Įkraunama...
Įkraunama...

Benefit kosmetika

QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 21, 21:12)
Jei Jusu oda tikrai labai sviesi, siulau pirkti sviesiausia.
Pati turiu nr 2 ir nors nesu itin sviesios odos, jis man tamsokas. Reiktu sumaisyti nr 1 ir 2  biggrin.gif
Beje, erase paste yra gan tirstas ir itin taupiai naudojasi, nors jo ir daug nera. Todel uzteks jo tikrai ilgiau nei turesite idegi.  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif
Beje, kur dar galima būtų užsisakyti Benefit kosmetikos? Pirkau ją pas SM narę Violą***, likau labai patenkinta kokybe, tačiau ji ne visus Benefit siūlomus dalykėlius turi- kur jūs užsisakot?
Atsakyti
Viola*** uzsako is internetines parduotuves tobula.lt
Galite pasizvalgyti.
Taip pat bandykite uzsienio internetines parduotuves kaip lookfantastic.com, allcosmeticswholesale.com ir pan.
Beje, nepatariu uzsakineti is ebay, nes ten pardavineja labai daug neoriginalios produkcijos.
Taip pat siulau perziureti oficialu Benefit internetini puslapi benefitcosmetics.com
Siaip, aisku, kainos didesnes nei kitose internetines parduotuvese, bet kartais buna isties geru rinkinuku ar akciju. smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo pastebėjimais ir komentarais apie naudojamas Benefit priemones smile.gif

Neseniai gavau savo siuntinuką- Benefit Confessions of a Concealaholic rinkinuką, kuris atrodo va taip: user posted image

That gal- kol kas nelabai suprantu ką jis daro... blush2.gif Užtepus rožinę masę ant mano geltono veido atrodo keistokai, tačiau lengvai išsiskirsto ir rausvumo nebesimato. Gal čia kaip makiažo pagrindas?.. Žodžiu, nežinau
Erase paste- labai patiko. Tai priemonė paakių maskavimui. Lengvos putėsių tekstūros, labai nedaug reikia, norint paslėpti pajuodusius paakius. Labai patiko tai, kad ši priemonė ne tik maskuoja, tačiau ir paslepia patinusius paakius, paskaistina akis ir jos atrodo labiau pailsėjusios
Boi-ing- įsimylėjau po pirmojo patepimo wub.gif Labai nereali priemonė maskavimui. Paakiams gal kiek per sunki, tačiau spuogelius, dėmeles, paraudimus ir pan dalykus maskuoja tobulai. Beje, gal man taip tik pasirodė, tačiau skirtumas tarp Boi-ing Nr.1 ir Nr.2 nėra jau toks didelis kaip aš maniau. Nr.1 tiks baltaodėms, o vos tamsesnėms turbūt tinkamesnis bus Nr.2, nes jis iš tiesų nėra toks tamsus kokį aš įsivaizdavau
Lemon Aid- nelabai patiko man ši priemonė, nes subėga į raukšlytes ant vokų, o tepti jį ant šešėlių pagrindo nematau prasmės, nes spalvos jis beveik neduoda, tik vos matomą geltonumą, kuris pamaskuoja vokus, jeigu ant jų yra kraujagyslių ir pan. Kadangi mano vokai balti, šitos priemonės nenaudoju
Eye Bright- taipogi be galo patiko, nes padaro akis didesnes, žvalesnes, šviesesnes ir tokias švytinčias. Pasidomėjau, kad Benefit turi panašaus poveikio priemonę kaip ir Eye Bright, tik toji dar ir paslepia maišelius po akimis- vadinasi Ooh La Lift- gal atsiras ją turinčių ar bandžiusių? Nes gundausi įsigyti smile.gif

O iš anksčiau dar turiu Dr. Feelgood balzamą. Patinka, nes padaro odą minkštą, sutraukia poras ir neleidžia veidui blizgėti, kas labai aktualu vasarą. Mano veido oda sausa ir blizga retai, tačiau poveikis vis vien geras smile.gif
Atsakyti
Ieskojau kazkokios pudros ar kremo su spalva, kad skubant nereiketu zaist su maskuokliais ir tt ir greiciau pasidazyciau. Tai internete nusiziurejau sias priemones, bet galiausiai nei vienos nepasirinkau (issirinkau Korres krema su spalva):

'Some Kind-A Gorgeous' - kazkaip nepatiko. Net nezinau kas su ja blogai: gal pati konsistencija ir neiprasta, kad kremine tokiam pavidale. Ir nepatogu man paimt, nes tept norisi pirstais, tai reikia i visa tuos pirstus kist.... ax.gif Nors siaip vos prilietus suminksteja ir maloni ant rankos pasirode.
user posted image

