Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(InGridutia @ 2008 02 05, 17:33)

Labutis 4u.gif As gal cia biski ne i tema. Bet labai idomu... Kaip del epidurio ? Dareisi ar ne ? Ir siaip sausinukes kaip gimde su epiduriu ar be ?
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2008 02 07, 08:54)
Na i gimdymo namus tai tikrai bent jau as nesiveziau seksualiu naktiniu. O treningas man praverte tas kelias dienas po gimdymo ligoninej.

Tai kad tuos naktinius duoda smile.gif Ir kol gimdykoj su naktiniais vaikštai ne su treningais gi.. Tai ir chalatas tam reikalingas biggrin.gif

QUOTE(Julijasha @ 2008 02 07, 22:04)
Labutis  4u.gif  As gal cia biski ne i tema. Bet labai idomu... Kaip del epidurio ? Dareisi ar ne ? Ir siaip sausinukes kaip gimde su epiduriu ar be ?

Niu be epidūro. Būčiau neatsisakius, bet kad atsidarinėjau labai greitai, nebuvo kada su epidūru žaist... Nuvažiavau jau su 6-7cm, 10cm pasiekiau 2,5 val, tiesa iki 8cm neskaudėjo ypatingai, nu bet čia tik man... g.gif visoms gi skirtingai... g.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes nezinau nes visos temos neskaiciau gal kas jau rase bet man ydomu kada pradedat pirkti viska ko reiks maziukui?rubeliai ir daiktai?daug kas man sako kad nepirkciau anksti man jau 26sav.eina jau truputy nusipirkau neiskenciau jausmas geras 4u.gif beto dabar daug nuolaidu.kaip jus kada perkate kraitely?
Atsakyti
QUOTE(tinna1999 @ 2008 02 08, 18:34)
sveikos busimos mamytes nezinau nes visos temos neskaiciau gal kas jau rase bet man ydomu kada pradedat pirkti viska ko reiks maziukui?rubeliai ir daiktai?daug kas man sako kad nepirkciau anksti man jau 26sav.eina jau truputy nusipirkau neiskenciau jausmas geras 4u.gif beto dabar daug nuolaidu.kaip jus kada perkate kraitely?

26 savaičių mes su vyru nusipikom vežimą, patalynę ir daug daug visko, ir prieš tai jau pirkinėjau, ir dar pagimdžiusi kiek dasipirkau, ko nežinojau kad reikia. Nepergyvenk ir daryk taip kaip širdelė sako biggrin.gif Aš pirmus daiktelius kai pirkau tai slėpiau, nes sakė - anksti, anksti, bet paskui nusispjoviau tongue.gif Juk leliukas tavo tai sakyčiau - klausyk savo šidies ir daryk kaip tau reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinna1999 @ 2008 02 08, 19:34)

Mano MB ir sako nepirk dar nepirk anksti. As jau gal nuo 15 savaites pradejau po biski pirktis, kaip gali nepirkt kai tokios nuolaidos. Jau ir zinau koki vezimeli noriu. Ir aplamai ja intensyviai domiuosi ko, kiek reikia. Kas, kur kaip ir kodel. Nors nestuke.gif dar tiik 20 sav.
Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2008 02 09, 14:45)
Mano MB ir sako nepirk dar nepirk anksti. As jau gal nuo 15 savaites pradejau po biski pirktis, kaip gali nepirkt kai tokios nuolaidos. Jau ir zinau koki vezimeli noriu. Ir aplamai ja intensyviai domiuosi ko, kiek reikia. Kas, kur kaip ir kodel. Nors  nestuke.gif  dar tiik 20 sav.

