Man rodos, kad kiekvienam vaikui bent po 5 komplektukus turėt reikėtų, o jei cezaris, tai gal net ir daugiau. Jau geriau namo švarių parsivežt, nei kai reikia, o nėra
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 10, 09:58)
Gal kas galit patart kur dar galima ieškoti drabužiukų, gal žinot kokių patikrintų internetinių parduotuvių ar pan.
Siaip drabuzelius as pirkau turguj, rimi ir visur kitur kur patiko ir kur kainos man tiko.. Pradziai daug nereikia... Devetuose irgi neblogu randu...
QUOTE(Sekretore @ 2008 10 13, 15:30)
Norejau paklausti- ka perkat ideti i vonele maudymui?
Pasirinkimai mano matyti yra:
minkstas kempininis ideklas i vonele
stovas kietas is plastmases
tokia medziaga itvirtinta, ant kurios galima butu guldyt vaikuti

Ka issirinkti, kas patogiausia? pasidalinkit

Musu vonele su neslystanciu guminiu iklotuku, tai jokiu gultu nereikia

QUOTE(Sekretore @ 2008 10 14, 15:25)
as jauciu pirksiu ta paraloniuka-kempinele, kur beveik per visa dugna isitiesia...reiks nereiks,matysim

nepatariu

QUOTE(Agė @ 2008 10 18, 08:52)
Pirkau nuo pat pradziu, kas patiko... Normaliai isvaziavom pirkt 6men...

mes i vonele tevelio rankas dedam,super dalykas
vaikutis ramus ir jaukiai jauciasi
o tas plasmasinis reikalas man kaip koks kankinimu irenginys atrodo
net ir viena ramiai galiu mazaji ismaudyti ranka po galva padejus,nedaug vandenuko pripilus

QUOTE(EgluteN @ 2008 10 30, 13:02)
mes i vonele tevelio rankas dedam,super dalykas
vaikutis ramus ir jaukiai jauciasi
o tas plasmasinis reikalas man kaip koks kankinimu irenginys atrodo
net ir viena ramiai galiu mazaji ismaudyti ranka po galva padejus,nedaug vandenuko pripilus 

O man vienai sunku pasidare kai jis taskytis pradejo.. O kai reik galvyte isplaut,nuskalaut, tai reik kad kas pakeles laikytu, kad nereiktu muiluotos lauk traukt.. Nu zodziu man patogiau dviese. O jei viena ir paprastoj vonelej tai ta plasmasini stoveli pirkciau...

QUOTE(Erkesta @ 2008 10 30, 13:23)
O man vienai sunku pasidare kai jis taskytis pradejo.. O kai reik galvyte isplaut,nuskalaut, tai reik kad kas pakeles laikytu, kad nereiktu muiluotos lauk traukt.. Nu zodziu man patogiau dviese. O jei viena ir paprastoj vonelej tai ta plasmasini stoveli pirkciau... 

Na,gal cia nuo mazylio amziaus priklauso

QUOTE(Erkesta @ 2008 10 29, 23:02)
Musu vonele su neslystanciu guminiu iklotuku, tai jokiu gultu nereikia
o, ir tokiu buna

QUOTE(EgluteN @ 2008 10 30, 14:14)
Na,gal cia nuo mazylio amziaus priklauso
mes dar mazyciai ir nors labai judrus,taciau dar sutvarkau
bet pati viena maudau nebent kai is po nakties visus sonus apsisisioja iki ausu

aga ir man teko keliskart kai apsis... iki pazastu. bodika i siukslyna o vaika i vonia

QUOTE(Sekretore @ 2008 10 30, 16:09)
CAM firmos musiske

QUOTE(Erkesta @ 2008 11 01, 20:16)
aga ir man teko keliskart kai apsis... iki pazastu. bodika i siukslyna o vaika i vonia
su vandeniu ir as susitvarkau bet kai naudoju muila jau neber kaip ji nuskalaut. vienos rankos truksta
CAM firmos musiske

CAM firmos musiske

Na,as bodikus metu i skalbimo masina ir vel naudoju kaip naujus

QUOTE(Butaforija @ 2007 10 04, 21:24)
mes tai bandysime apseit be vokelio, tik su kombinzoniuku ir aisku koks siltesnis adijaliukas 

O man wokelis buwo nepakeiciamas daiktas, naudojom ji ir wesiais wasaros wakarais ejnant pawaiksciot

QUOTE(omny @ 2008 11 03, 15:22)
O man wokelis buwo nepakeiciamas daiktas, naudojom ji ir wesiais wasaros wakarais ejnant pawaiksciot
O ziema ir kombinzona ir wokeli. Na musiskis wokelis nebuwo tas kailinis. Wokeliuose buna specialios skylutes, delt o wokeliai tinkami naudoti ir sportinukus ir i auto kedutes 

Beje vokelio ir mes neturejom

Vienai savo draugei padovanojau stai sia vonele www.babymarket.lt
nes vis skundesi kad iena be vyro negali vaikiuko ismaudyti. O kai gavo dovanu sia vonele tai dabar vyro net nepraso, nes VIENA kuo puikiausiai susidoroja su sia uzduotimi
nes vis skundesi kad iena be vyro negali vaikiuko ismaudyti. O kai gavo dovanu sia vonele tai dabar vyro net nepraso, nes VIENA kuo puikiausiai susidoroja su sia uzduotimi