QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 18:49)
talkas apskritai vargu bau reikalingas. pažįstama odos gydytoja rekomendavo kremukus, o ne talką. ir savo vaikiukus su kremukais užpakaliukui užaugino.
As irgi visada sakiau sudas, o dabar labai dziaugiuos kad turiu, kazkas atnese lauktuviu vaikui... Tai pamatau kad nors kiek pabertas, papudruoju karta kita ir uzpakaliukas kaip naujas ...
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 17, 08:37)
as jau matau,kad kraitelis nebus mano itin "kokybiskas"...visko bus galima rasti...o daugiausia to,ko nereikia
ir pas mane visko buvo... Nu bet eigoj matysis visos klaidos.. baisiausia klaida padariau kad nusipirkau be ryyyysio vezima
QUOTE(Breta* @ 2009 03 17, 20:22)
Gal kas galit atsakyt? Planuoju pirkt 3 siaustinukus, po to jau naudot body. Tai ar visus 56 dydžio pirkt, ar paimt ir kokį vieną 62? Vaikutis manau 4 kg tikrai neviršys.
as turejau 3... atidejau visus kitam vaikui, nes beveik nenusiskalbe, nes tikrai greit perejom prie bodziuku, kai tik nukrito bambagysle...
QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 09:09)
oooo, tikrai

Yra buve n+k atveju, kai pvz isejau i dusa, palikau teciui kudiki paziuret, kuris vartes ant lovos pliku sikniuku... Parejau

Issivoliojus kakiuje

uztat pirkau patiesalus neperslampamus, kuriuos naudojau oro vonioms...
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 11:59)
o kokio "ugio" "ilgio" (nezinau net kaip pavadinti

) taviskis gime...nes va mano drauge pagimde 3920 leliuka tai iki 2 menesiu galejo rengti 56 cm...
manasis 3,950 kg tai 56 nesiojom koki menesi, gime 53 cm. O menesio jis jau buvo 6,3 kg ir 57cm

bet 56 dar tiko kiek atsimenu...
QUOTE(Aune @ 2009 03 18, 15:03)
Šiaip vien dydis (56 ar 62) nenusako, ar jis bus geras tokio ūgio lėliukui. Mat kiekviena firma turi savus standartus, ir gali būti, kad skirtingų gamintojų 56 dydžio šliaužtinukų ilgis skirsis 5 cm...
ir tas yra dyyydele nesamone... nes atnesa zmones pvz dovanu, dydis etiketej atitinka, bet jau iskart matau kad neitilps vaikas... o paskui klausia tai ar nesiojat mano dovanotus sliauztus.. ir ka reik sakyt