Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(VVaiva @ 2008 03 12, 16:24)
Mano maziukas irgi vasara gims, tiksliau, vasaros gale. Kombinezono nepirksiu, bet veliurini su plonu pasiltinimu vokeli jau turiu, nes ka gali zinot, rudens pradzia gali but ir vesoka. Siaip dar nusipirkau pora lengvu medvilniniu kombinzoniuku, jei ka... O ziemai turiu vokeli su naturaliu kailiu

VVaiva, junkis prie mūsų, rugpjūtinukių drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielai! thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 02 29, 15:24)
reikia leliukui užpakaliukui kremo - bepantenas, sudokremas(aš turiu šitą- thumbup.gif ) ir pan, yra vaistinėse... daugiau vaikui kol kas nieko nenaudoju,,, kartais patepu vaikišku losijonu po maudynių jei odelė sausa. Turiu Hipp - man nieko.. rolleyes.gif

man vaikam nei vienam, nei kitam bepantenas netiko, buvo dar blogiau, o vat
sudokremas super, kai tik pamatau, kad odele raust pradeda pora kart patepu ir
praeina.
Po maudyniu tepu A-derma losjonu, nes vienas vaikas linkes i alergija,
o prausiames sebamed produkcija.
Bandziau Johnson alieju, tai nepatiko, nors kai ziemom mano pacios
oda issauseja, tai tik jis ir padeda
Atsakyti
Moterys atsargiau su tais kremukais nuo pašutimų- jie plonina odelę- ir galutinis rezultatas kūdikiams būna dar baisesnis. verysad.gif

Šiaip turim mes turim tepaliuką nuo iššutimų- bet labai stengiamės nenaudoti. sesutė patarė geriau paprasčiausią aliejuką patepti- kai tik truputuką paraudę- padeda. (man pačiai vasarą po krūtine iššuto- ir tikrai- skausmas apmažėje- bet kai iššuto žiauriai- tai tikrai reikia tepti tuo su Zn) bet nepiktnaudžiaukite juo.

Nuo sausumo- mūsų mažylei odelė buvo iki kraujo suskilusi- tai HIPP pieneliu tepėm- o problemiškas vieteles- aš papildomai prieš maudynes gausiai ištepdavau alyvuogių alijumi. susitvarkė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 03 19, 13:44)
Moterys atsargiau su tais kremukais nuo pašutimų- jie plonina odelę- ir galutinis rezultatas kūdikiams būna dar baisesnis.  verysad.gif

Šiaip turim mes turim tepaliuką nuo iššutimų- bet labai stengiamės nenaudoti. sesutė patarė geriau paprasčiausią aliejuką patepti- kai tik truputuką paraudę- padeda. (man pačiai vasarą po krūtine iššuto- ir tikrai- skausmas apmažėje- bet kai iššuto žiauriai- tai tikrai reikia tepti tuo su Zn) bet nepiktnaudžiaukite juo.

Nuo sausumo- mūsų mažylei odelė buvo iki kraujo suskilusi- tai HIPP pieneliu tepėm- o problemiškas vieteles- aš papildomai prieš maudynes gausiai ištepdavau alyvuogių alijumi. susitvarkė  4u.gif

Ne visai i tema, bet nuo pasutimu geriau apsiginkluoti pataisu milteliais ir krakmolu - tikrai padeda blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, man įvare tokia baime dėl kraitelio doh.gif Visi sako, kad yra prietaras, jog negalima pirkti vaikeliui viska iš anksto unsure.gif Mums, dabar 5,5 mėn., jau planuojame pirkti vežimelį, ieškome lovytes bigsmile.gif Gimdyti vasara, bijau jei bus karšta, bus jau sunku lakstyti per parduotuves. Manau ramiau, kai praktiškai viska turi. Ką jus manote dėl šito, kada jus pradėjote viska supirkinėti? unsure.gif
Atsakyti
As ir jau ziurinejau vezimelio, dabr ieskosiu lovytes, ir tikria nezadu paskutine minute lakstyti, nors iki to laiko gali graiu atsirasti ax.gif bet poto tikrai nebus laiko lakstyti tongue.gif bobuciu preitarai, tegu jos jais ir tiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 03 27, 16:01)
Mergaites, man įvare tokia baime dėl kraitelio  doh.gif  Visi sako, kad yra prietaras, jog negalima pirkti vaikeliui viska iš anksto  unsure.gif  Mums, dabar 5,5 mėn., jau planuojame pirkti vežimelį, ieškome lovytes  bigsmile.gif  Gimdyti vasara, bijau jei bus karšta, bus jau sunku lakstyti per parduotuves. Manau ramiau, kai praktiškai viska turi. Ką jus manote dėl šito, kada jus pradėjote viska supirkinėti?  unsure.gif

Mano zirniukui dar tik antras menesiukas eina, bet as jau nusiperku kokiu smulkmenu jei pamatau patinkancio ka nors. Nusipirkdavau, kai ir nesilaukiau. Ir visiskai netikiu jokiais prietarais. Vezimeli nusiziurejau pries kelis menesius iki pastojimo ir dabar man jis pats paciausias. Laukiu 12sav. tada jau drasiai viska pirksiu.
Atsakyti
Vat ir aš nusprendžiau netikėti visokiais prietarais, jau šiandien nupirkome vežimėlį wub.gif Kitas etapas tai lovyte bigsmile.gif Po truputi taip viska supirksime, paskui galima bus atsipalaiduoti ir ramiai laukti leliuko. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir piniginei taip smarkiai nesijaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo kad reikia pagrindinius dalykus bent pries menesi iki gimimo tureti.
Juk kas supirks kai vaikutis gims? blink.gif Musu busimas tetukas parduotuviu pakesti negali - sau ruba per didziausias kancias nusiperka, o ka jau bekalbet apie kudikio kraiteli, as dar pati dorai neisivaizduoju ko ir kiek tiksliai reikia, kaip rengti reikes... O kur jau jam nusimanyti lotuliukas.gif
Be to po truputi pirkti, rinktis - vienas malonumas smile.gif
O kai reikia staigiai ir visko tai - grynas stresas ir prisipirkti galima ko nereikia, kas nelabai pagal skoni o tiesiog kad tuo metu tik toks tas daiktas buvo...
Man kol kas vaikiski daikteliai - atskiras mokslas g.gif Bet jie kazkodel tokie patrauklus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laabeille: 28 kovo 2008 - 13:01
Mes jau turime vežimelį, žaisliukus ant vežimėlio, termosiuka buteliukams, šukytes ir šepėti iš natūralių šeriukų rinkinuką, termometrą vandenukui į vonelę, ir žaisliukus-karusele lovytei. O kiek daaaaar visko reikia doh.gif Bet laiko dar turime pakankamai, tas ramina. ax.gif
Atsakyti