Įkraunama...
Įkraunama...

Benefit kosmetika

ateinu pagirti hoola bronzanta, geriausiai tinka mano odos atspalviui, kiek yra isbandyta wub.gif dengiasi ir sklaidosi labai graziai ir lengvai, spalva - ideali, zodziu labai labai wub.gif
high beam - nepatiko, pakuote - totali nesamone, produktas - eilinis, priejau isvados, kad kreminiu highlighteriu daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Marakesh, kur pirkai hoola ?
Is benefit turiu tik sugarbom skaistalus. wub.gif
Atsakyti
jav
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 10 13, 10:40)
teinu su atsiliepimu apie
user posted image
Maloniai nustebino. Tai kremukas su spalva, labai gražiai prisitaiko prie odos, paslepia kapiliarus ir kitus paraudimus. Makiažas dengiasi nuostabiai. Mano oda rudenį kiek pasausėja ties nosies sparneliais, tai sausuliukų neišryškino. Man tai didelis pliusas.

oi dar labiau laukiu sio poru minimizerio, po tokiu atsiliepimu, tikiuosi ir man tiks , ne taip kaip Estee lauder pore minimizer
Atsakyti
Kokiais šepetukais tepat holla? nebūtinai konkrečios firmos, bet kokios paskirties turi būti, blush brush ar koks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 05, 11:07)
Kokiais šepetukais tepat holla? nebūtinai konkrečios firmos, bet kokios paskirties turi būti, blush brush ar koks?  g.gif

hoola turi savo sepeteli, kuris man yra patogiausias
Papildyta:
Pore fessional - labai patinka wub.gif Tzonoje didesnes poras graziai "uzvaskuoja", sulygina spalva, patinka labiau uz smashbox bespalvi.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 06 05, 12:07)
Kokiais šepetukais tepat holla? nebūtinai konkrečios firmos, bet kokios paskirties turi būti, blush brush ar koks?  g.gif

Pridetas man labai nepatinka, bet cia praktiskai su visais produktais taip. O tepu priklausomai nuo paskirties - jei konturavimui, tai kokiu konturavimo ar kirstu skaistalu ar pan, o jei visam veidui, tai megztu pudros naudot bronzatui, nes jis lengviau padengia, ne per daug koncentruotai tepa.
Atsakyti
Man tas įdėtas nelabai patinka, kažkur dar esu kažką nusipirkus su tokios formos šepetuku, nelabai man patiko ta forma g.gif
Atsakyti
na man porefessional nesumazino poru, tikejausi kazkaip geresnio efekto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 10, 02:45)
na man porefessional nesumazino poru, tikejausi kazkaip geresnio efekto.  4u.gif

poru jums jis ir neturi sumazinti, cia jums ne med. produktas, ne rugtis ir pan. jo paskirtis vizualinis darbas, o ne tiesioginis.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 06 11, 09:56)
poru jums jis ir neturi sumazinti, cia jums ne med. produktas, ne rugtis ir pan. jo paskirtis vizualinis darbas, o ne tiesioginis.

drinks_cheers.gif
ir labai gerai jį įmasažuot į problemines vietas reikia, tada ir rezultatas geresnis 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai?
Benefit They're Real! Beyond Mascara 8.5g
user posted image
Atsakyti