is anskto aciu
QUOTE(Ingredd @ 2008 01 30, 12:50)
Ar reikalingas leliukui gultelis i vonele? maciau yra plastmasiniai (tik idomu ar jie patogus, gal vaikas slysta nuo jo) ir medziaginiai...?
as tai pirkau toki medziagini imauta i strypukus. nu zodziu labai geras dalykas, rankose vaikelio laikyti visai nereikejo, ir ausytes ne vandeny buvo, nes stovelis pakeltas i virsu. pirkau vilniaus vaikuty, mokejau apie 20 lt, bet nezinau kaip jis tiksliai vadinasi
Papildyta:
QUOTE(Ernesta123 @ 2008 01 28, 22:25)
Būsimom mamytėm, norėčiau patarti, tik neprisipirkit daug drabužėlių, tik minimaliai, vaikutis auga su kiekviena diena, galite, net neužvilgti drabužėlio, nes jis jau bus per mažas, o kitas gali iš vis netikti, geriau apsipirkinėti, kai vaikutis, jau išvysta pasauli, ir tada nusprendi kas jam labiau tinka 
na siaip tai as pirkausi viska besilaukdama ir tuo visiskai patenkinta
tikrai dekui visoms uz sarasiukus,daug naudingos informacijos...
as tik vis abejoju del kaldrytes...labai bijau,kad vaikas neuzdustu,vis galvoju gal rekes migdyti specialiam miegmaisyje...
Sveikutės,
Ir man prašome atsiųsti sąrašiuką
saule06@yahoo.com
Ačiū!
Ir man prašome atsiųsti sąrašiuką
saule06@yahoo.com
Ačiū!
Ir as norėčiau sąrašiuko naringa@gmail.com
Sveikutes
As jau ir kazko prasiau sarasiuko, bet neatsiunte
Gal galit man atsiust kas gavo i Julijasha@gmail.com
Buciau labai dekinga.
As jau ir kazko prasiau sarasiuko, bet neatsiunte
Gal galit man atsiust kas gavo i Julijasha@gmail.com
Buciau labai dekinga.
QUOTE(nakvisa @ 2008 02 01, 15:46)
as tik vis abejoju del kaldrytes...labai bijau,kad vaikas neuzdustu,vis galvoju gal rekes migdyti specialiam miegmaisyje... 
musu leliukas miega po kaldryte ir kazkaip nemanau kad galetu uzdusti
Sveikutės!
Jei kas jau turit sarasiuka, gal galit ir man pasufleruoti jurgitatur@one.lt Nes dabar galvoj visiškas "bardakas". Ačiū
Jei kas jau turit sarasiuka, gal galit ir man pasufleruoti jurgitatur@one.lt Nes dabar galvoj visiškas "bardakas". Ačiū
QUOTE(nakvisa @ 2008 02 01, 15:46)
Neuzdus
O siaip del daiktuku leliams, tai patarciau pamatai, patiko o jei dar kokia akcija ir pirk, nes paskui nebus nei laiko nei jegu, o po truputi viska perkant ir ne taip baisiai per kisene musa
ir man ta sarasiuka jei galima
saule00@yahoo.com
Aciu
Aciu