Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

Labai sunku pamirsti doh.gif Patikekit smile.gif Praejo 26m. ,o prisiminimai nepaleidzia schmoll.gif Turiu thumbup.gif vyreli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kregždutė @ 2005 02 09, 20:17)
Čia ne meilė, o kažkoks beviltiškas savęs gailėjimas  sad.gif Juk išsiskyrei, reiškias taip reikėjo, kas čia per seilėtekis po kelių metų?
Susirask naują diedą ir būk laiminga. Nors vienkartinį ir nesigraužk. Prablaškys laikinai. O kai sutiksi savo tikrajį, tai net neprisiminsi to kas buvo. Aš savo buvusių neapraudu ir man jie nereikalingi, juk buvę  tongue.gif

pritariu thumbup.gif Maziau graudenkis , pasinerk i gyvenima ir su laiku visi skauduliai praeis.
man praejo kazkur po 1.5 metu, dabar net neprisimenu ir prisimint nenoriu ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2005 02 11, 09:58)
Šios dienos Stiliuj radau labai gera mintį apie moteris, kurios myli per  daug."Jei mylėdamos kenčiame - mylime per daug. Jei su draugėmis kalbame tik apie jį -mylime per stipriai. Jei pateisiname jo blogą nuotaiką, pyktį, abejingumą - mylime per stipriai. Mylėjimas per stipriai yra moteriškas fenomenas. Ir liga, kurią reikia gydyti."... <> "Kentėti nereikia. reikia gydytis. Reikia iš moters, kuri vyrą myli taip stipriai, kad net kenčia, tapti moterimi, kuri myli save - taip stipriai, kad niekam - net ir vyrui - neleidžia savęs skaudinti"...
Nieko daugiau pridurti negalėčiau. Pasakyta aiškiai ir, sakyčiau, labai teisingai...  thumbup.gif
Gal rimtai, truputį daugiau meilės sau? Žinokit, padeda  thumbup.gif  (kalbu iš skaudžios ir visai nesenos patirties).

Labai teisinga ir protinga thumbup.gif Tik dazniausia myleti save ismoksti, kai jau pasisemi skausmingos praradimu ir nusivylimu patirties bei pradedi ieskoti nesekmiu priezasciu. Saves "perauklejimas" - vienas is sunkiausiu darbu, nors labiausiai i nauda paciam sau g.gif
Atsakyti
Jau 12 metų ne tik prisiminimai lanko, bet ir širdį spaudžia begalinis ilgesys. Nors šalia puikus, mylintis ir rūpestigas vyras.
"O kaip norėčiau jam paskambint...
Tik labas pasakyt, paklausti, kaip gyvena?
O kaip norėčiau jį sutikti...
Tik į akis pažvelgt, ir dviese patylėt..."
Atsakyti
As manau, kad jei jau ilgai kankina ilgesys, BUTINA pabandyt atsigrezti i pareiti, nes tokios mintys gadina ne tik pacios moters gyvenima, bet ir zmogaus, esancio salia. Dazniausiai pamatai, kad idealizuotas zmogus labai pasikeites ir ne toks jau idealus belikes. O jei ir po trumpo zvilgsnio i praeiti ilgesys islieka, BUTINA pabandyt atgaut laika.
Mano ex kazkada sakydavo: "kas nebando, nieko neturi" (ar tai "kas nebando, tam nesiseka"... nezinau tiksliai isverst). O del manes - dabar sia mintim bandau naudotis ir trumpam ( unsure.gif ? ) griztelti i praeiti unsure.gif Visalaik buvau egoiste doh.gif unsure.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu rolleyes.gif
[/quote]
o dviese laukti linksmiau thumb_yello.gif

o dar pasakysiu 'paslapti', tas jausmas istinka, kai svarbios kitos puses planetos krenta i tavo meiles ir romantikos busta (kas nebutinai reiskia tinkamuma santuokai) ax.gif
kai zinai toki 'technini' dalykeli, tai irgi lengviau susitaikyti su netektim

baigiu pagyti as cia tam forume rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2005 02 11, 15:38)
Praejo 26m. ,o prisiminimai nepaleidzia schmoll.gif 

oi, bru, tai 'paguodei'.
vadinasi ir tokio stazo galima sulaukti.. g.gif

del to per stipraus mylejimo - praeities nebepakeisi.
i isvadas jau pasidareme, taip sakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyros_alfa @ 2005 02 11, 21:20)
oi, bru, tai 'paguodei'.
vadinasi ir tokio stazo galima sulaukti.. g.gif

del to per stipraus mylejimo - praeities nebepakeisi.
i isvadas jau pasidareme, taip sakant  smile.gif

Nezinau ,ar paguodziau,ar nuvyliau g.gif Bet mums kartu neteko pagyventi ax.gif
Tad , nezinau ,kaip butu buve g.gif
O dabar liko thumbup.gif prisiminimai 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
MAN VIENAS ZMOGUS PASAKE:
- MEILES NEREIKIA IESKOTI...JI ATEINA TADA KAI TU TO MAZIAUSIAI TIKIESI.....IR SUTINKI JI TOKIOJE VIETOJE , KURIOJE NET NEGALVOJAIKAD GALIMA SUTIKTI.......... wub.gif
Atsakyti
Ir kas per velns ta meilė yr? A?

As irgi turejau toki smugi: draugavom 2 menesius, o zliumbiau del jo 2 metus...
Dabar praejo 7 metai, bet mane jis kartais sapnuose aplanko... Bet sapnuoju grazius sapnus, susietus su dabartimi...
Kartais dziaugiuosi, kad issiskyreme, nes gal buciau veliau nusivylusi. O kartais pagalvoju, kad galbut kada nors musu keliai vel susibegs, nors to nelaukiu...
Kol kas gyvenu laimingai su vyru ir dviem vaikuciais, zinau jis irgi turi dukryte.
Viskas praeity ir tai as jau galiu prisiminti be nuoskaudos...
Smagu butu susitikti, bet turbut susitikusi pasijausciau labai nedrasi, negaleciau paziuret jam i akis neisraudusi...
Ech.
Atsakyti
QUOTE(MILVA @ 2005 02 11, 19:30)
Jau 12 metų ne tik prisiminimai lanko, bet ir širdį spaudžia begalinis ilgesys. Nors šalia puikus, mylintis ir rūpestigas vyras.
"O kaip norėčiau jam paskambint...
Tik labas pasakyt, paklausti, kaip gyvena?
O kaip norėčiau jį sutikti...
Tik į akis pažvelgt, ir dviese patylėt..."

O gal tiesiog nemoki vertinti, to ka turi salia? O ilgiesi kazkokios aistringos praeities... Jei butu buve skirta buti kartu, dabar tas vyras butu JIS, bet taip juk nera... Tai gal tiesiog paziurek, salia esanciam zmogui i akis ir paklausk, kaip jis gyvena smile.gif Gal mes tiesiog nebemokam vertinti to, ka turim salia unsure.gif
Atsakyti
Siaubas, kaip jus suprantu, sedziu darbe, vos laikausi nezliumbdama cry.gif , as irgi pasiilgau pasiilgau pasiilgau cry.gif
Nors dabar mano uzrasu knygutes pirmam puslapy didelem raidem parasyta
"Gyvenime visada laimi tas tas, kuris myli maziau".
Labai teisingi zodziai sad.gif
Kaip ir "Neverta dovanoti meiles, jei abejoji, kad ji truks amzinai.Kai jausmai nustelbia prota prasideda nelaimes" blink.gif
Noreciau nors pamatyti ji... wub.gif nors akimirkai sad.gif
Atsakyti