"Hello Flawless!" - pudra, kuri pagal aprasyma gali but padengta perregimai arba taip, kad maskuotu. Bandyt neisbandziau, nes nepatiko jos kietumas: pirstu braukiant ji labai kieta pasirode ir miltuotai liko ant pirsto. Nors issklaidzius ant veiduko gal ir dingsta tas miltuotumas...
user posted image

O 'Play Sticks' apziurejau tik siaip - pasirode smagi konsistencija, lengvai tepasi, graziai skirstosi.
user posted image

QUOTE(Galadrielė @ 2010 07 26, 14:44)
That gal- kol kas nelabai suprantu ką jis daro...  blush2.gif Užtepus rožinę masę ant mano geltono veido atrodo keistokai, tačiau lengvai išsiskirsto ir rausvumo nebesimato. Gal čia kaip makiažo pagrindas?.. Žodžiu, nežinau

Beje, gal man taip tik pasirodė, tačiau skirtumas tarp Boi-ing Nr.1 ir Nr.2 nėra jau toks didelis kaip aš maniau.

Lemon Aid- nelabai patiko man ši priemonė, nes subėga į raukšlytes ant vokų, o tepti jį ant šešėlių pagrindo nematau prasmės, nes spalvos jis beveik neduoda, tik vos matomą geltonumą, kuris pamaskuoja vokus, jeigu ant jų yra kraujagyslių ir pan. Kadangi mano vokai balti, šitos priemonės nenaudoju

Pasidomėjau, kad Benefit turi panašaus poveikio priemonę kaip ir Eye Bright, tik toji dar ir paslepia maišelius po akimis- vadinasi Ooh La Lift- gal atsiras ją turinčių ar bandžiusių? Nes gundausi įsigyti smile.gif

Tikrai taip - 'That gal' ir yra makiazo pagrindas (primer), t.y. ant jo reikai tept pudra. mirksiukas.gif

Bent man (baltaodei), tai tikrai akivaizdziai per tamsus nr2 'Boi-ing' - aisku kuriu oda sviesi-vidutine, tai toms turbut daugmaz tinka ir nr1, ir nr2.

'Lemon aid' ir yra seseliu pagrindas, tad ant kito seseliu pagrindo tept tikrai nereikia. Man nesubegdavo i raukslytes, bet ypatingai seseliu irgi neislaikydavo. O ir siaip neitin malonus budavo.

'Ohh la lift' teke bandyt - stebuklo nepadare, kazkokio skaistumo irgi nedave. schmoll.gif
Atsakyti
Manau, That gal primer'is yra skirtas kiek tamsesnei veido odai. Tuomet gal suteikia kokio svytejimo ale 'healthy glow'. Mano pvz zandai ir taip roziniai, tai uzsitepus nieko visiskai nesimato. O ir geriau pudros tikrai nelaiko.

Turiu Some kind-a gorgeous, tai visai nieko. Tepu pirstu, graziai pasiskirsto. Bet bent jau man nieko nemaskuoja. Tik siek tiek sulygina veido spalva. Galetu papildyti spalvu palete, nes ta ju politika 'one fits all', mano manymu, yra nesamone.

O Dr. Feelgood balzamas, kuris tipo matina oda ir sutraukia poras, yra, tikriausiai, pats blogiausias mano Benefit pirkinys. Mano odai jis jokio poveikio neturi. Bandziau tepti su kempinele ir su pirstais. Nieko... blink.gif

Gal kuri esat bandziusi Benefit Powderflage?
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 27, 10:59)
Manau, That gal primer'is yra skirtas kiek tamsesnei veido odai. Tuomet gal suteikia kokio svytejimo ale 'healthy glow'. Mano pvz zandai ir taip roziniai, tai uzsitepus nieko visiskai nesimato. O ir geriau pudros tikrai nelaiko.

O Dr. Feelgood balzamas, kuris tipo matina oda ir sutraukia poras, yra, tikriausiai, pats blogiausias mano Benefit pirkinys. Mano odai jis jokio poveikio neturi. Bandziau tepti su kempinele ir su pirstais. Nieko...  blink.gif

Gal kuri esat bandziusi Benefit Powderflage?

Kad primer'iai pagal odos atspalvius isvis neskirtomi - o ir siaip man ji siule parduotuveje (esu baltaode). Mano odos tonas neutralus, tai gal del to nieko atrodo, bet realiai manau ant bet kokio atspalvio ji tepant nesimatys to ruzavumo, nes gi itin mazai reikia ir issiskirsto.

Dr. Feelgood esu bandzius - pasirode bereikalingas daiktas, galima naudot kaip primer'i, bet tikrai nevertas demesio.

