Įkraunama...
Įkraunama...

Klinika "Motina ir vaikas" Kaune.

Sveikos, mergaitės 4u.gif Žiūrinėjuos, kur kreiptis pagalbos. Kadangi esu ne kaunietė, bet kaunas man arčiausiai, kur galiu atvažiuot. Jau kaip ir nusižiūrėjau Motina ir vaikas kliniką. Dabar įdomu, kiek brangus pirmas vizitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 11 18, 19:31)
Sveikos, mergaitės 4u.gif Žiūrinėjuos, kur kreiptis pagalbos. Kadangi esu ne kaunietė, bet kaunas man arčiausiai, kur galiu atvažiuot. Jau kaip ir nusižiūrėjau Motina ir vaikas kliniką. Dabar įdomu, kiek brangus pirmas vizitas? g.gif

Ju internetu puslapyje yra visa informacija ir kainos ax.gif
Atsakyti
vizitų kainų neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2009 11 18, 22:26)
vizitų kainų neradau g.gif

keista, as ten buvau tik viena karta tai man kainavo 100lt konsultacija ir 60 echoskopija, bet jei ruosetes lankytis ten nuolat turetu but pigiau g.gif
Atsakyti
As ir lankausi sioje klinikoje ir atlieku visus tyrimus pas gydytoja Z. Zeba. Esu patenkinta jo rupestingumu bei profesionalia pagalba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2010 01 08, 11:51)
As ir lankausi sioje klinikoje ir atlieku visus tyrimus pas gydytoja Z. Zeba. Esu patenkinta jo rupestingumu bei profesionalia pagalba. smile.gif

Esu girdejus daug geru atsiliepimu apie si gyditoja 4u.gif
Atsakyti
100Lt pirmas vizitas, sekantys lygtais 10Lt pigiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wayda: 08 sausio 2010 - 20:21
http://www.motinairv...amp;parent=lt_1
Motina ir vaikas ikainiai smile.gif

Visa nestuma lankiausi pas gyd. Zeba thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif vakar buvau pirmą kartą pas dakt. Žėba thumbup.gif taip jaudinaus, taip bijojau kad pas vyrą ginekologą eisiu, važiuodama pas jį galvojau širdį prarysiu kaip bijojau.. bet viskas praėjo lengvai, paprastai. prisidedu prie jūsų visų gerų žodžių apie šį gydytoją good.gif
Atsakyti
as taip pat uz zeba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika.Stn @ 2010 01 12, 21:57)
sveikos 4u.gif vakar buvau pirmą kartą pas dakt. Žėba thumbup.gif taip jaudinaus, taip bijojau kad pas vyrą ginekologą eisiu, važiuodama pas jį galvojau širdį prarysiu kaip bijojau.. bet viskas praėjo lengvai, paprastai. prisidedu prie jūsų visų gerų žodžių apie šį gydytoją good.gif

Puikus gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Istikruju labai geras gydytojas thumbup.gif , lankausi pas ji. Lankiausi ir visa nestumo laikotarpi nestuke.gif , prieziura, demesys- jautiesi isskirtine smile.gif .
Atsakyti