Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(dianita @ 2006 05 31, 10:46)
tai jei ka nors tiksliau suzinosi, pranesk man  ax.gif o siaip mano pazistamas iesko kas galetu padirbeti jo turizmo agenturoje heraklione  mirksiukas.gif  tik va man su graiku kalba nelabai  tongue.gif

sakai ieško? bigsmile.gif o jam labai reikia būtent graikiškai kalbančio? aš be lietuvių kalbos dar 4 moku, gal jam užtektų? mirksiukas.gif bigsmile.gif man kol kas su graikų kalba irgi nelabai, bet vat pasiryžus baisiai išmokt... nu žinai... noris pasigerint boyfriendui... ax.gif blush2.gif
p.s dianita, gal mes pereinam į až lygį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 31 gegužės 2006 - 09:58
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 05 31, 10:56)
sakai ieško? bigsmile.gif  o jam labai reikia būtent graikiškai kalbančio? aš be lietuvių kalbos dar 4 moku, gal jam užtektų?  mirksiukas.gif  bigsmile.gif man kol kas su graikų kalba irgi nelabai, bet vat pasiryžus baisiai išmokt... nu žinai... noris pasigerint boyfriendui... ax.gif  blush2.gif
p.s dianita, gal mes pereinam į až lygį? mirksiukas.gif

na as irgi kalbu 5 kalbom:)) siaip tai man graiku kalba patiko ir as siek tiek grubiai susikalbu (pati mokiausi, is kur - idejau psl i savo sukurta tema "praktiski patarimai planuojantiems keliones")... o tas vyrukas pats isskrenda toli ir vakar mane kalbino padirbeti, bet siaip gal ir dvi priimtu ar kaip ten, nezinau smile.gif is viso dar reikia su juo pakalbeti kiek ten viskas rimta, zinai tuos graikus lotuliukas.gif
o siaip tai galim ir pereiti i a/z lygi, as tau savo emeila duosiu smile.gif galesim susirasyti, gal dar po to teks kur kretoje susitikti ar siaip ka pasiorganizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujausi ispudziai is Kretos.
vakar grizom is Hersonissos, Star Beach Village viesbucio. tai vat ji galiu drasiai rekomenduot vaziuojantiems su vaikais. tik kambario reik prasyt ne pirmuose trijuose korpusuose, nes labai jau Star beach'o dieniniai tusai girdisi. bet musiskiui miegot tas netrukde. oras fantastiskas, jura siltutele, kol kas santykinai nedaug zmoniu. viskas labai fainai, isskyrus novaturo gide. sugebejo du kart absoliuciai melaginga informacija suteikt, ir per tai nepatogumu turejom. bet tas noro dar karta grizti i Kreta nemazina nei kiek. tik gal jau per kita kelioniu organizatoriu. nes draugai siek tiek veliau atvaziavo i ta pati viesbuti su Horizon travel, tai pabuve ju informaciniam susitikime isejom galvas nuleide. butumem tiek pamate, jei gidai butu nors kiek labiau pagelbeje. nes dabar tai ko nepaklausi, s... gausi.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2006 05 31, 17:31)
vakar grizom is Hersonissos, Star Beach Village viesbucio.

Tinka, na o kaip ten jums reikalai su vaikiškais dalykėkiais: pampersais, maistu? Ar viskas gerai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2006 05 31, 17:15)
Tinka, na o kaip ten jums reikalai su vaikiškais dalykėkiais: pampersais, maistu? Ar viskas gerai buvo?

uzteko visko, ka buvom pasieme. o sauskelniu tai dar neplanuotai daug atliko. siaip, prie viesbucio buvo select supermarketas, tai ten sauskelniu tikrai Libero maciau, maistas tik nestle. jokiu vietiniu tyreliu. siaip, tai daug nuogu dupcium mazius lakste ir visai neblogai viesbucio maista kirto. nes maistas tai tikrai buvo geras.

