Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai ...

Lauricinaa, ale suki tu galvą doh.gif nuo kada buvo pasakyta oficialiai darželis po nedarbo pradės dirbti?

man taip buvo, kai prieš uždarymą pasakė, kad nevestume vaikų, nes reikia grupė sutvarkyti ir t.t. nuvedžiau. vaikas buvo vienas grupėje. gerai kad močiutei jos pagailo ir galėjo prieš pietus pasiimti, o taip tai būtų likusi viena visai dienai
Atsakyti
QUOTE(String @ 2007 08 30, 07:43)
Labas  mirksiukas.gif  Ar Gabija jau eina, ar dar atostogaujat?  ax.gif

Nu jo, įtariu, rytoj nešiu kavos... Nes viena auklėtoja tikrai nemėgsta, kad ji verkia  verysad.gif  Žiauru, bet taip yra. Aš aišku ant jų nepuolu, laikausi oriai  doh.gif    biggrin.gif

Eisim pirmadienį.
Dėl kavos, tai žinoma, kaip Dilma sako, nėra garantijos, kad auklėtoja įsimylės vaiką. Bet aš neščiau. Greičiau net ne tam, kad "papirkti", o kad pati ramiau jausčiausi, pasimaloninusi auklėtojai.
Nematau nieko blogo smulkiose dovanėlėse. Juk ir darbe iš klientų visi gaunam ką nors mirksiukas.gif Ir nelaikom to papirkinėjimu.
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2007 08 30, 15:29)
Eisim pirmadienį.
Dėl kavos, tai žinoma, kaip Dilma sako, nėra garantijos, kad auklėtoja įsimylės vaiką. Bet aš neščiau.  Greičiau net ne tam, kad "papirkti", o kad pati ramiau jausčiausi, pasimaloninusi auklėtojai.
Nematau nieko blogo smulkiose dovanėlėse. Juk ir darbe iš klientų visi gaunam ką nors  mirksiukas.gif Ir nelaikom to papirkinėjimu.

Tai faktas, kad kavos pakeliu žmogaus nenupirksi schmoll.gif aš to ir nesiekiu. Tik, kaip sakant, gal tiesiog norėtųsi pasirodyti maloniai, kad negalvotų, jog mes kažkokie blablabla-monstrai biggrin.gif Nes dukra mano tai su ja apsižodžiavo doh.gif Na, ir ji gal galvoja, kad mes kaip nors blogai apie ją kalbam namie, ar ką g.gif Na ką aš žinau mastau.gif Bus matyt rytoj, gal ne kavą norėsiu nešt, o bėgt skųstis pas direktorę hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo String: 30 rugpjūčio 2007 - 15:48
QUOTE(gruoda @ 2007 08 30, 10:38)
Pažymų apie šeimos sudėti senai NEBĖRA! mane iš teismo nusiuntė į savivaldybę, ši nusiuntė į migraciją, o ten pasakė, kad 3 metus tokių pažymų nebeišdavinėjam  doh.gif O teisme nežinojo, matot  doh.gif

Gruoda, labas 4u.gif

Kur tu buvai anksciau... doh.gif smile.gif
As praejau tuos pacius kryziaus kelius - migracija, savivaldybe... kol suzinojau, kad mano atveju (as vienisa mam skaitausi), galima pazyma uzpildyti internetu per Hansa arba Snoro banko elektronini puslapi. Nuo siol tokias pazymas isduoda Vilniaus registru centras... Ech, kiek prisilaksciau kaip strutis doh.gif

Tai va, kreipkites, jei kam reikia pagalbos siuo klausimu - ka nors papasakosiu ka zinau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auslialia: 30 rugpjūčio 2007 - 17:27
QUOTE(mama2004 @ 2007 08 30, 09:36)
Tai rugsejo 1 gal ir darzeliai dirbs?  g.gif

O kodėl turėtų? Juk rugsėjo 1-oji - Mokslo ir žinių šventė.

QUOTE(cute @ 2007 08 30, 15:29)
Juk ir darbe iš klientų visi gaunam ką nors  mirksiukas.gif Ir nelaikom to papirkinėjimu.

Ne visi gauna, nereikia lialia. Ir kas čia per požiūris, kad žmogus turi būti malonus tik skatinamas dovanėlių, o jei kas neneša dovanėlių, tai su juo nereikia elgtis maloniai? blink.gif Padėka yra, kai tsidėkoji po atlikto darbo, o jei prieš darbą, tai kaip tai pavadinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 30 rugpjūčio 2007 - 20:33
QUOTE(ezra @ 2007 08 30, 21:32)
Ne visi gauna, nereikia lialia. Ir kas čia per požiūris, kad žmogus turi būti malonus tik skatinamas dovanėlių, o jei kas neneša dovanėlių, tai su juo nereikia elgtis maloniai? blink.gif Padėka yra, kai tsidėkoji po atlikto darbo, o jei prieš darbą, tai kaip tai pavadinti? g.gif

As irgi uz tai - kai nesama pries - tai jau gaunasi pataikavimas, o ne atsidekojimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 08 30, 20:32)

QUOTE(auslialia @ 2007 08 30, 21:32)
As irgi uz tai - kai nesama pries - tai jau gaunasi pataikavimas, o ne atsidekojimas.  g.gif

Nu ir burbulą čia išpūtėt doh.gif Juk ne pinigų maišą patariu duoti.
Aš pasimaloninimą akcentavau labiau kaip tikslą užmegzti nuoširdžius santykius su auklėtoja (tik nesakykit kad tai blogai), o ne tam, kad vaikas būtų išskirtas iš kitų.
Pvz. esu auklėtojai be progos nunešusi gėlytę. Nu maniau, kad nešu iš dūšios su palinkėjimais geros nuotaikos ir tiesiog išreiškiau savo simpatiją. Įsivaizdavau pasielgusi maloniai blush2.gif
Šitaip pagal jus irgi blogai?

