Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(vijana @ 2009 03 18, 09:54)
Mano gime 3250g.,tai as iskart grizus namo rengiau 62, ir nelabai jau dideli buvo. O kai juos 60 laipsniu skalbyklej isskalbiau, tai dar jie truputi ir susitrauke. Gal del to kad gryna medvilne. O pirkau "Vaiku saly", tai ir bande mazesniu pardav. isiuliti. Mano patarimas 56 visai nepirkt. O kai buvo 1.5men jau ir didesniu vaziavau.

Maniske 50 cm gime, va ryt jau menuo bus- dar rengiu 56 ir dar rengsiu, nes 62 - paskes biggrin.gif
Dar pasteejau, kad tie patys dydziai skiriasi- turiu is Lietuvos atsiustus kelis rubelius 56, tai isskalbiau, susitrauke, sliauztai jau mazi, mest lauk reik.O cia, NO pirkti- 56 cm vis dar didoki... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 07:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
ir palute uždengtu pimpaliuku, jei tas vaikis berniukas hihihi.gif

be abejo, matot man neaktualu mergytes sysioja lokaliai, nėr pavojaus kad "gaus gurkšnį" lotuliukas.gif tai ir neužakcentuoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 10:00)
drinks_cheers.gif mano pirmas gimė 3220 g ir  50 cm, tai skendęs būtų 62 cm  doh.gif

maniske gime 53 cm ir tikrai butu skendus tuose didesniuose, ju visai atsisakem tik kokiu 2 menesiu, mums geriausi buvo tokie su knopkyte viena is vaiku miesto, su raistukais nelabai o ir su pirstinytem tom nereikalingas daiktas buvo, nes mano galva geriausia kai vaikas pripranta prie aplinkos, be to pirsteliuose yra daugybe visokiu tasku, kuriuos dirgindamas vaikas geriau vystosi, taigi rankytes, jei nera ziema ir salta, namuose turi buti nuogutes, kaip visu mirksiukas.gif
siaip del dydziu tai mes ir dabar virsu nesiojam dydziu mazesni o apacia tinkama arba didesni, nor sudejimas tikrai normalus ir sveria nemazai smile.gif didziausia beda renkantis suknele biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Breta* @ 2009 03 18, 11:48)
Žanetyte, vijana, muminuk, kincioski, dėkui už atsakymus  4u.gif

ner uz ka, dziaugiuos kad kazkam gali praverst mano patirtis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aune @ 2009 03 18, 13:03)
Šiaip vien dydis (56 ar 62) nenusako, ar jis bus geras tokio ūgio lėliukui. Mat kiekviena firma turi savus standartus, ir gali būti, kad skirtingų gamintojų 56 dydžio šliaužtinukų ilgis skirsis 5 cm...

sliauztukai taip, siuastinukai apie kuriuos ir kalba ne, ner ten kam skirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 19, 01:06)
sliauztukai taip, siuastinukai apie kuriuos ir kalba ne, ner ten kam skirtis  smile.gif

Gali skirtis ir pats siaustuko ilgis, ir rankovyčių ilgis, ir rankogaliuko plotis, ir t.t.
Juk niekas gamintojui nenurodo, kad, pvz, 56 dydziui ilgis privalo būti toks ir ne kitoks. Kiekviena firma turi savus standartus ir jais vadovaujasi. Todel taip ir būna, kad LT gaminti kūdikių drabužėliai šiek tiek skiriasi nuo tokių pačių, gamintų UK, NO ar pan. Galiausiai, net pačioje Lietuvoje siuvami ne idealiai vienodi analogiški gaminukai smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 03 19, 08:03)
Gali skirtis ir pats siaustuko ilgis, ir rankovyčių ilgis, ir rankogaliuko plotis, ir t.t.
Juk niekas gamintojui nenurodo, kad, pvz, 56 dydziui ilgis privalo būti toks ir ne kitoks. Kiekviena firma turi savus standartus ir jais vadovaujasi. Todel taip ir būna, kad LT gaminti kūdikių drabužėliai šiek tiek skiriasi nuo tokių pačių, gamintų UK, NO ar pan. Galiausiai, net pačioje Lietuvoje siuvami ne idealiai vienodi analogiški gaminukai smile.gif smile.gif

na nezinau, man neteko naudoti ryskiai besiskirianciu to pacio, mazo dydzio rubeliu, va kai ugtelejo, sakykim buvo puses metu, tada siek tiek skyresi rubai kuriuos siusdavausi is USA,tai naturalu, nes USA vaikai siek tiek kitokie, jie gimsta kiek mazesni uz europinius, be to ir dydziu zymejimas skiriasi, 6-9menesiu dydis nebutinai atitiks toki vaika, nes labai jau platus diapozonas, tam duodamos dydziu lenteles kiekvienoj eparduotuvej, bet lietuviski visi mazdaug vienodi, siaip manau, kad 56 dydis si ta sako, todel mano galva gamintojai oreantuojasi i kazkokius standartus, ilgi suvokdami, kad ruosia ruba 56cm kudikiui, jug jei jis gamintu ryskiai mazesnius rubus tai naturalu kad ilgainiui praras savo auditorija... Siaip net ir dabar, pagal rasoma dydi pas mus daugiau mazesniu rubu (12-8 arba 18-24), nei esamo dydzio (isskyrus kelnias).
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2009 03 18, 13:05)
As turiu paralonini idekla, pradioj nenaudojau,nes reikia daug vand.kad apsemtu,o nuo 3-4men be jo neapsieiciau.Paguldau,guli minkstai rankytemis kojytemis pliuskenasi tiek ant pilvo tiek ant nugaros,o ir dabar jau sedi ir svarbiausia neslysta. Man tai super thumbup.gif tas iklotas smile.gif
Papildyta:

