Įkraunama...
Įkraunama...

Benefit kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2010 07 10, 22:34)
nu as pabreziu truputi, bet jis neturi perlamutro ir toks ciut ruzavima turi

A.. aisku 4u.gif bet kartais gerai ir be perlamutro, tada atrodo kad svariai antakiai ispesioti biggrin.gif bet aisku jie ir turi but ispesioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 liepos 2010 - 21:36
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 10, 21:16)
Bet ir kaina skiriasi...?  g.gif

bet ir kokybe patikekit irgi skiriasi biggrin.gif o as asmeniskai geriau daugiau sumokesiu bet geresni turesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 10, 22:37)
bet ir kokybe patikekit irgi skiriasi biggrin.gif o as asmeniskai geriau daugiau sumokesiu bet geresni  turesiu biggrin.gif

nu nepasakyciau, kad brangesnis, bent uk tai jie abu panasiai kainuoja, kai pirkau BB tai mokejau 16 svaru
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 10, 22:36)
A.. aisku 4u.gif bet kartais gerai ir be perlamutro, tada atrodo kad svariai antakiai ispesioti biggrin.gif bet aisku jie ir turi but ispesioti

drinks_cheers.gif nes jai bus negerai sutvarkyti antakiai tai manau tik paryskintu trukumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 07 10, 21:50)
nu nepasakyciau, kad brangesnis, bent uk tai jie abu panasiai kainuoja, kai pirkau BB tai mokejau 16 svaru

man kazkaip irgi atrodo kad panasiai,gal tik siunciantis Boing galima pigiau rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 10, 22:52)
man kazkaip irgi atrodo kad panasiai,gal tik siunciantis Boing galima pigiau rast ax.gif

siunciantis nzn, bet parduotuvej tiek pat , tik manatrodo, kad gal benefit kiekis didesnis jai neklystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 10 liepos 2010 - 21:55
AMBER biggrin.gif nebeiskenciau,suradau pvz.as zinojau ,kad jis tam skirtas,bet kazkaip keista,kad yra ir bright tam rinkinyje ir earese...tas pacias funkcijas atlieka.smile.gif

Jo B.B geris,bet jis tikrai brangesnis,svajoju nusipirkti visa b.b palete maskuokliu darbui. blush2.gif .Nieko geresnio nera,kiek zinau.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 07 10, 13:33)
o kaip jus ji naudojat? 4u.gif

As jo patepu vidiniame akies kamputyje ir kiek paskirstau ir isoriniame akies kamputyje smilkinio link. Efektas super. thumbup.gif
Dar kartais naudoju ant waterline, bet kadangi pas mane ne piestukas, tai nelabai patogu su teptuku terliotis. Kartais siek tiek patepu virs virsutines lupos (cupid's bow). Irgi labai graziai pabrezia lupas.
Siaip, benefitcosmetics.com yra gan interaktyvus puslapis. Ten daug patarimu ir pamokeliu. Taigi siulyciau apsilankyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 07 11, 00:14)
AMBER biggrin.gif  nebeiskenciau,suradau pvz.as zinojau ,kad jis tam skirtas,bet kazkaip keista,kad yra ir bright tam rinkinyje ir earese...tas pacias funkcijas atlieka.smile.gif

Jo B.B geris,bet jis tikrai brangesnis,svajoju nusipirkti visa b.b palete maskuokliu darbui. blush2.gif .Nieko geresnio nera,kiek zinau.

internete ju puslapiuose kainos abieju vienodos 16.50 svaru
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 07 11, 00:14)
AMBER biggrin.gif  nebeiskenciau,suradau pvz.as zinojau ,kad jis tam skirtas,bet kazkaip keista,kad yra ir bright tam rinkinyje ir earese...tas pacias funkcijas atlieka.smile.gif

Aa.. lotuliukas.gif supratau dabar.. galvoju nejau nzn kam naudojamas lotuliukas.gif 4u.gif bet seip gi matosi kam produktas tinka dar, nebutina jei jis prie maskuokliu tik kaip maskuokli ir naudot.. juk ir lupdazi kartais naudoja kaip skaistalus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 11 liepos 2010 - 11:52
250$ kainuoja berods ta palete g.gif user posted image
O siaip boingas per LT.pirkt tik 45lt. user posted image

uzsieni kiek pamenu b.b buvo brangesnis,o apie ka jus snekat apie b.b korektoriu ar maskuokli? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makeup: 12 liepos 2010 - 01:02
Sveikos, merginos,
Ar galite man patarti? Ketinu įsigyti Benefit Erase Paste, tačiau nežinau kurį atspalvį imti- 1 ar 2... Šiaip esu pakankamai šviesi, visų pudrų imu vos ne šviesiausius atspalvius, tačiau dabar vasara, veidas pakankamai smarkiai įdegęs, tai pasimečiau. Kaip dėl Nr.2- jis tiktų šviesiaodėms, ar skirtas tamsesnio gymio merginoms?
Atsakyti
Jei Jusu oda tikrai labai sviesi, siulau pirkti sviesiausia.
Pati turiu nr 2 ir nors nesu itin sviesios odos, jis man tamsokas. Reiktu sumaisyti nr 1 ir 2 biggrin.gif
Beje, erase paste yra gan tirstas ir itin taupiai naudojasi, nors jo ir daug nera. Todel uzteks jo tikrai ilgiau nei turesite idegi. mirksiukas.gif
Atsakyti