Mano MB iki paskutinės minutės burbuliavo kad to nereik ano nereik, nepirk anksti ir pan. Net kai gimdyt važiavom - galvojo kad įsikalinėju ir kad bereikalo čia jam kura deginu, maždaug vistiek tas pilvas "netikras" lotuliukas.gif lotuliukas.gif N u negali žmogus patikėt kad turės vaikiuką wub.gif O dabar jau jam visko reikia, jau mane auklėja... Tokie tie vyrai wub.gif Aš kai ką nupirkdavau, o jis burbuliuodavo tai sakydavau - pažiūrėk tetukai kokios gražios kelnytės 4u.gif ir jam iškart širdis suminkštėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 02 09, 23:13)
Tokie tie vyrai  wub.gif  Aš kai ką nupirkdavau, o jis burbuliuodavo tai sakydavau - pažiūrėk tetukai kokios gražios kelnytės  4u.gif  ir jam iškart širdis suminkštėja  wub.gif

Tai mano MB irgi lotuliukas.gif Bando vaidinti labai nepatenkinta, o kai rubelius parodau tai sypsena iki ausu wub.gif
Atsakyti
musu seimoje budavo atvirksciai ax.gif tai vyras vis pirkdavo viska ir sakydavo man, kad as ir gimdyti tikriausiai pamirsiu... jam atrode, kad manesnedomina jokie daikciukai blush2.gif ale as buvau labai prietaringa blush2.gif iki gimdymo taip nieko ir nepirkau ax.gif viska vyras supirko...as tik kartais pirstu pabaksnodavau, ka reiketu isigyti smile.gif
Atsakyti
kiek skaitau, sarasu jau prisirinkau n... belieka juos suderinti... tai ziuriu kad labai visom skirtingai...
vienom pieno daug pirmom dienom, kitom vos varva, tai atitinkamai ir su liemenele ir iklotu poreikiu gaunasi,
vienom po gimdymo labai tepa ir kraujuoja, kitom greitai praeina, tai atitinkamai su tinklinem kelnaitem ir iklotu kiekiu gaunasi
vienu vaikuciai mazuciai gimsta, kitu dideli, tai atitinkamai su vaiku rubeliais ir ju kiekiu, vienom per daug, kitom per mazai
vienu ima ciulptukus, kitu ne
vienu beria ar issunta nuo pamperiu, kitu viskas nuostabiai
doh.gif
o mes, pirma karta besilaukiancios, gaudom gaudom informacija, o galiausiai tokia kose galvoje gaunasi, kad nebezinai ar isvis ko bereikia lotuliukas.gif ar visa parduotuve susipirkt (jei lesos leidzia)

vienu zodziu... blink.gif belieka rinktis kazkur per viduriuka.. visko po truputi, gi blogiausiu atveju, jei ne viena su vaiku po gimdymo lieki, tai nusiusi vyra ar mama ar kita zmogu i parduotuve, kad paimtu ko truksta
Atsakyti
as kosmetikos priemoniu leliukui is vis nepirkau, ka gali zinot kokia jo odele bus, kiek ir ko butent reikes, parduotuve ir vaistine cia pat, tai be problemu nubegs kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes..

Gal kuri pirkot gariunuose baltarusisku rubeliu leliukams 4u.gif Zinau, kad kalvariju turguj yra. Bet gal kas zino kur gariunuose galima juos rast....

Atsakyti
QUOTE(Julijasha @ 2008 02 11, 20:50)
Mamytes..

Gal kuri pirkot gariunuose baltarusisku rubeliu leliukams  4u.gif Zinau, kad kalvariju turguj yra. Bet  gal kas zino kur gariunuose galima juos rast....

Aš šiaip ne iš to galo Lietuvos, bet kiek atsimenu tai baltarusiškos prekės visada būdavo pradžioj turgaus, ten ant tų senųjų medinių prekystalių... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Muera @ 2008 02 10, 19:34)
vienu zodziu...  blink.gif belieka rinktis kazkur per viduriuka.. visko po truputi, gi blogiausiu atveju, jei ne viena su vaiku po gimdymo lieki, tai nusiusi vyra ar mama ar kita zmogu i parduotuve, kad paimtu ko truksta

Aš pati kai dariausi sąrašiuką labai stresavau kad tik ko nepraleisčiau, daug prekių man buvo iš vis nematytos (kad ir tie milžiniški paketai po gimdymo doh.gif )... Vienų daiktų prisipirkau per daug, kitų išvis trūko... Nu neįmano susidaryt idealaus sąrašao, nes visom viskas pagal poreikį... Bet galiu pasakyt, kad jei ne SM, tai tikrai neturėčiau žalio supratimo nei ko reikia, nei kas tas gimdymas, nei ką su tuo vaiku veikt... doh.gif
Atsakyti