Įkraunama...
Įkraunama...

Klinika "Motina ir vaikas" Kaune.

QUOTE(ievcenka24 @ 2009 04 10, 21:16)
Gal kalbi apie Rasa Mackeviciene???

Nea,
M. Rozukiene
Atsakyti
QUOTE(Deex @ 2009 04 10, 12:42)

o del gimdymu tai kiek girdejau is ju ta licencija ATEME  blink.gif 

kai pakeiciau klinika (lankausi taip pat privaciai), nera ko lyginti. Motina ir Vaikas nusigyveno visai.
beje,pagal istatymus jie turejo manes pasigesti ir ieskoti, bet to nebuvo  schmoll.gif
tad jei kazkas per juos ir nutiktu, jie uz tai neatsako..

Niekas jokios licenzijos neateme biggrin.gif
O si klinika viena is gersniu ...gaila kad gimdymu nebepriima. Lankiausi visa nestuma ir esu patenkinta personalo darbu bei prieziura.
Atsakyti
tai kad uzsisokai ant prastos gyd. dar nereiskia, kad klinika bloga. as senokai lankausi sioje klinikoje pas Zeba, tik jo pagalba pavyko pastoti. visos jo apziuros labai svelnios ir rupestingos. atsako i visus klausimus. neturiu is tos klinikos niekam ne maziausio priekaisto. patikek teko ne pas viena gyd. lankytis tokio rupestingo dar sutikt neteko.

QUOTE(Deex @ 2009 04 10, 13:42)
lankiausi sioje klinikoje nuo pradziu ir esu nelabai patenkinta. lankiausi pas M.R. gydytoja grubi (mielazodziavimai tikrai man nepatinka). bet nepasako visko ka reikia. atrodo,kad dirba ne ta ka nori.
o del gimdymu tai kiek girdejau is ju ta licencija ATEME  blink.gif 

kai pakeiciau klinika (lankausi taip pat privaciai), nera ko lyginti. Motina ir Vaikas nusigyveno visai.
beje,pagal istatymus jie turejo manes pasigesti ir ieskoti, bet to nebuvo  schmoll.gif
tad jei kazkas per juos ir nutiktu, jie uz tai neatsako..

Atsakyti
noreciau suzinot kiek cia kainuoja nesciosios prieziura nestumo metu- nuo pradzios iki galo, kiek tyrimai ir visa kita?
Atsakyti
Teko ir man ten lankytis,ir jei atvirai dziaugiuos kad ten jau nebe priima gimdymu. net uz dyka ten negimdyciau ir nestumo metu nesilankyciau.

user posted image
Atsakyti
Aš ten lankausi,ir pas Rozukiene, apie kuria čia buriat įvairių dalykų.Man tai patinka ,kad gydytoja ne iš tų ,kur daug plepa ir be reikalo ,kad tik itikti
Papildyta:
QUOTE(heracija @ 2009 08 17, 11:16)
Aš ten lankausi,ir pas Rozukiene, apie kuria čia buriat įvairių dalykų.Man tai patinka ,kad gydytoja ne iš tų ,kur daug plepa ir be reikalo ,kad tik itikti

Ir del preižiūros neturiu ko kabintis,aš patenkinta,tyrimai būna greitai ir nereikia niekada laukti,viskas kaip parasyta vyksta
Atsakyti
Sveikutes gal kas patarsit, snd dariausi echoskopa poliklinikoje kraupu...vyro kartu neleido, apie nuotrauka nesvajok, o tokiu apartu apie vaisiaus lyti pamirsk, kaip suprantu cia tokiu problemu nekiltu????vyras galetu buti kartu>nuotraukele gauciau na ir ne valstybine paslaptis butu vaisiaus lytis, tik va ziuri kaininke tai yra galimi du budai Ginekologinis ultragarsinis tyrimas ir Ultragarsinis vaisiaus tyrimas su gyd. ginekologo konsultacija tai kaip suprast pirmuoju nebutu jokio gydytojo??????nieks nepasakytu kur kojyte galvyte????Gal kas buvot? Dekui 4u.gif
Atsakyti
man ziurejo echo tai susimokejau,jei neklystu 130 Lt ir vyras kartu buvo,ir nuotrauka dave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JURRGA @ 2009 08 17, 13:09)
kaininke tai yra galimi du budai Ginekologinis ultragarsinis tyrimas  ir  Ultragarsinis vaisiaus tyrimas su gyd. ginekologo konsultacija  tai kaip suprast pirmuoju nebutu jokio gydytojo??????nieks nepasakytu kur kojyte galvyte????Gal kas buvot? Dekui 4u.gif

ginekologinis pagal mane turetu buti kai ziurima del ginekologiniu problemu, o ne nestuma, t.y. vaisiu. ir tikrai ir vienu ir kitu atveju bus gydytojas wink.gif

siaip jei nori tik ultragarso, tai gali nueit beveik i betkuri privatu ginekologini kabineta, nebutinai tenai
Atsakyti
echo tai cia prastas,nelyginti kai buvau vilniuje,gal daktare ir supranta is to ka mato ,bet mamai tai neaisku ten niekas,tik stuburiuka maciau.Jei norit geros kokybes 4D ar koks ten tas aparatas,tai kiti ir pinigai .vilniuje as sumokejau lyg tai 270 -tiessa tai buvo ir kraujo prisca tyrimas kartu,manau ,kad svarbu dakatare supranta ir mato ka jei reikia matyti.cia kainavo 130 litu tikrai
Atsakyti
Visa nestuma lankiausi kinikoje Motina ir vaikas pas gydytoja M.Rozukiene.
Nesuprantu, kas ten gali nepatikti? Kaina, kuria susimoki per visa nestuma, taip susidaro nemaza suma, bet kai ateini i klinika, tai juk gali susipazinti su kainininku ir jeigu netinka eini kitur. Gydytoja M. Rozukiene konkreti, aiski, be jokiu isvedziojimu, pas ja uztrunki tikrai iki 10 minuciu, bet o ka ten daugiau veikti?smile.gif) Pasiziuri ar viskas gerai, pasako ka daryti kiekviena menesi, pasiklausi kas buna neaisku ir viskas:)) Man patiko ir tai, kad pvz. visus tyrimus, krauja , slapimo ir pan, kadangi jie ten yra mokami, kiekviena karta paklausdavo ar as darysiuosi savo poliklinikoje ar pas juos. Kadangi visa nestuma buvau ribota laike, nes dirbau intensyviai tai viska ten darydavausi, bet siaip jeigu buciau turejusi laiko, buciau dariusi poliklinikoje savo, tai buciau siek tiek pinigeliu sutaupius:)
p.s. o gimdyti ten nebegalima.
Atsakyti
Lankiausi pora kartu kai suzinojau kad laukiuosi, norejau ten gimdyti,bet suzinojau,kad jau nebegalima ten g.gif personalas labai patiko ir tyrimais patenkinta, tik labai jau brangu doh.gif
Atsakyti