55cm, bet manau per daug istempe biggrin.gif

Pritariu, as buvau labai patenkinta situo paraloniniu idekliuku thumbup.gif . Vaikas neslysta, o ir nugarytei silta. Pradzioje as ant jo dar paklodavau flaneline palute kad svelniau butu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 18:49)
talkas apskritai vargu bau reikalingas. pažįstama odos gydytoja rekomendavo kremukus, o ne talką. ir savo vaikiukus su kremukais užpakaliukui užaugino.

As irgi visada sakiau sudas, o dabar labai dziaugiuos kad turiu, kazkas atnese lauktuviu vaikui... Tai pamatau kad nors kiek pabertas, papudruoju karta kita ir uzpakaliukas kaip naujas ...
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 17, 08:37)
as jau matau,kad kraitelis nebus mano itin "kokybiskas"...visko bus galima rasti...o daugiausia to,ko nereikia blush2.gif

ir pas mane visko buvo... Nu bet eigoj matysis visos klaidos.. baisiausia klaida padariau kad nusipirkau be ryyyysio vezima doh.gif
QUOTE(Breta* @ 2009 03 17, 20:22)
Gal kas galit atsakyt? Planuoju pirkt 3 siaustinukus, po to jau naudot body. Tai ar visus 56 dydžio pirkt, ar paimt ir kokį vieną 62? Vaikutis manau 4 kg tikrai neviršys.

as turejau 3... atidejau visus kitam vaikui, nes beveik nenusiskalbe, nes tikrai greit perejom prie bodziuku, kai tik nukrito bambagysle...

QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 09:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
ir palute uždengtu pimpaliuku, jei tas vaikis berniukas hihihi.gif

oooo, tikrai biggrin.gif
Yra buve n+k atveju, kai pvz isejau i dusa, palikau teciui kudiki paziuret, kuris vartes ant lovos pliku sikniuku... Parejau doh.gif Issivoliojus kakiuje ohmy.gif uztat pirkau patiesalus neperslampamus, kuriuos naudojau oro vonioms...

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 11:59)
o kokio "ugio" "ilgio" (nezinau net kaip pavadinti biggrin.gif ) taviskis gime...nes va mano drauge pagimde 3920 leliuka tai iki 2 menesiu galejo rengti 56 cm... g.gif

manasis 3,950 kg tai 56 nesiojom koki menesi, gime 53 cm. O menesio jis jau buvo 6,3 kg ir 57cm ohmy.gif bet 56 dar tiko kiek atsimenu... g.gif

QUOTE(Aune @ 2009 03 18, 15:03)
Šiaip vien dydis (56 ar 62) nenusako, ar jis bus geras tokio ūgio lėliukui. Mat kiekviena firma turi savus standartus, ir gali būti, kad skirtingų gamintojų 56 dydžio šliaužtinukų ilgis skirsis 5 cm...

drinks_cheers.gif
ir tas yra dyyydele nesamone... nes atnesa zmones pvz dovanu, dydis etiketej atitinka, bet jau iskart matau kad neitilps vaikas... o paskui klausia tai ar nesiojat mano dovanotus sliauztus.. ir ka reik sakyt doh.gif
Atsakyti
aš užpakaliukui bepanteną naudojau, o kai paskui buvo rimta problema, taip labai staigiai pasidarė, tai naudojau tepaliuką su cinku, pavadinimas ikstamo tariamas ar kažkaip panašiai, vaistinėse būva pirkti.
o pirmoji pediatrė tada rekomendavo krakmolu pabarstyti, tai jau minėta pažįstama dermatologė pakraupo nuo tokio siūlymo...
-------
žodžiu, jei jau gausit dovanų talką, tai bandykit, o pačios geriau nepirkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xcamilex @ 2009 02 18, 09:49)
gal butu galima gauti si sarasiuka labai dekui biggrin.gif

Ir as labai noreciau sarasiuko, jei galima ax.gif 4u.gif
aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 03 21, 10:53)
Ir as labai noreciau sarasiuko, jei galima ax.gif  4u.gif
aciukas mirksiukas.gif

Merginos, temoj pilna sarasiuku 4u.gif prikomentuotu, pridiskutuotu. Rinkites kaip jum tinkamiau ir priimtiniau 4u.gif
Atsakyti
Parduodu viena kart naudotas, minkstas, svelnus thumbup.gif
user posted image
is arciau
user posted image
siulykit kainyte
Papildyta:
"Imse vimse" daugkartiniai pampersai.Nealergizuoja uzpakaliuko.3-6 men. 7-10 kg. Nauji 2vnt. po 60lt. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasakurmyte: 06 gegužės 2009 - 08:47
Sveikute, o kokia tu pampersu prieziura? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Pasakykit man, kaip būsimai mamytei, kam reikalingos tos palutės? blush2.gif Kiek čia skaičiau, jų reikia nemažai... ax.gif
Atsakyti