Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

o man atvirksciai biggrin.gif rima visai nieko buvo,o o va gediminas... blush2.gif del melavimo,nemanau kad samoningai..gal anksciau nemokamai budavo,o neseniai pakeite? na nezinau,mes kazkokios info paklausem,viska paaiskino labai smulkiai ir labai teisingai thumbup.gif beje,anksciau tam regione gidejavo Edita..patikekit manim nebuvo geriau ne trupucio blush2.gif o siaip galiu pasakyt, tikrai geriausia gide Lina thumbup.gif matyt vienintele is gidu kuri tikrai myli savo darba...
Atsakyti
Mūsų gidai pernai Kretoje irgi buvo Rima su Gediminu, nors juos buvau sutikusi ir Maljorkoje (lyg 2003 m.). Sakė, kad užpernai dirbo lyg Tenerifėje.. nu žodžiu, jie migruoja mirksiukas.gif
Man Rima visai nieko atrodė, draugiška - sudarė maršrutą po salą, davė daug patarimų, padėjo mašiniuką išsinuomot.. Gediminas priešingai, toks pasitempęs, pasikėlęs nelabai malonus.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2006 06 01, 13:44)
o man atvirksciai biggrin.gif  rima visai nieko buvo,o o va gediminas... blush2.gif  del melavimo,nemanau kad samoningai..gal anksciau nemokamai budavo,o neseniai pakeite? na nezinau,mes kazkokios info paklausem,viska paaiskino labai smulkiai ir labai teisingai thumbup.gif beje,anksciau tam regione gidejavo Edita..patikekit manim nebuvo geriau ne trupucio blush2.gif o siaip galiu pasakyt, tikrai geriausia gide Lina thumbup.gif matyt vienintele is gidu kuri tikrai myli savo darba...

nuva, o man Edita labai patiko.. labai idomiai pasakojo, labai gerai ekskursijas pravede (su ja i santorini keliavome), dave praktisku patarimu ir siaip su visais labai fainai bendravo ir visiems padejo.. jokiu problemu nebuvo
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 06 01, 17:48)
nuva, o man Edita labai patiko.. labai idomiai pasakojo, labai gerai ekskursijas pravede (su ja i santorini keliavome), dave praktisku patarimu ir siaip su visais labai fainai bendravo ir visiems padejo.. jokiu problemu nebuvo

idomiai cia ax.gif nes kai mes irgi su ja vaziavom i santorini,tai tikrai nieko labai daug nepasakojo..knygutese perskaitem zymiai daugiau...ir be tio,praleido gan naudingos ir svarbios info..matyt, gidejavimas priklauso nuo nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 01 birželio 2006 - 17:34
QUOTE(blackkiss @ 2006 06 01, 18:33)
idomiai cia ax.gif  nes kai mes irgi su ja vaziavom i santorini,tai tikrai nieko labai daug nepasakojo..knygutese perskaitem zymiai daugiau...ir be tio,praleido gan naudingos ir svarbios info..matyt, gidejavimas priklauso nuo nuotaikos biggrin.gif

na ji papasakojo tiek, kiek reikia.... visada daugiau pasiskaitai, gidas privalo pateikti pagrindine informacija, kuri apima ivairius aspektus (kulturinius, istorinius, politinius ir pan. faktus) ... taip pat duodamas laisvas laikas ir pasivaikscioti.... man uzteko pilnai informacijos, ir dar papildomai as pasiskaiciau, nes labai jau idomi tos salos istorija.. o siaip as ir pati nemegstu visa diena makaluotis su gide.. papasakoja, pavedzioja, dar mus su vietiniais supazindino ir paleido laisvai pasivaikscioti, paaiskinus kaip ir kur nueiti ir kaip sugrizti ir t.t. ir nebuvo jokiu problemu..
Atsakyti
O gal kas buvote Mykonos saloj? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 02 birželio 2006 - 09:22
QUOTE(Shalimar @ 2006 06 02, 10:21)
O gal kas buvote Mykonos saloj? ax.gif

nebuvau, bet daug apie ja zinau ax.gif mano draugai graikai pripasakojo ir informacijos prisiunte... ten labai grazu ir gyvenimas verda, daug jaunimo ten vaziuoja.. daug pramogu...

cia daugiau informacijos (anglu kalba):

http://www.mykonosgr...vel5=0&Level6=0

http://www.travel-to-mykonos.com/

http://www.greeka.co...clades/mykonos/

http://mykonos-accommodation.com/

4u.gif
Atsakyti
Šiandien radau tokią informaciją: Graikija šiais metais užima antrą vietą pagal švariausių paplūdimių skaičių. Mėlynoji vėliava šiais metais buvo suteikta 404 paplūdimiams Graikijoje, iš kurių 92 ( thumbup.gif )yra Kretoje... Mėlynoji vėliava suteikiama paplūdimiams, atitinkantiems 29 reikalavimus, įskaitant vandens ir aplinkos švarumą, saugumą. Uch, jėga biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Informaciją radau čia, kur galima ir daugiau apie tai pasiskaityt... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 02 birželio 2006 - 18:59
Tinka, mes irgi ruošiamės į tą patį viešbutį, aprašyme skaičiau, kad šalia jo yra vandens pramogų parkas. Ar buvot jame?
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 06 02, 20:26)
Tinka, mes irgi ruošiamės į tą patį viešbutį, aprašyme skaičiau, kad šalia jo yra vandens pramogų parkas. Ar buvot jame?

nebuvom, netraukia musu tokie reikalai labai smarkiai. bet siaip tai galima ir nemokamai isbandyt, nes viesbutis atvaziavus dave kuponeli visiems mums vienai dienai ten nemokamai pramogaut. tik nepasinaudojom.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2006 06 02, 21:05)
nebuvom, netraukia musu tokie reikalai labai smarkiai. bet siaip tai galima ir nemokamai isbandyt, nes viesbutis  atvaziavus dave kuponeli visiems mums vienai dienai ten nemokamai pramogaut. tik nepasinaudojom.

o jei, mes būtinai bandysim - mano didieji vandens atrakcionų fanai, laukia išsišiepę biggrin.gif Tikiuosi ir mums kuponėlį duos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 06 02, 21:14)
o jei, mes būtinai bandysim - mano didieji  vandens atrakcionų fanai, laukia išsišiepę  biggrin.gif  Tikiuosi ir mums kuponėlį duos  biggrin.gif

duos duos. Pora dienu pries isvaziuojant draugai i ta pati viesbuti atvare, tai ir jie gavo.
O jus seimynini imat? bandykit rezervuotis kokiam 4-7 korpusuose. nes pirmuose 3 labai star beacho dieniniai tusai girdisi. mums nuskilo, kad bent jau vakarais budavo ramu. nes siaip tai kambary prie uzdarytu duru galima laisvai sokt budavo.
Atsakyti