nezinau kaip mano seimyna, bet nebt jau as asmeniskai tai dar tikrai planuoju ten grizti. nes santorinio taip ir nepamaciau. ir samarija iveikti noriu. nu ir gal gautusi kada pvairuot. o tai diedas tik pasedet salia leido per serpantinus varant. o anyta tai visai pusiau gyva masinoj sedejo is baimes.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2006 05 31, 17:31)
vakar grizom is Hersonissos, Star Beach Village viesbucio. tai vat ji galiu drasiai rekomenduot vaziuojantiems su vaikais. tik kambario reik prasyt ne pirmuose trijuose korpusuose, nes labai jau Star beach'o dieniniai tusai girdisi. bet musiskiui miegot tas netrukde. oras fantastiskas, jura siltutele, kol kas santykinai nedaug zmoniu. viskas labai fainai, isskyrus novaturo gide. sugebejo du kart absoliuciai melaginga informacija suteikt, ir per tai nepatogumu turejom. bet tas noro dar karta grizti i Kreta nemazina nei kiek. tik gal jau per kita kelioniu organizatoriu. nes draugai siek tiek veliau atvaziavo i ta pati viesbuti su Horizon travel, tai pabuve ju informaciniam susitikime isejom galvas nuleide. butumem tiek pamate, jei gidai butu nors kiek labiau pagelbeje. nes dabar tai ko nepaklausi, s... gausi.

Fainai jums wub.gif O kodėl į Santorinį nekeliavot unsure.gif
O horizontravel gidas Liutauras, ar jau kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hella @ 2006 05 31, 19:55)
Fainai jums  wub.gif O kodėl į Santorinį nekeliavot  unsure.gif
O horizontravel gidas Liutauras, ar jau kitas  g.gif

vyras yra buves, kai buvo vienas kazkada atvaziaves, o vienai kazkaip per velai dasilo. o dviese isvaziuot ir palikt savo frukta mociutes prieziurai neisdrisom. o tai but likus visa diena be tuliko ir maisto. nes tai bernuzeli oi kaip ganyt reikejo.

Gide buvo mergina kazkokia. auksta, sviesi. labai maloni ir matesi, kad kaifuoja nuo savo darbo. ne taip, kaip novaturo porele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 31 gegužės 2006 - 20:51
Net įdomu pasidarė - kas iš Novaturo gidų dirbo jūsų regione? Mes savo Novaturo gide likome labai patenkinti. Mūsų buvo Lina. Tikrai šauni - ir info davė daug, ir bėdoje nepaliko, ir nesusipratimus mikliai sprendė. Keista, kad yra skundų kitais g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2006 05 31, 23:26)
Net įdomu pasidarė - kas iš Novaturo gidų dirbo jūsų regione? Mes savo Novaturo gide likome labai patenkinti. Mūsų buvo Lina. Tikrai šauni - ir info davė daug, ir bėdoje nepaliko, ir nesusipratimus mikliai sprendė. Keista, kad yra skundų kitais g.gif

as vaziavau su novaturu du kartus ir likau gidemis patenkinta. Pirma karta buvau Graikijos zemyne, tai vardu nepamenu, buvo dvi sviesios aukstos, tai viena siek tiek buvo grubesne, o kita labai maloni, berods Akvile vardu, labai gerai pravede ekskursijas. Ta pati Akvile dirbo Kretoje kitais metais, kai ten vaziavau, bet mums kliuvo super gide Edita, tamsiaplauke mergina kalbanti labai itaigiu balsu ir zinant iki smulkmenu Kretos ir visos Graikijos tiek istorija, tiek kultura, tiek pacia tauta ir laisvai kalbanti graiku kalba bei ne pirmus metus gyvenanti Graikijoje, as ja likau suzaveta, ne tas zodis. Gal siemet prieme daug nauju gidu (hmm pati norejau tame konkurse dalyvauti blush2.gif ) tai jie dar nelabai igude turbut....
Cia jau kaip pataikai, tikrai nemanau kad novaturo gidai prastesni, turbut tiesiog taip pasitaike, o gal naujokai buvo... na visi mes kazkada mokemes ir pradejom dirbti, pasitaiko klaidu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2006 05 31, 22:26)