Atsakyti
QUOTE(cute @ 2007 08 30, 23:56)
Nu ir burbulą čia išpūtėt  doh.gif Juk ne pinigų maišą patariu duoti.
Aš pasimaloninimą akcentavau labiau kaip tikslą užmegzti nuoširdžius santykius su auklėtoja  (tik nesakykit kad tai blogai), o ne tam, kad vaikas būtų išskirtas iš kitų.
Pvz. esu auklėtojai be progos nunešusi gėlytę. Nu maniau, kad nešu  iš dūšios su palinkėjimais geros nuotaikos ir tiesiog išreiškiau savo simpatiją. Įsivaizdavau pasielgusi maloniai  blush2.gif
Šitaip pagal jus irgi blogai?

Nesupratau kas cia burbula pucia - mes lygiai taip pat parasem savo nuomone kaip ir tu.. g.gif Viskas cia yra nei blogai, nei gerai - viskas yra normaliai tongue.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aisku tik tai, kad pas kiekviena savas poziuris i tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrina @ 2007 08 31, 00:29)
Aisku tik tai, kad pas kiekviena savas poziuris i tai  mirksiukas.gif

Aisku smile.gif
Atsakyti
pamenu, pavasariop kalbėjom apie vaikų rengimą. gal papasakokit kaip tokiu oru savo vaikučius rengiat. manoji jau parėjo siurbčiodama nosį blink.gif tai šiandien prirengiau: maikutė be rankovių, maikė-bliuzonas (kaip pavadinsi taip nepagadinsi), sarafaną, pėdkelnes, megztuką, striukę, kepurę ploną ir botus.
batukus išaugo jau (ot nelaiku), tai su basutėm tokiu oru nesinori vesti į daržą.

dėl tų pakištukų - kai Liepa pradėjo lankyti lopšelį - nieko nenešiau, nunešiau tik po visko, kai mus perkėlė iš lopšio į darželinę grupę. nunešiau lopšelio auklėtojom kaip padėką. pasirodo (atgarsiai daro savo) nereikėjo tom ....nieko nešti (dabar meldžiu Dievą, kad tik antras vaikutis nepakliūtų pas jas).
dabartinėm auklėtojom irgi nesu nieko nešusi šiaip be progos. kiekvienas vaikas švenčia grupėje gimtadienius, tai ta proga auklėtojom nunešiau kavos ir saldainių.
o rugsėjo 3 d. žinoma nešiu gėlyčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 31 rugpjūčio 2007 - 06:48
QUOTE(krika @ 2007 08 31, 07:44)
pamenu, pavasariop kalbėjom apie vaikų rengimą. gal papasakokit kaip tokiu oru savo vaikučius rengiat. manoji jau parėjo siurbčiodama nosį  blink.gif tai šiandien prirengiau: maikutė be rankovių, maikė-bliuzonas (kaip pavadinsi taip nepagadinsi), sarafaną, pėdkelnes, megztuką, striukę, kepurę ploną ir botus.
batukus išaugo jau (ot nelaiku), tai su basutėm tokiu oru nesinori vesti į daržą.

dėl tų pakištukų - kai Liepa pradėjo lankyti lopšelį - nieko nenešiau, nunešiau tik po visko, kai mus perkėlė iš lopšio į darželinę grupę. nunešiau lopšelio auklėtojom kaip padėką. pasirodo (atgarsiai daro savo) nereikėjo tom ....nieko nešti (dabar meldžiu Dievą, kad tik antras vaikutis nepakliūtų pas jas).
dabartinėm auklėtojom irgi nesu nieko nešusi šiaip be progos. kiekvienas vaikas švenčia grupėje gimtadienius, tai ta proga auklėtojom nunešiau kavos ir saldainių.
o rugsėjo 3 d. žinoma nešiu gėlyčių  4u.gif

Aš jau antra diena maunu botus, taip smagu po balas pabraidyti pakeliui į darželį, ir ašarėlės pradžiūva mirksiukas.gif Maunu irgi maikutė, golfą su kakliuku, pėdkelnes, bridžus (plonus), maikutę dar ant viršaus (pagal madą mirksiukas.gif ), striukytę jau storesnė, skarelę ant galvos ir ant kakliuko. Pats tas thumbup.gif Nes veda kasdien į lauką ax.gif
O dėl tų dovanėlių... g.gif Na pirmadienį tai nešiu bent jau gėlių... Bus matyt unsure.gif
Atsakyti