Įkraunama...
Įkraunama...

Dviratis be papildomų ratukų

maniskiui jau 4 metai, bet dar nesiryztu nuimt ratuku ax.gif
Atsakyti
manau kad tai priklauso nuo vaiko ir nuo jo dviračio biggrin.gif sūnui suėjo 5, tai su tuo mažesniu dviratuku jau varo be papildomų ratukų, bet jo dviratis yra jam truputį per didelis, bet jis labai tokio norėjo, tai kai nupirkom niekaip jam neišeina be papildomų ratukų, bet jau pradeda mokytis, svarbiausia kad nupirkom apsaugas ant kojų, kad kristi būtų minksčiau biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
o va krikštasūniui 3metukai, tai dovanų dviratuką nupirkom tai jis nemina o stumiasi jį su kojytėm biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrai 9 metai,jai nereikia didesnio dviracio ,nes bijo mokintis lotuliukas.gif ,bet manau jau butu laikas.Siaip kiekvienam vaikui manau skirtingai 4u.gif !
Atsakyti
mes nuo 5 metu pradejom nupirkom visasapsaugas ir pirmin biggrin.gif
Atsakyti
5 su puse, per vakarą, bet mums gal dar padėjo prieš tai važiavimas paspirtuku ax.gif
Atsakyti
Maniske kaip ir dauguma ziuriu pradejo nuo penkiu su trupuciu, o ismokino ja vyrene pusesere per vasaros atostogas ir padare man man staigmena 4u.gif
Atsakyti
Mano sunus be papildomu ratuku vazinejo nuo 6 metu. Ismoko greitai, per pusdieni. Pamenu, pats paprase juos nuimti, nes jis esa jau nebe leliukas lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunelis be papildomu ratuku vazinejo nuo pavasario,jam tada buvo 4.4 metu thumbup.gif ,ir labai lengvai ismoko,nuejom i stadiona ,kol atsisedo prilaikiau,ir kai pradedejo minti daugiau pagalbos neprireike thumbup.gif
Atsakyti
Mano didzioji taip pat nuo 4 metuku be papildomu ratuku pradejo vazineti, vyras su ja uzsieme, iki vakaro jau pati be niekieno pagalvos myne bigsmile.gif thumbup.gif saunuole wub.gif
Atsakyti
Musu vyresnioji irgi labai greit ismoko vazinet be papildomu ratuku! thumbup.gif:
Atsakyti
maniskis buvo 3 metu ir 4 menesiu, kai pradejo be ratuku, per viena pusdieni vyras ismokino. jis tiesiog neisivaizduoja dienos be dviracio thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunus ilgai vazinejo su papildomais ratukais iki 5,5 m. Sakem sunui, kad jau nelabai grazu tokiam vyrui su tais rateliais vaziuoti, o toliau negaledavom pavaziuoti, net jie tik trukde. Tai viena diena, eme vyras ir nueme juos, pamegino vaikis vaziuoti be ju, tai tiesiai i tvora ir ileke. Tai priejom kompromisa ir atgal uzdejom viena ratuka, taip pavazinejes 2 sav., suprato pats, kad to ratelio jam jau visai nebereikia ir leido nuimti. Nuo tada sekmingai vaziuoja dviraciu be ratuku.
Atsakyti