Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(violla @ 2008 01 04, 16:13)
Kai vaikas gimsta , jo pedute buna mazdaug 6cm . Taigi kojnyciu tikrai reik mazesniu, uztektu 8cm.

Kokia mažytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 08 25, 00:04)
brangiosios mamulytes, pageidaujancios kraitelio, kuri susidariau, iskart atsiuskit savo emeila, as permesiu, cia kad nereiktu dar kart rasyt mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

as noreciau jusu sarasiuko mano el. pasto ardresas eglepeciu@yahoo.com. is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 04, 18:12)
Kokia mažytė  wub.gif

man kaimynes moteriskes prinese mazuciukiu kojinyciu primezgusios ax.gif tai esu patenkinta, visi aplinkuj taip laukia mano maziuko ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man jau cia galva apsisuko viska perskaiciu.. kiek visko reikia. Dar kai pirmas leliukas tai is viso doh.gif Net nezinau nuo kuo pradet. MB dar neleidzia i parduoduves eit. Bet jau taip norisi wub.gif Reikes pagal jusu visu patarimus ir man sarasiuka darytis ax.gif
Atsakyti
Ar nesinaudojote "Vaiku miesto" nuolaidele pirmam pirkiniui 15%? manau tikrai apsimoka, nusiperki tai kas reikalingiausia is karto ir dar nuolaida gauni... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2008 01 12, 01:12)
Ar nesinaudojote "Vaiku miesto" nuolaidele pirmam pirkiniui 15%? manau tikrai apsimoka, nusiperki tai kas reikalingiausia is karto ir dar nuolaida gauni... bigsmile.gif

as su vyru visus daiktelius reikalingus isigijomo pardeje VAIKUTIS smile.gif ir vezimeli ir rubelius ir soskes ir patalelius ir tt ax.gif nuolaida taip pat dave smile.gif isleidome apie 1000 lituku...man akys ciut neissoko kai pasake suma blush2.gif beje vezimeli pirkome is pigesniu, o lovyte gavome tai pirkti nerekejo, tai pamaniau kad butume isleide apie 2000, jei butume pirke viska... nu kad tu vezimeliu brangumas neispasakytas blush2.gif
Atsakyti
man patiko pasirinkimas "Vaikutyje", bet labai nepatiko kainos. tikrai galima rasti pigiau.

o kas liečia kraitelį - tai gerai pagalvokite, prieš ką nors pirkdami. nes daug ko pirmom dienom ar mėnesiais net nereikia
Atsakyti
Dėl pirkinukų galiu pasakyti tiek:

Kai rašiau šitą temutę, tai tikrai labai norėjau pirkti daiktelius jau ale vis pastovėdavau parduotuvėje, pačiupinėdavau ir išeidavau, nes tikrai nežinojau ko reik o ko nea... Bet dabar kai jau viską turiu - atrodo taip paprasta... Klaidų tikrai neišvengs nei viena - TIKRAI bus tokiu daiktų, kurių net nepanaudosit, ir tokių, kurių verkiant reikės - o neturėsit,,, bent jau su pirmu vaiku taip ax.gif Todėl siūlau skaityti patarimus ir bet galvoti savo galva, nes garantuoju, kad kai gims leliukas - viskas atrodys vėl kitaip ir visoms skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Visada galvojau, kad kai lauksiuosi antro vaikelio, viska zinosiu, gerai prisiminsiu...bet kazkaip ne viska prisimenu blush2.gif Gerai, kad sese neseniai laukesi, prisiminiau siek tiek - ir daiktu tiek daug nereikes pirkti smile.gif As jai daug ka paskolinau, tad grazinsiuos atgal tongue.gif

url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 12, 19:38)
Dėl pirkinukų galiu pasakyti tiek:

Kai rašiau šitą temutę, tai tikrai labai norėjau pirkti daiktelius jau ale vis pastovėdavau parduotuvėje, pačiupinėdavau ir išeidavau, nes tikrai nežinojau ko reik o ko nea... Bet dabar kai jau viską turiu - atrodo taip paprasta... Klaidų tikrai neišvengs nei viena - TIKRAI bus tokiu daiktų, kurių net nepanaudosit, ir tokių, kurių verkiant reikės - o neturėsit,,, bent jau su pirmu vaiku taip  ax.gif Todėl siūlau skaityti patarimus ir bet galvoti savo galva, nes garantuoju, kad kai gims leliukas - viskas atrodys vėl kitaip ir visoms skirtingai  4u.gif

tikrai sutinku, kad patarinėja visi kas gali, bet kai gimsta pats viską atsirenki drinks_cheers.gif tiek dėl rūbų, tiek dėl kitų dalykų drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau kraiteliui jau sarasiuka susidaryti. doh.gif Gal kas turi pas save toki ir galetu pasidalinti? Gal galima butu gautyi i asmenini meil? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 01 22, 15:30)
As taip pat noreciau kraiteliui jau sarasiuka susidaryti.  doh.gif Gal kas turi pas save toki ir galetu pasidalinti? Gal galima butu gautyi i asmenini meil?  thumbup.gif

Jep, turiu, galiu atsiųsti, kadangi viską jau susipirkau tai dar greit pakoreguosiu - parašyk emaila 4u.gif
Atsakyti