmile.gif būt pravertę.
Dar ir dilgėlių šampūną pagirsiu Margaritos - šiandien va išsiploviau galvą juo pirmą kartą. Plaukai purūs ir švelnūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2009 07 16, 08:18)
Žodžiu, giriu  thumbup.gif geras daiktas. ypač kai perki internetinėj parduotuvėj  bigsmile.gif

Pritariu, as naudoju tonika ir geli, taciau baigusi geli, pereisiu ant kremo-gelio 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2009 07 16, 07:18)

Man irgi metus KT oda pasidarė problematiška, tai isbandziau Rasos rausvos serijos kremą, tai nieko gero man nepadarė schmoll.gif Kol kas Iwostino probleminei odai serijos produktai padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Topholi @ 2009 07 16, 22:37)
Man irgi metus KT oda pasidarė problematiška, tai isbandziau Rasos rausvos serijos kremą, tai nieko gero man nepadarė  schmoll.gif Kol kas Iwostino probleminei odai serijos produktai padeda  ax.gif

Tai gal reikejo bandyti ne rausvos, o melynos serijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Topholi @ 2009 07 16, 23:37)
Man irgi metus KT oda pasidarė problematiška, tai isbandziau Rasos rausvos serijos kremą, tai nieko gero man nepadarė  schmoll.gif Kol kas Iwostino probleminei odai serijos produktai padeda  ax.gif

Taigi rausva serija skirta jautriai odai, o probleminei yra atskira - baltos deutes su tamsiai melynu dangteliu.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 16, 22:58)
Tai gal reikejo bandyti ne rausvos, o melynos serijos  g.gif

Tada, kai pradėjau naudot rausvaja serija, dar nebuvo probleminei mirksiukas.gif
O be to spuogiukai ne iš kart išlindo metus KT
Atsakyti