Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

QUOTE(mama2004 @ 2007 08 30, 09:36)
Tai rugsejo 1 gal ir darzeliai dirbs?  g.gif

mūsų nedirbs schmoll.gif šventė - rugsėjo 3 d.
Atsakyti

Nea schmoll.gif , darželių ir mokyklų darbo laikas skiriasi, pvz. kai mokyklose vaikam atostogos, darželiai dirba mirksiukas.gif o savaitgaliais darželiai "ilsisi" biggrin.gif
Kažkas klausė dėl šeimos sudėties dokumentų, šių dokumentų reikia tik norint gauti lengvatą, mokant už darželį, užeikit į darželio buhalteriją, jum viską paaiškins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auslialia @ 2007 08 29, 11:16)
Mergytes, kur reikia kreiptis norint gauti pazyma apie seimos sudeti? Ar tik ne i migracija? Gal zinot kokiu dokumentu ten reikalauja, ar ka?

Atsiprasau kad gal ne i tema, bet man del lopselio reikia, tai galvoju jus tai tikrai zinosit!  4u.gif

Pažymų apie šeimos sudėti senai NEBĖRA! mane iš teismo nusiuntė į savivaldybę, ši nusiuntė į migraciją, o ten pasakė, kad 3 metus tokių pažymų nebeišdavinėjam doh.gif O teisme nežinojo, matot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auslialia @ 2007 08 30, 09:12)
Na, galima iš žmogiškosios puses tokias auklėtojas suprasti, bet pateisinti sunkoka... schmoll.gif  Vis tiek negali būti taip, kad vaiko negalėtum kažkuo sudominti. Tu jau ir taip pergyveni dėl dukrytės, taip kad pasistenk bent jau dėl auklėtojos nepe rgyventi. Kai matysi kad situacija gerėja, tada ir atsidėkok.  Na, iš manes patarėja gal ir nekokia  blush2.gif , bet norėjau tik palaikyti tave ir tiek  mirksiukas.gif  4u.gif Sėkmės.

Ačiū 4u.gif
Ma irgi ta kita auklėtoja labiau patinka, bet čia viskas subjektyvu 0 jei mano dukrytė jai labiau patinka, ir dukrytei labiau patinka, tai ir mamai taip pat hihihi.gif Na bet kai pamąstau, tai suaugęs žmogus turi suvokti, kad trimetis - tai ne suaugęs... Kažko manoji lyg apsipyko su ana auklėtoja, ir maniškė, matyt, kažkaip "negražiai" aną išvadino blush2.gif Spėju, kad pusdurne doh.gif Tai matyt auklėtoja ir užpyko... O ką aš padarysiu - juk nemokau vaiko taip sakyt, kaip tik giriu auklėtojas, sakau, kad išvis eitų sau žaist, ir dzin, kuri auklėtoja bus. Nu bet ką tu jai - prieš vėją nepapūsi irnesakyk.gif Vat įsikalė į galvą kad ta bloga, i psio schmoll.gif Tai svarstau, ar kava (saldainiukai ir pn.) suminkštintų auklės širdį... blush2.gif Nu negerai gal taip daryt, bet... Nu nežinau, patarkit... g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 08 30, 08:43)
Nu jo, įtariu, rytoj nešiu kavos... Nes viena auklėtoja tikrai nemėgsta, kad ji verkia  verysad.gif   Žiauru, bet taip yra. Aš aišku ant jų nepuolu, laikausi oriai  doh.gif    biggrin.gif

Manai, kava privers pamėgti tavo dukters verkimą? Jei taip, tai tokiai auklėtojai ne vieta darželyje schmoll.gif

Mums sakė ateiti rugsėjo 3 rolleyes.gif

QUOTE(amirrr @ 2007 08 30, 09:46)
Nea  schmoll.gif , darželių ir mokyklų darbo laikas skiriasi, pvz. kai mokyklose vaikam atostogos, darželiai dirba  mirksiukas.gif

Kai mokyklose vaikams atostogos, tai turintys mokyklinukų brolių ar seserų irgi gali atostogauti mirksiukas.gif . Tik reikia parašyti prašymą, pagal kurią mokyklą atostogausite ax.gif

