Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

Man rodos, kad kiekvienam vaikui bent po 5 komplektukus turėt reikėtų, o jei cezaris, tai gal net ir daugiau. Jau geriau namo švarių parsivežt, nei kai reikia, o nėra
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 29 spalio 2008 - 14:56
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 10, 09:58)

Gal kas galit patart kur dar galima ieškoti drabužiukų, gal žinot kokių patikrintų internetinių parduotuvių ar pan.

Siaip drabuzelius as pirkau turguj, rimi ir visur kitur kur patiko ir kur kainos man tiko.. Pradziai daug nereikia... Devetuose irgi neblogu randu...

QUOTE(Sekretore @ 2008 10 13, 15:30)

Norejau paklausti- ka perkat ideti i vonele maudymui?
Pasirinkimai mano matyti yra:
minkstas kempininis ideklas i vonele
stovas kietas is plastmases
tokia medziaga itvirtinta, ant kurios galima butu guldyt vaikuti g.gif
Ka issirinkti, kas patogiausia? pasidalinkit  4u.gif

Musu vonele su neslystanciu guminiu iklotuku, tai jokiu gultu nereikia biggrin.gif

QUOTE(Sekretore @ 2008 10 14, 15:25)

as jauciu pirksiu ta paraloniuka-kempinele, kur beveik per visa dugna isitiesia...reiks nereiks,matysim  cool.gif

nepatariu schmoll.gif buvau nusipirkus kai pas senelius ilgesniam laikui vaziavom, tai sss pasakysiu, slydo mano vaikas kazkaip, o kai daugiau vandens jis dar pakyla tas poroloninis... ismeciau po pirmo naudojimo...

QUOTE(Agė @ 2008 10 18, 08:52)
tai kada gi , mielos mamytes, pradeti ta kraiteli kaupti ?  blush2.gif

Pirkau nuo pat pradziu, kas patiko... Normaliai isvaziavom pirkt 6men... ax.gif nezinojom ka turesim, bet su spalvom pataikem biggrin.gif
Atsakyti
mes i vonele tevelio rankas dedam,super dalykas thumbup.gif vaikutis ramus ir jaukiai jauciasi bigsmile.gif o tas plasmasinis reikalas man kaip koks kankinimu irenginys atrodo schmoll.gif net ir viena ramiai galiu mazaji ismaudyti ranka po galva padejus,nedaug vandenuko pripilus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 10 30, 13:02)
mes i vonele tevelio rankas dedam,super dalykas thumbup.gif vaikutis ramus ir jaukiai jauciasi bigsmile.gif o tas plasmasinis reikalas man kaip koks kankinimu irenginys atrodo schmoll.gif net ir viena ramiai galiu mazaji ismaudyti ranka po galva padejus,nedaug vandenuko pripilus mirksiukas.gif

O man vienai sunku pasidare kai jis taskytis pradejo.. O kai reik galvyte isplaut,nuskalaut, tai reik kad kas pakeles laikytu, kad nereiktu muiluotos lauk traukt.. Nu zodziu man patogiau dviese. O jei viena ir paprastoj vonelej tai ta plasmasini stoveli pirkciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2008 10 30, 13:23)
O man vienai sunku pasidare kai jis taskytis pradejo.. O kai reik galvyte isplaut,nuskalaut, tai reik kad kas pakeles laikytu, kad nereiktu muiluotos lauk traukt.. Nu zodziu man patogiau dviese. O jei viena ir paprastoj vonelej tai ta plasmasini stoveli pirkciau... g.gif

Na,gal cia nuo mazylio amziaus priklauso g.gif mes dar mazyciai ir nors labai judrus,taciau dar sutvarkau biggrin.gif bet pati viena maudau nebent kai is po nakties visus sonus apsisisioja iki ausu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2008 10 29, 23:02)
Musu vonele su neslystanciu guminiu iklotuku, tai jokiu gultu nereikia

o, ir tokiu buna bigsmile.gif reiks pasiziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 10 30, 14:14)
Na,gal cia nuo mazylio amziaus priklauso g.gif mes dar mazyciai ir nors labai judrus,taciau dar sutvarkau biggrin.gif bet pati viena maudau nebent kai is po nakties visus sonus apsisisioja iki ausu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aga ir man teko keliskart kai apsis... iki pazastu. bodika i siukslyna o vaika i vonia biggrin.gif su vandeniu ir as susitvarkau bet kai naudoju muila jau neber kaip ji nuskalaut. vienos rankos truksta lotuliukas.gif

QUOTE(Sekretore @ 2008 10 30, 16:09)
o, ir tokiu buna  bigsmile.gif reiks pasiziuret ax.gif

CAM firmos musiske 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2008 11 01, 20:16)
aga ir man teko keliskart kai apsis... iki pazastu. bodika i siukslyna o vaika i vonia  biggrin.gif su vandeniu ir as susitvarkau bet kai naudoju muila jau neber kaip ji nuskalaut. vienos rankos truksta  lotuliukas.gif
CAM firmos musiske  4u.gif

Na,as bodikus metu i skalbimo masina ir vel naudoju kaip naujus biggrin.gif o del nuskalavimo,tai nuskalauju kiek iseina,o ir prausiu su vaikisku geliu,ne muilu,tad odele nesauseja thumbup.gif Paskui jau gerai ismaudom su teveliu drauge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 10 04, 21:24)
mes tai bandysime apseit be vokelio, tik su kombinzoniuku ir aisku koks siltesnis adijaliukas  g.gif

O man wokelis buwo nepakeiciamas daiktas, naudojom ji ir wesiais wasaros wakarais ejnant pawaiksciot thumbup.gif O ziema ir kombinzona ir wokeli. Na musiskis wokelis nebuwo tas kailinis. Wokeliuose buna specialios skylutes, delt o wokeliai tinkami naudoti ir sportinukus ir i auto kedutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2008 11 03, 15:22)
O man wokelis buwo nepakeiciamas daiktas, naudojom ji ir wesiais wasaros wakarais ejnant pawaiksciot  thumbup.gif O ziema ir kombinzona ir wokeli. Na musiskis wokelis nebuwo tas kailinis. Wokeliuose buna specialios skylutes, delt o wokeliai tinkami naudoti ir sportinukus ir i auto kedutes  thumbup.gif

Beje vokelio ir mes neturejom g.gif tiesa pasakius nelabai pasigedom ax.gif Pridovanojo pledu n+k tai buvo ka paklot, kuom uzklot kaip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
Vienai savo draugei padovanojau stai sia vonele www.babymarket.lt
nes vis skundesi kad iena be vyro negali vaikiuko ismaudyti. O kai gavo dovanu sia vonele tai dabar vyro net nepraso, nes VIENA kuo puikiausiai susidoroja su sia uzduotimi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 05 lapkričio 2008 - 13:58