Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(krize @ 2009 08 04, 12:50)
Is senuju liesiausas - su kolagenu, visi kiti - rieboki.

O su kolagenu kokiam amziui tinkamas labiau?
Papildyta:
O kaip kremas su kakavos sviestu ir dieninis kremas su augaliniu aliejumi ir bičių vašku? Paziurejau biok puslapyje, tokiu net nebuvau maciusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 rugpjūčio 2009 - 12:29
dar domina koju kremukas, ar bande kas nors? smile.gif
http://www.biok.lt/view.php?id=40
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 06, 00:26)
dar domina koju kremukas, ar bande kas nors? smile.gif
http://www.biok.lt/view.php?id=40

tiesą sakant, nesužavėjo manęs nė vienas Biok kojų kremas, nes dezodoravimo savybių man nepakanka (dabar turiu savo favoritą, kurio į nieką nenorėčiau keisti), o dėl maitinimo/drėkinimo man tarnauja kūno kremai, kad ir tie patys Rasos stangrinantis ar drėkinantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 04, 12:29)
O su kolagenu kokiam amziui tinkamas labiau?
Papildyta:
O kaip kremas su kakavos sviestu ir dieninis kremas su augaliniu aliejumi ir bičių vašku? Paziurejau biok puslapyje, tokiu net nebuvau maciusi  blush2.gif

Bet kokiam. Kolagenas yra naturali medziaga, veikia siek tiek kaip saules filtras, tonizuoja.
Su kakavos sviestu - laaabai riebus. Daugiau tinkamas kaip apsauginis kremas ziema arba ypatingai issausejusioms kuno vietoms, pvz. keliams, alkunems, masazams. Labai maloniai kvepia nuo kakavos sviesto rolleyes.gif
Dieninis - panasus i drekinamaji, tik veikliosios medziagos kitos. Siek tiek kitaip dengiasi ant veido. Kazkada kurtas kaip tinkamas buti makiazo pagrindu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 06, 07:20)
tiesą sakant, nesužavėjo manęs nė vienas Biok kojų kremas, nes dezodoravimo savybių man nepakanka (dabar turiu savo favoritą, kurio į nieką nenorėčiau keisti), o dėl maitinimo/drėkinimo man tarnauja kūno kremai, kad ir tie patys Rasos stangrinantis ar drėkinantis  ax.gif

Maitinamasis turbut nepatiko del mėtų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 08 06, 12:02)
Maitinamasis turbut nepatiko del mėtų?  ax.gif

man mėtos netinka tik veidui, kūnui šiaip nesinori, o kojoms - dzin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 08 06, 12:02)
Bet kokiam. Kolagenas yra naturali medziaga, veikia siek tiek kaip saules filtras, tonizuoja.
Su kakavos sviestu - laaabai riebus. Daugiau tinkamas kaip apsauginis kremas ziema arba ypatingai issausejusioms kuno vietoms, pvz. keliams, alkunems, masazams. Labai maloniai kvepia nuo kakavos sviesto  rolleyes.gif
Dieninis - panasus i drekinamaji, tik veikliosios medziagos kitos. Siek tiek kitaip dengiasi ant veido. Kazkada kurtas kaip tinkamas buti makiazo pagrindu. ax.gif

Aciu labai uz atsakyma smile.gif 4u.gif vadinasi su kakavos sviestu neimsiu, nebent ziema, salciams.. Reikes isbandyti dienini smile.gif
nes man konkreciai dienai ir reikia, nakciai rasos naudoju probleminai odai g.gif
siandien dar nusipirkau sampuna su alaus mielemis, ryt pasidalinsiu ispudziais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 rugpjūčio 2009 - 15:01
Va pasirodo to su kakavos sviestu kremo nebegamina jau..
Atsakyti
Parduotuvese dar turetu buti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 08 07, 12:22)
Parduotuvese dar turetu buti.... g.gif

siaip konkreciai niekada neieskojau, bet ir neteko pamatyti.. matyt bandysiu margaritos dienini krema, uzsisakinesiu is el. parduotuves, nereikes po parduotuves bastytis biggrin.gif nes jau pasidariau sarasiuka, labai lengvai pririnksiu 50 litu iki nemokamo pristatymo smile.gif
-------
siandien po ilgo laiko isbandziau margaritos sampuna (su alaus mielemis), negaliu pasakyti nieko blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu perleisti Rasos kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais ir kremą geli bei prausiklį probleminei odai. Visi tik pabandyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Agurkinis veido kremas veidui, vasara tobulas wub.gif
Rasos sampunai (dazytiems ir naturaliems plaukams ) mano plaukams taip tinka ir patinka, kad jau n buteliuku sunaudojau ir pirksiu vel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 06, 19:12)
Va pasirodo to su kakavos sviestu kremo nebegamina jau..

Jeigu kalbat apie tą, kur apsauginis nuo šalčio, tai tikrai mačiau neseniai Antakalnio Droge.

Aš vis žiūrinėju ir suabejojau, ar yra rasos drėkinantis kremas jautriai odai skirtas? Radau odai su išsiplėtusiais kapiliarais, radau maitinantį jautriai odai, radau drėkinantį, bet nejautriai. Tai kokį imti unsure.gif
Atsakyti