QUOTE(String @ 2007 08 30, 11:01)
Tai svarstau, ar kava (saldainiukai ir pn.) suminkštintų auklės širdį...  blush2.gif   Nu negerai gal taip daryt, bet... Nu nežinau, patarkit... g.gif

jei jau man tektų svarstyt, kas suminkštintų auklėtojos širdį, ieškočiau kito darželio arba grupės... O jei tam širdies minkštumui reikės kaip tai senei iš Auksinės žuvelės - vis daugiau ir daugiau mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 30 rugpjūčio 2007 - 10:16
QUOTE(gruoda @ 2007 08 30, 10:38)
o ten pasakė, kad 3 metus tokių pažymų nebeišdavinėjam  doh.gif O teisme nežinojo, matot  doh.gif

Kažkokia nesąmonė schmoll.gif Iš mūsų kasmet tos pažymos reikalauja ax.gif
Gal ne visiems ji išduodama g.gif Tarkim soc.rūpyba, teismas turėtų turėti ryšį su migracijos tarnyba, taigi ir visą informaciją turėtų matyt savo kompiuteriuose. O va, darželis gal per menka įstaiga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 30, 11:15)
Manai, kava privers pamėgti tavo dukters verkimą? Jei taip, tai tokiai auklėtojai ne vieta darželyje schmoll.gif
jei jau man tektų svarstyt, kas suminkštintų auklėtojos širdį, ieškočiau kito darželio arba grupės... O jei tam širdies minkštumui reikės kaip tai senei iš Auksinės žuvelės - vis daugiau ir daugiau mirksiukas.gif ?

Na, kol kas manau nėra taip blogai, kad ieškoti kito darželio g.gif O vėliau bus matyt... Kad nebūtų nuo vilko ant meškos - manau, būna ir blogiau. ax.gif Pagyvensim, pamatysim. Ech, sunku vis dėlto... blink.gif
Atsakyti
Aš panašiai pernai laukiau. Šiemet bandysim eiti kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 30, 11:15)
Kai mokyklose vaikams atostogos, tai turintys mokyklinukų brolių ar seserų irgi gali atostogauti mirksiukas.gif . Tik reikia parašyti prašymą, pagal kurią mokyklą atostogausite ax.gif

žinom žinom rolleyes.gif , bet darželis tada neužsidaro, tik tie vaikučiai kurių vyresni lanko mokyklą, pagal norą gali rinktis, eiti ar ne į darželį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 08 30, 12:09)
Aš panašiai pernai laukiau. Šiemet bandysim eiti kitur smile.gif

O tai kuriame čia darže taip? g.gif Mes lankom SAKALĖLĮ ax.gif Ir beje, šiandien pasiėmiau - visai linksma, nes pamiegot pasiprašė 10 val., nes buvo išvargusi doh.gif Leido thumbup.gif Bet ryt ir pirmadienį bus "blogoji" auklėtoja. Nu matysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 08 30, 13:22)
O tai kuriame čia darže taip?  g.gif   Mes lankom SAKALĖLĮ  ax.gif   Ir beje, šiandien pasiėmiau - visai linksma, nes pamiegot pasiprašė 10 val., nes buvo išvargusi  doh.gif   Leido  thumbup.gif   Bet ryt ir pirmadienį bus "blogoji" auklėtoja. Nu matysim  g.gif

Mes lankėm "Pelėdžiuką", spec. darželį akiniukams. Nebuvo taip blogai, kaip pas jus - vakarais neklykdavo, kad nenori į darželį, bet per visus metus buvo tik kelios dienelės, kad ryte neverktų unsure.gif .

Beje, žiūriu, tarp mūsų merginų tik trijų savaičių skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 30 rugpjūčio 2007 - 12:27
vakar skambinau darzelio aukletojai,tai va ,tikejausi,kad jau siandien galesiu vesti saviski i darzeli schmoll.gif nieko panasaus,dar kriaukles grupeje nesutvarkytos,dulkes nenuvalytos,dar kazko truksta doh.gif nu ***** mes jau visa sav. vargstam-nei i darba normaliai galiu eiti,nei turiu kur ji palikti,ir jis pavargsta,neturi cia ka veikti verysad.gif zodziu,ir pyktis ima... del 2 dienu nesinori i kazkokia grupe vesti,nes net nzn kiek ir kurios grupes dirba sia savaite,zodziu jau pavargau lakstyt tarp darbo ir namu,kiekviena vakara galvot-ka daryt,kur ji ryt palikti g.gif kaip bebutu,pirmadieni vesiu i bet kokia grupe,nes jauciu kad musiske iki galo dar nebus sutvarkyta blink.gif
Atsakyti