Rima ir gediminas. tai gediminas dar puse velnio, per daug nesistenge, bet bent jau paklaustas normaliai atsakydavo. o vat Rima tai akivaizdziai pora kartu melavo. nes nemanau, kad gidas gali nezinot, kad muziejai yra visom dienom mokami. O ji mums pasake, kad sekmadieniais knoso rumai nemokamai. mes kaip durneliai ir susiplanavom viska pagal tuos Knoso rumus. atvaziavom (kelio normaliai papasakot negalejo, nors realiai viskas paprasta iki negalejimo, tik, kad vietiniu nuorodu nerasta) ir matom, kad visgi teks moket po 6 eurus.
kitas dalykas, tai isvykimo diena perspejo apie pietus, kad isvaziuosim veliau, bet uztai mus paskutinius paims ir tiesiai oro uostan. valio, nes gi musu mazasis turistas tai ojojoj koks aktyvistas ten buvo. ir kas gi vyksta isvaziuojant: nieko ypatingo, tik renkam is kokiu 3 viesbuciu kitus turistus. vienam ju buvo gal 20 zmoniu, tai kol susipakavo visi. vaikai autike net zviegt buvo pradeje.
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2006 06 01, 09:07)
Cia jau kaip pataikai, tikrai nemanau kad novaturo gidai prastesni, turbut tiesiog taip pasitaike, o gal naujokai buvo... na visi mes kazkada mokemes ir pradejom dirbti, pasitaiko klaidu...  4u.gif

nu kad nenaujokai jie. bent jau novaturo puslapy diskusijose supratau, kad tikrai ne pirmi metai dirba. man toks ispudis, kad jie tiesiog pavarge nuo darbo jau. o juk sezonas tik prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2006 06 01, 10:12)
Rima ir gediminas. nu kad nenaujokai jie. bent jau novaturo puslapy diskusijose supratau, kad tikrai ne pirmi metai dirba. man toks ispudis, kad jie tiesiog pavarge nuo darbo jau. o juk sezonas tik prasidejo.

hmm man atrodo kad tas gediminas anksciau dirbo Ispanijoje, apie Rima nezinau... nes pamenu pernai tame paciame forume novaturo apie gedimina buvo kalbama kaip apie Ispanijoje dirbanti gida.. berods kiek zinau, juos siuntineja po skirtingas salis, daznai viena vasara vienoje salyje dirba, kita - kitoje, ziema egipte ar tunise dirba.. tai gali buti kad ne viska zino...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 06 01, 11:28)
hmm man atrodo kad tas gediminas anksciau dirbo Ispanijoje, apie Rima nezinau... nes pamenu pernai tame paciame forume novaturo apie gedimina buvo kalbama kaip apie Ispanijoje dirbanti gida.. berods kiek zinau, juos siuntineja po skirtingas salis, daznai viena vasara vienoje salyje dirba, kita - kitoje, ziema egipte ar tunise dirba.. tai gali buti kad ne viska zino...

Rima praeitais metais dirbo Kanaruose - draugė buvo ir liko patenkinta. Kas įdomiausia, kad šiais metais ta pati draugė buvo Chersonise ir ją kuravo ta pati Rima. Ji liko patenkinta lotuliukas.gif Va ir suprask, žmogau g.gif
Lina (kur kuravo mūsų regioną) praeitais metais dirbo Egipte (yra dirbusi Turkijoje). Ji ne šiaip sau gidė - dėsto KKI turizmą. Info tikrai pateikė išsamią. Specialiai surinko tuos, kas važiuos nuomotomis auto ir diskusijos užsitęsę 2 val, nors mūsų buvo viso labo gal 10 žmogeliukų. Papasakojo viską su istorijomis, su patarimais, su graikiškais žodžiais thumbup.gif Kas įdomu - viskas pasitvirtino. Ja likome patenkinti ir tada, kai reikėjo tvarkyti nuomotą auto - nuleido padangą mums net nepajudėjus iš vietos. Ji pati iškvietė firmą, ji pati skambino dar kelis kartus kodėl jų dar nėra, ji pati bedravo su atvykusiu atstovu (nors galėjo sėsti į savo fiat ir varyt). Nu nežinau, čia jau kaip pataikai tikrai...
Gediminas preitą vasarą lyg tai buvo Tunise - vyro sesuo buvo. Tas, sakė, toks pramuštgalvis keliautojas, bet nieko blogo apie jį negirdėjau. Ir mūsų vyrukus jis su Lina lydėjo į Samariją - nu tie irgi pabendravo, sakė, normalus...
Ech, ir čia loterija vyksta cool.gif
Atsakyti