"Powderflage" esu bandzius, bet grazinau atgal i parduotuve - nepatiko man jis. Nepamenu kas kaip tiksliai, nes senokai buvo, bet sepetelis tikrai niekam tikes: neidavo su juo man miltuku padengt doh.gif O siaip berods nieko neprislepdavo, nepriskaistindavo ar pan. Eisiu turbut siandien i Sephora, tia jei nepamirsiu darapziuresiu ji ir atgaivinsiu prisiminimus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 27, 16:35)
Kad primer'iai pagal odos atspalvius isvis neskirtomi - o ir siaip man ji siule parduotuveje (esu baltaode). Mano odos tonas neutralus, tai gal del to nieko atrodo, bet realiai manau ant bet kokio atspalvio ji tepant nesimatys to ruzavumo, nes gi itin mazai reikia ir issiskirsto.

That gal išsiskirsto gana lengvai ir yra malonus, o jo reikia tik lašiuko, tačiau nepasakyčiau, kad matau kažkokį didelį skirtumą, kai darau makiažą su juo ar be jo...

Kaskart naršant Benefit svetainėje akys vis už kažko užkliūva ir nori to kažko smile.gif Šįkart tai- Benetint. Kokie atsiliepimai apie šią priemonę?
Atsakyti
Turiu šios f-mos skystus skaistalus, nu niekur be jų nebeinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 07 27, 16:30)
That gal išsiskirsto gana lengvai ir yra malonus, o jo reikia tik lašiuko, tačiau nepasakyčiau, kad matau kažkokį didelį skirtumą, kai darau makiažą su juo ar be jo...

Kaskart naršant Benefit svetainėje akys vis už kažko užkliūva ir nori to kažko smile.gif Šįkart tai- Benetint. Kokie atsiliepimai apie šią priemonę?

Man isvis primer'iai (ne tik Benefit) nepadaro kazko ispudingo makiaze. O gal nesidarau tokiu dideliu superiniu, kad matytusi skirtumas. biggrin.gif

Kadangi raudona spalva man ne prie sirdies, tai esu bandzius 'Posie tint' - esme ju vistiek ta pati. Jau zinot, kad tinka tiek skruostams, tiek lupoms sis produktas. Reikia visai nedidelio lasiuko, kad pilnai pasidengtu. Pirmakart juo mane padaze konsultante. Berods ir pirmakart Benefit pamaciau kosmetika, tai aisku suzavejo. Po to jau pati pasibandinejau, tai nelikau taip apzaveta kaip to pirmo karto. Produktas geras, bet man nepatiko, kad skystas del keliu priezasciu:
-jo ten labai daug, tai jei ne kasdien bus naudojamas, tai tikrai pirma suges nei susinaudos
-o vien tai, kad skystas jis ir tokiam buteliuke, jame gera terpe veistis visokiems mikrobams (o tada dar greiciau sugenda)
-ir dar bent man nepatogu ji naudot ant sausos pudros: nepasiskirsto taip graziai. Tai manau labiau tinkamas produktas naudojancioms krempudras.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 27, 18:12)
-jo ten labai daug, tai jei ne kasdien bus naudojamas, tai tikrai pirma suges nei susinaudos

Aš aplamai pastebėjau, kad Benefit mėgėjai viską krauti į milžiniškas pakuotes, nes dauguma jų produktų naudojasi labai taupiai, o pakuotės tai ohohoho- iš tiesų, kad greičiau suges, nei susinaudos biggrin.gif
Atsakyti
Na va, apsiziurejau vakar kelis produktus, tai galiu parasyt konkreciau....

"Powderflage" (skaistina akis, pamaskuoja paakius) ir "Ooh la lift" (skaistina akis, stangrina paakius) - abu turetu paskaitint akis, bet realiai man ne vienas vertas demesio nepasirode. Pagal aprasyma skaistina tuo, kad issklaido sviesa, na o realybej teduoda svytejima/blizgejima paakiams (tai turbut ir laikoma sviesos issklaidymu), bet ta pati padaryt gali bet kokie balsvi, roziniai seseliai. O vat pamaskavimo visiskai 0 su siomsi priemonemis.

Labiausiai tam reikalui patiko 'Eye bright' piestukas - jis vienintelis tepasi neperregimai, rozine spalva, tai reikia paskirstyt ji gerai, bet tikrai paskaistina ir dar kazkiek pamaskuoja.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 29, 17:51)
Labiausiai tam reikalui patiko 'Eye bright' piestukas - jis vienintelis tepasi neperregimai, rozine spalva, tai reikia paskirstyt ji gerai, bet tikrai paskaistina ir dar kazkiek pamaskuoja.

Eye bright išvis superinė priemonė- akys atrodo žvalios, pailsėjusios, švytinčios, įsimylėjau po kelių pabandymų wub.gif
Atsakyti