Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(Olaiva @ 2008 07 11, 13:04)
as kaune Urmo bazes 5 sandely pirmajam pirkau ten audini(flanele,medvilne,lina) ir pati siuvau maziui kelis komplektukus  thumbup.gif antrajam irgi zadu taip daryti,nes uz ta Feretti nezadu keliu simtu moketi schmoll.gif

Pirmai dukrytei pirkau Feretti, bet labai nusivyliau. Patys uzvilkimai ir apsaugeles- faini, bet pagalvele po pirmo skalbimo susigumuliavo tiek, kad teko ismesti (nors dar parduotuvej tikino, kad galima skalbti skalbimo masinoj 40 laipsniu), o uzklotelis jau po pusmecio ir be skalbimo "susoko i guzus" doh.gif Antram vaikiukui tikrai nepirksiu, nes manau, kad kokybe kainos tikrai neatitinka. Tik uzvilkimus turbut vel nusipirksiu, jei tiks ismatavimai kitiems mano issirinktiems pataliukams, nes ju koloritas ir rastai mane vis tiek zavi wub.gif

Lopsiuko grozis, tai tikrai nepakartojamas wub.gif Per kiek laiko atsiunte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 11 spalio 2008 - 08:18
QUOTE(medituk @ 2008 10 11, 09:17)
Lopsiuko grozis, tai tikrai nepakartojamas wub.gif  Per kiek laiko atsiunte?

Nesisiuntciau, parveze drauge wub.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif , dar neperku kraitelio, bet jau susidariau sarasa, ko reikia smile.gif Taip pat ziurineju, kur ka pirktis, kad ir nuolaidu vienu metu galima butu gauti ax.gif
Norejau paklausti- ka perkat ideti i vonele maudymui?
Pasirinkimai mano matyti yra:
minkstas kempininis ideklas i vonele
stovas kietas is plastmases
tokia medziaga itvirtinta, ant kurios galima butu guldyt vaikuti g.gif
Ka issirinkti, kas patogiausia? pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
pirkau tą plastmaisnį, prasikeikiau. Dabar nebepirksiu. Pinigai į balą. Maudau be jokių tų pribumbasų ir man taip tik patogiau.
Atsakyti
O as su pirmaja isbandziau medziagini stova, nu nesamone visika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 10 14, 10:32)
pirkau tą plastmaisnį, prasikeikiau. Dabar nebepirksiu. Pinigai į balą. Maudau be jokių tų pribumbasų ir man taip tik patogiau.

na ir man tas plastmasinis kazkaip baisiai atrodo, ten kieta turetu but... unsure.gif

aciu, kad pasidalinat 4u.gif
as jauciu pirksiu ta paraloniuka-kempinele, kur beveik per visa dugna isitiesia...reiks nereiks,matysim cool.gif
Atsakyti
na tikrai lopsiukai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 10 14, 12:32)

drinks_cheers.gif
tikrai taip
as nieko nepirkau
maudydavau pradzioj tik su vyru..jis prilaikydavo as maudydavau
paskui kai biskuti paaugo ir viena sustvarkydavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sekretore @ 2008 10 14, 15:25)
as jauciu pirksiu ta paraloniuka-kempinele, kur beveik per visa dugna isitiesia...reiks nereiks,matysim  cool.gif

Nieko gero iš to poroloninio. Man tai jis visai nepatiko, va draugė neseniai irgi išbandė irgi nepajautė kame ten patogumas jį naudojant
Atsakyti
Mums nė su vienu vaikeliu neprireikė anei vieno stovelio į vonią. Pripildavom vandens į didelę vonią ir plukdydavom pilviuku žemyn - vaikučiui įdomu, ramu ir saugu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi nieko nepirkau į vonytę. Pirmus kartus maudyti padėjo mama, kai išmokom maudydavom su vyru, o kai paaugo jau ir viena išmaudydavau. Manau, kad tie įklojimai ir stovai yra visai bereikalingas pinigų išmetimas.
Atsakyti
As naudojau ta plastmasini stoveli. Pradzioje reikdavo, kad kas prilaikytu, kad neisciuoztu besispardydama, o veliau(kai jau dydis atitiko) tai buvau labai patenkinta. Maudydavau jau viena. manau, kad ir dabar naudociau plastmasini.
Atsakyti