Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 17, 19:31)
as dziaugiuosi,kad rubeliu turiu per akis...jau dabar pilna komoda rubeliu nuo 56 iki 62 dydzio...o ka kalbeti apie 68, kurie dar dezej guli doh.gif

Tai Tu šaunuolė viską iš anksto pasiruošusi smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit atsakyt? Planuoju pirkt 3 siaustinukus, po to jau naudot body. Tai ar visus 56 dydžio pirkt, ar paimt ir kokį vieną 62? Vaikutis manau 4 kg tikrai neviršys.
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 03 17, 18:22)
Gal kas galit atsakyt? Planuoju pirkt 3 siaustinukus, po to jau naudot body. Tai ar visus 56 dydžio pirkt, ar paimt ir kokį vieną 62? Vaikutis manau 4 kg tikrai neviršys.

smile.gif drasiai 56, tikrai didesnio nereik, maniske gime 3965, tai tuos saustinukus naudojom koki menesi tikrai 56 dydzio mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Erkesta @ 2009 03 16, 13:14)
geriausia ir naturaliausia kosmetika vaikams yra Weledos  g.gif  brangoka tik... Bet pirmus menesius tai siulau nenaudoti jokiu muilu, losijonu, prausikliu, talku ir pan wink.gif aisku jei uzpakaliukas nusus, o manau kad tikrai taip atsitiks, tai tada kremuko kazkokio reiktu turet.. geriausia aisku oro vonios  4u.gif

visiskai pritariu, as taip pat visa linija weledos pirkau, teisybe, pinigine padraske, bet naudojosi labai gerai, jokiu issutinu neturejo, o jei kiek ir parausdavo uzpakaliukas, ypac gerai viska sutvarkydavo weledos tepaliukas su cinku, turejom ir sampuna ir prausimosi skysti ir muiliuka ir aliejuka, tai tikrai visais buvau patenkinta iki siol naudojam tos firmos muila ir ta kremuka su cinku, tik ne uzpakaliukui jau, bet siaip, kokiem nubrozdinimam menkiem ar siaip kokiem paraudimam. As patarsiu nenaudoti jokiu prikvepintu produktu, kurie automatiskai gali sualergizuoti ne tik odyte bet ir kvepavimo takam tikrai nevitaminas, o talka is vis kiek zinau masto isimt is vartojimo, nes neva toje terpeje kaip tik labai gerai veisiasi visokie mikroorganizmai...as nenaudojau, vietoj to, geriausia pliku sikniuku palikt vaiki ant neperslampamo paklotuko - didziausia nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 03 17, 23:03)
talka is vis kiek zinau masto isimt is vartojimo, nes neva toje terpeje kaip tik labai gerai veisiasi visokie mikroorganizmai...as nenaudojau, vietoj to, geriausia pliku sikniuku palikt vaiki ant neperslampamo paklotuko - didziausia nauda  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir palute uždengtu pimpaliuku, jei tas vaikis berniukas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 08:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
ir palute uždengtu pimpaliuku, jei tas vaikis berniukas hihihi.gif

ogi ziuriu i tamstos liniuote...reiks tuoj sveikinti,m? kaip savijauta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 03 17, 20:22)

Mano gime 3250g.,tai as iskart grizus namo rengiau 62, ir nelabai jau dideli buvo. O kai juos 60 laipsniu skalbyklej isskalbiau, tai dar jie truputi ir susitrauke. Gal del to kad gryna medvilne. O pirkau "Vaiku saly", tai ir bande mazesniu pardav. isiuliti. Mano patarimas 56 visai nepirkt. O kai buvo 1.5men jau ir didesniu vaziavau.
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 08:22)
ogi ziuriu i tamstos liniuote...reiks tuoj sveikinti,m? kaip savijauta? 4u.gif

sėdžiu ir laukiu doh.gif
------------------------------
priklauso nuo vaiko, ar tų 56 cm prireiks. su pirmu normaliai naudojau juos, ir dabar dar kelis 56 cm nusipirkau. o kelioms draugėms vaikai iš karto gimė vos ne 60 cm ir atitinkamai didelio svorio, tai 56 cm nepanaudojo.
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2009 03 18, 10:54)
Mano gime 3250g.,tai as iskart grizus namo rengiau 62, ir nelabai jau dideli buvo. O kai juos 60 laipsniu skalbyklej isskalbiau, tai dar jie truputi ir susitrauke. Gal del to kad gryna medvilne. O pirkau "Vaiku saly", tai ir bande mazesniu pardav. isiuliti. Mano patarimas 56 visai nepirkt. O kai buvo 1.5men jau ir didesniu vaziavau.

o kokio "ugio" "ilgio" (nezinau net kaip pavadinti biggrin.gif ) taviskis gime...nes va mano drauge pagimde 3920 leliuka tai iki 2 menesiu galejo rengti 56 cm... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 10:59)
o kokio "ugio" "ilgio" (nezinau net kaip pavadinti biggrin.gif ) taviskis gime...nes va mano drauge pagimde 3920 leliuka tai iki 2 menesiu galejo rengti 56 cm... g.gif

drinks_cheers.gif mano pirmas gimė 3220 g ir 50 cm, tai skendęs būtų 62 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 17, 10:43)
irnesakyk.gif atsirinksi, galbūt talką puikiausiai naudosi smile.gif su antru jau kitaip bus smile.gif
kai auginau pirmąjį, tai teko matyti vaizdelį, kaip vaikų mieste pardavėja tokių visokių niekalų nėštukei prisiūlė  doh.gif ir pati buvau nusipirkusi lenkišką poroloninį įdėklą į vonelę. tai absoliučiai nenaudojom, vaiko odelei tikrai per šiurkštus  schmoll.gif o pirkom kaip gerą daiktą. tai mb paskui sunaudojo mašinai valyti smile.gif

As turiu paralonini idekla, pradioj nenaudojau,nes reikia daug vand.kad apsemtu,o nuo 3-4men be jo neapsieiciau.Paguldau,guli minkstai rankytemis kojytemis pliuskenasi tiek ant pilvo tiek ant nugaros,o ir dabar jau sedi ir svarbiausia neslysta. Man tai super thumbup.gif tas iklotas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 11:59)

55cm, bet manau per daug istempe biggrin.gif
Atsakyti
Žanetyte, vijana, muminuk, kincioski, dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2009 03 18, 11:54)

Šiaip vien dydis (56 ar 62) nenusako, ar jis bus geras tokio ūgio lėliukui. Mat kiekviena firma turi savus standartus, ir gali būti, kad skirtingų gamintojų 56 dydžio šliaužtinukų ilgis skirsis 5 cm...
Atsakyti