Įkraunama...
Įkraunama...

Benefit kosmetika

QUOTE(SaiMita @ 2012 06 11, 09:29)
drinks_cheers.gif
ir labai gerai jį įmasažuot į problemines vietas reikia, tada ir rezultatas geresnis  4u.gif

vakar kaip tik naudojau ji, visa diena buvo svente gamtoje, susitikimai mieste, kavos su draugem, tai galiu pasakyti, kad atlaike puikiai, oda atrode labai thumbup.gif Tzona i vakara pasiriebalavo, bet tai cia normalu, po to itempto grafiko biggrin.gif zodziu uzskaitau, dedu riebu pliusa, nurunge Smashbox smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 06 11, 08:56)
poru jums jis ir neturi sumazinti, cia jums ne med. produktas, ne rugtis ir pan. jo paskirtis vizualinis darbas, o ne tiesioginis.

as apie vizualini sumazinima ir kalbejau. Kazkaip jokio skirtumo su ar be nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 06 11, 09:56)
poru jums jis ir neturi sumazinti, cia jums ne med. produktas, ne rugtis ir pan. jo paskirtis vizualinis darbas, o ne tiesioginis.

na taip benefit poru minimaizeris labiau maskuoja, isbandziau ir as , bet va visai ka kita galiu pasakyt apie clinique poru minimaizerius, po ju panaudojimo, man atrodo, kad poros sutraukiamos, na nebent irgi optine apgaule
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2012 06 12, 10:11)
na taip benefit poru minimaizeris labiau maskuoja, isbandziau ir as , bet va visai ka kita galiu pasakyt apie clinique poru minimaizerius, po ju panaudojimo, man atrodo, kad poros sutraukiamos, na nebent irgi optine apgaule

o clinique tai acne slution konsileris?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 12, 18:54)
o clinique tai acne slution konsileris?

nea,
naudojau clinique pore minimizer seruma ir thermal pore minimizer,is pradziu thermal nepatiko, bet pripratus visai nieko, tik jausmas naudojant neipatingas.

Na, o benefit tai man visai patiktu, bet viena naudojant man blyskina oda, bet neriebina odos, o ant jo dar panaudojus pudryte, tuoj islenda blizgesys g.gif
Atsakyti
Galiu palikti atsiliepimą apie Benefit georgia skaistalus. Tai lengvi, gana šviesūs persikiniai skaistaliukai, truputi turi švytėjimo, bet puikiai tinka daudoti dieną, man šviesiaodei pats tas, nebaisu padauginti, manau galima lengvai dengti ir visą veidą. Gana minkšti, bet nemiltuoti, padaro gaivaus, skaistaus veido įspūdį, nes jokios švytėjimo suteikiančios priemonės ant jų nebesinosi naudoti. Tikrai likau patenkinta. O čia truputi foto iš interneto.

user posted image
user posted image Iš dešinės 2
Atsakyti
Labai ieskau pirkimui siu 2ju orginaliu, nauju, pigiau nei parduotuveje blizgesiu lupytem.
4u.gif
Laukiu pasiulymu i a.z
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

matau, kad tema apmirusi, bet gal kas atsilieps į mano klausimą. Iš kur užsisakote Benefit kosmetikos? Iš man žinomų Europos interneto parduotuvių į Lietuvą Benefit kosmetikos nesiunčia, o siunčiantis iš Amerikos tikriausiai reiktų moket muitą. Kelios priemonės jau tapo nepakeičiamos mano kosmetinėje, tai va ir suku galvą, iš kur jų gaut.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ridikėlis @ 2013 02 15, 14:56)
Sveikos  smile.gif

matau, kad tema apmirusi, bet gal kas atsilieps į mano klausimą. Iš kur užsisakote Benefit kosmetikos? Iš man žinomų Europos interneto parduotuvių į Lietuvą Benefit kosmetikos nesiunčia, o siunčiantis iš Amerikos tikriausiai reiktų moket muitą. Kelios priemonės jau tapo nepakeičiamos mano kosmetinėje, tai va ir suku galvą, iš kur jų gaut.. rolleyes.gif

per tarpininkes ir iš sephora.com muitų mokėti nereikia smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojote Benefit brow zings antakiams?

user posted image
Atsakyti
Palieku atsiliepimą apie Benefit Hoola blizgesį, nepasakyčiau, kad labai man jis patinka:
Visų pirma, gamintojas nemeluoja, kad blizgesys labai švelnus, tarsi aksominis, bet yra toks savotiškas silikono jausmas (t.y. specifinis švelnumas, būdingas kosmetikos priemonėms, sudėtyje turinčioms silikono). Spalva gana natūrali, rusva, auksinio blizgesio labai nedaug, ant lūpų jis pradingsta, nesijaučia jokių blizgių dalelių. Kvapas saldus, gana ryškus, bet nėra labai intensyvus. Blizgio minusas tas, kad jis laikosi labai trumpai, nes neturi lipnumo, yra gana skystas, spalvos iš jo taip pat nėra daug, todėl tarnauja labiau kaip balzamas, o ne blizgesys. Man labiau patinka lipnesnės, ilgiau išliekančios priemonės, todėl šiuo atžvilgiu blizgesys gauna nuo manęs minusą.
Kaip matysite nuotraukose, blizgesio angalis toks, koks ir būdingas tūbelėms, tačiau labai patogiai suapvalintas, todėl švelnus lūpoms. Be to, blizgesys nelinkęs subėgti į raukšlytes, dengiasi lygiai.
Nuotraukos čia
Atsakyti
Gal kuri naudojat benefit gimme brow gel? kokie atsiliepimai? kaip ten su atspalviais?
Atsakyti