Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

O jūs pirksit sterilizatorių ir maisto šildytuvą?? Aš niekaip neapsisprendžiu dėl šių daiktų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 12 18, 16:47)
O jūs pirksit sterilizatorių ir maisto šildytuvą?? Aš niekaip neapsisprendžiu dėl šių daiktų...  g.gif

nesu ir as apsisprendusi del siu daiktu, bet vyras sake, kad jis nupirks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 18 gruodžio 2007 - 17:03
O jūs pirksit sterilizatorių ir maisto šildytuvą?? Aš niekaip neapsisprendžiu dėl šių daiktų...  g.gif

na juk jei planuoji pati maitint tai nereikalinga bus, o jei prireiks sterilizuot galima verdanciu vandeniu, o sildyt taip pat i karsta vandeni idejus, na as manau kad tokius daiktus ateity pagal poreiki praktiskiau pirkt
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 12 18, 19:37)
na juk jei planuoji pati maitint tai nereikalinga bus, o jei prireiks sterilizuot galima verdanciu vandeniu, o sildyt taip pat i karsta vandeni idejus, na as manau kad tokius daiktus ateity pagal poreiki praktiskiau pirkt

Mes su vyru sarstėm svarstėm ir nusprendėm kad be sterilizatoriaus apsieisim - yra vanduo tam, man kažkoks nereikalingas daigtas atrodo... O šildytuvą pirksim jei užknis vandeny šildyti... g.gif Niu bet dar gal kokia teta ar močiutė sugalvos padovanoti... ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 12 19, 18:55)
Mes su vyru sarstėm svarstėm ir nusprendėm kad be sterilizatoriaus apsieisim - yra vanduo tam, man kažkoks nereikalingas daigtas atrodo... O šildytuvą pirksim jei užknis vandeny šildyti...  g.gif  Niu bet dar gal kokia teta ar močiutė sugalvos padovanoti...  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

as tai nusipirkau ir sterilizatoriu ir sildytuva. ir visai nesigailiu. smile.gif sterilizatoriuje iskarto 6 buteliukus galima sterilizuoti +soskes, saukstelius ir kitus smulkius daikciukus iskarto, taigi nereikia terliotis su verdanciu vandeniu blush2.gif . o sildytuvas tai reikalingas zymiai reciau, nes vis dar maitinu krutimi, taciau tenka kartais ir teciui priziureti, tai maniskis su vandeneliu tikrai nezaistu, todel sildytuvas jam kaip tik tongue.gif
Atsakyti

Man sterilizatorius labai gerai - kartą į parą naudoju, o šiaip - kartu vandeniu perlieju. O maisto šildytuvo neturiu - kols kas vandenyje šildau g.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2007 12 17, 12:51)
as ir nesakau kad cia blogai tongue.gif tiesiog kiekvienas renkasi pagal galimybes, nora ir t.t.  ax.gif o kadangi planuojame antra leliuka, tai tikiuosi mano nauji nupirkti rubeliai pirmajam, labai pravers antrajam leliui tongue.gif

