Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 31, 10:48)
Aciu jums labai uz paaiskinumus  mirksiukas.gif  Tai vien naudojant krema-geli galima kazkiek sumazinti spuogu, taip?  bigsmile.gif

galima. bet reikia nepamiršti ir odos nuprausti, ir kitų kasdienių dalykų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 31, 09:41)
mano kuklia nuomone, Rasos prausiklis probleminei odai yra šiaip normalus prausiklis, kuriuo galima praustis ir neturint tos probleminės odos. patiks-nepatiks, sunku iš anksto spėti.
tonikas yra neblogas variantas, kas nori lengvos paviršinės eksfoliacijos (raginio odos sluoksnio pašalinimo) be lindimo į inkštirus, nes šis tonikas to negali. bet reikia būti iš anksto pasiruošus, kad tai nebus pats švelniausias produktas, nes visgi su rūgštimi ir siera.
o kremas-gelis, sakyčiau, yra must have, nes jis ne tik nuo spuogų ar inkštirų, bet ir tai pačiai eksfoliacijai tinkamas. tinka ir po depiliacijos naudot, ir profilaktikai nuo įaugančių plaukelių, ir kokiom dėmelėm gal greičiau nušviesėti gali padėti (bet čia slidus reikalas). aš pati šitą kremą-gelį naudoju visam kūnui ir veidui  ax.gif

Turėjau mėginukus, tai prasikeikiau. Traukia, graužia, niežti. Spuogelių turiu, bet netinka jautriai odai. Geliu tepiau nugaros spuogelius, tai po to dar daugiau atsirado.
Atsakyti
Kalbant apie Rasos priemones probleminei odai, tai galiu pasakyti, kad man labiausiai patinka kremas - gelis, prausiklis - kaip ir visi prausikliai, o tonikas gal man buvo per stiprus ir kadangi oda nėra riebi, o mišri, man pakanka kremo - gelio. Nors dabar naudoju ne į jį, o lengvesnius kitų firmų produktus. Tik va labai norėtųsi atrasti gerą ir tinkamą drėkinamąjį kremą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 30, 16:57)
Kiek Norfoj Margaritos kremai veidui? Gal kas zino?  bigsmile.gif

Jeigu Vilniete esate, pameginkite e-parduotuve - ten kainos visada geros tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 31, 12:08)
Turėjau mėginukus, tai prasikeikiau. Traukia, graužia, niežti. Spuogelių turiu, bet netinka jautriai odai. Geliu tepiau nugaros spuogelius, tai po to dar daugiau atsirado.

teisybė, yra dalis žmonių, kurie su rūgštimis priemonių negali naudoti. pamirštu apie juos kartais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 31, 13:08)

Norit pasakyti, kad turedama jautria oda naudojote priemones probleminei odai???
g.gif Gal ne taip supratau...
Juk ten AHA, BHA, sieros yra. Cia tinka tik problemine oda turincioms moterims.
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 07 31, 12:19)
Norit pasakyti, kad turedama jautria oda naudojote priemones probleminei odai???
g.gif  Gal ne taip supratau...

o kas jus verčia manyti, kad probleminę odą turinčiųjų oda nėra jautri? huh.gif

o rūgštys yra įdomus dalykas: kai kas su jautriausia oda puikiai jas naudoja, o kitam ir begemoto oda negelbsti. nepabandęs nesužinosi.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 31, 10:52)
galima. bet reikia nepamiršti ir odos nuprausti, ir kitų kasdienių dalykų  mirksiukas.gif

Tai taip, zinoma 4u.gif Turiu as prausikliu man patinkanciu, bet nuo spuogeliu efekto jokio, nors ju nera labai daug. bet uztat inkstiru niekaip neiseina panaikinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beje @ 2009 07 31, 12:19)
g.gif  Gal ne taip supratau...

Noriu pasakyti, kad mano oda yra ir probleminė (spuogeliai), ir labai jautri. Ir? Gal taip nebūna? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 31, 13:40)
Noriu pasakyti, kad mano oda yra ir probleminė (spuogeliai), ir labai jautri. Ir? Gal taip nebūna?  huh.gif

Būna būna, mano irgi tokia pat. Na gal nėra labai , bet pakankamai jautri.
Į temą, man Rasos serija probleminei odai netiko būtent dėl odos jautrumo. Man graužė odą prausiklis, o kremas sausino (nors oda mišri, net į riebumą linkusi).
O vat kai kurių kitų firmų (pvz. Neostrata Exuviance ) rūgštinės priemonės man tiko, jokių pašalinių poveikių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 31 liepos 2009 - 14:09
QUOTE(prieblanda @ 2009 07 31, 08:41)
o kremas-gelis, sakyčiau, yra must have, nes jis ne tik nuo spuogų ar inkštirų, bet ir tai pačiai eksfoliacijai tinkamas. tinka ir po depiliacijos naudot, ir profilaktikai nuo įaugančių plaukelių, ir kokiom dėmelėm gal greičiau nušviesėti gali padėti (bet čia slidus reikalas). aš pati šitą kremą-gelį naudoju visam kūnui ir veidui  ax.gif

drinks_cheers.gif
Labai sėkmingai jį panaudoju jei po depiliacijos atsiranda pabėrimų, puikiai gelbsti.

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 31, 09:48)
Tai vien naudojant krema-geli galima kazkiek sumazinti spuogu, taip?  bigsmile.gif

Man gerokai apmažėjo.
Atsakyti
as turiu is tos serijos tik krema-geli, o ji suderint su kokiu kitu prausikliu tikrai iseina smile.gif siaip naudoju dabar nebe misriai-riebiai odai skirta kosmetika, nes su agurkiniu margaritos isisausinau biski oda, tai dabar jau stengiuos kuo naturaliau atkurt pusiausvyra, valau oda su paprasciausia agurko ar arbuzo odele, ir veikia tikrai gerai, be jokiu riebalu, ir nesausina, tik nereikia pamirst nusipraust veliau po uztepimo, ypac po arbuzo smile.gif
Atsakyti