Visi nauji rubeliai, kuriuos as nupirkau pirmagimei, su mintimi, kad bus antram vaikeliui, po keliu skalbimu atrode baisiai ir teko juos ismesti. Pirkau Cipoline ir panasiose parduotuvese. Visi rubeliai kurious pirkau padevetu rubu parduotuvej, atitarnavo mano dviems dukrytems ir dabar pusseseres mergyte juos nesioja, ir dar keli vaikai galetu nesiot biggrin.gif .
Jei turit galimybe pirkti naujus ne Lietuvoje, tai puiku, nes tikrai ne vienas vaikas nesios thumbup.gif , bet viskas, kas yra vietineje rinkoje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 12 21, 16:47)
Visi nauji rubeliai, kuriuos as nupirkau pirmagimei, su mintimi, kad bus antram vaikeliui, po keliu skalbimu atrode baisiai ir teko juos ismesti. Pirkau Cipoline ir panasiose parduotuvese. Visi rubeliai kurious pirkau padevetu rubu parduotuvej, atitarnavo mano dviems dukrytems ir dabar pusseseres mergyte juos nesioja, ir dar keli vaikai galetu nesiot  biggrin.gif .
Jei turit galimybe pirkti naujus ne Lietuvoje, tai puiku, nes tikrai ne vienas vaikas nesios thumbup.gif  , bet viskas, kas yra vietineje rinkoje  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man tie nauji, ypač leliukams iki metų tai labai lievai atrodo... Nu jau tokie gležnučiai ir dar neišvaizdūs visai... O be to ir pakainuoja... doh.gif Mokėt už šlaiužtinukus 35lt kad uždėt kokius 4 kartus schmoll.gif Aš labai gražių ir kokybiškų rūbelių padevėtų prekių pardėse radau, beje kiti net su etiketėm, neskalbti, o nei 10lt nekainavo... thumbup.gif Tik reikia netingėt ten knistis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 08 15, 11:33)
O va as pasakyciau kad reikia tureti daugiau 56 dydzio rubu, nes visi man irgi sake, daug nepirk, greit isaugs, taigi turejau vos kelis slaustukus ir maniskis turejo vaziuoti nupirkti dar, nes ir pampersa ne is pirmo karto ismokau uzsegt, praslapdavo ir atpyldavo ir ismaudzius nauja deti, nors manoji gime beveik 4 kg ir 53 cm, bet juos isaugom tik per mazdaug menesi, taigi manau 5 slaustuku tikrai reikia. Patarciau netureti drabuzeliu rengiamu per galva, nes nekarta trypiau ir nesugebejau aprengti  doh.gif siaustinuku, apatiniu baltineliu, vilnoniu kojinyciu, kepuryciu su siulem i isore, pirstinyciu, merliuku (negalvokit kad cia reklama  blush2.gif ) bet tikrai reikia, na bent jau man reikejo, siaip jau jei kam reiketu, parasykit man i AZ AS TURIU SUSIDARIUS KONKRETU SARASIUKA SU KAINOM IR DAIKTU KIEKIU, ilgai susidarinejau, bet labai praverte, na aisku cia tik mano manymu reikalingiausi daiktai, bet jus jug galesit ji pasikoreguoti ir prisitaikyti sau  drinks_cheers.gif
Zodziu reikia visko kas patogiai naudojama, nekelia abejoniu, ir yra kokybiska  thumbup.gif

Sveikos merginos ir man smalsu pasidare ka pirkti ir kiek tai kainuos
Žanetyte prašau atsiusk man pastu linuaa@one.lt tą sarasiuka labai tau aciu.
Atsakyti
QUOTE(Voveraitė @ 2007 12 21, 16:36)
Man sterilizatorius labai gerai - kartą į parą naudoju, o šiaip - kartu vandeniu perlieju. O maisto šildytuvo neturiu - kols kas vandenyje šildau  g.gif

o as gavau dovanu pieno sildytuva 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linkup @ 2007 12 23, 12:01)
Sveikos merginos ir man smalsu pasidare ka pirkti  ir kiek tai kainuos
Žanetyte prašau atsiusk man pastu linuaa@one.lt tą sarasiuka labai tau aciu.

as kaip pirkausi tai labai padejo zurnalo mazylio priedas "Kudikio kraitelis" ten visiems pagal galimybes ir su paaiskinimais rekomenduojama ka ir kaip pirkti. o siaip jei galimybes leidzia, pirk viska is eiles, visko prireiks biggrin.gif as nesigailiu del ne vieno daiktelio nupirkto savo mazyliui wub.gif

Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2007 12 21, 16:47)
Visi nauji rubeliai, kuriuos as nupirkau pirmagimei, su mintimi, kad bus antram vaikeliui, po keliu skalbimu atrode baisiai ir teko juos ismesti. Pirkau Cipoline ir panasiose parduotuvese. Visi rubeliai kurious pirkau padevetu rubu parduotuvej, atitarnavo mano dviems dukrytems ir dabar pusseseres mergyte juos nesioja, ir dar keli vaikai galetu nesiot  biggrin.gif .
Jei turit galimybe pirkti naujus ne Lietuvoje, tai puiku, nes tikrai ne vienas vaikas nesios thumbup.gif  , bet viskas, kas yra vietineje rinkoje  schmoll.gif

na kaip ir sakiau cia kaip kam patinka ir kaip kas nori tongue.gif nieko bloga nematau nei del padevetu nei del turgaus ar kitu parduotuviu smile.gif o as tai labai patenkinta cipolino ir kitu panasiu parduotuviu asortimentu, nuolat ten perkuosi netik rubelius bet ir zaisliukus, buteliukus, patalyne ir t.t. ir nepatebejau kad jie nusitrintu ax.gif smile.gif o tai pasakykite pavadinima nors vienos padevetos ir miesta kur tokios geros kokybes yra, ir as noriu ten nueiti bigsmile.gif
Atsakyti
aš šildytuvą turiu jau.
Atsakyti