::)Labai skanu:Kefyras,bananai ir biski cukraus,viska isplaki mikseriu,gaunasi kaip jogurtinis gerimas.Labai skanu!Galima su konservuotais persikais,braskem,LIUKS! [smiley=vo.gif] [smiley=vo.gif]
mes pasidarėm kokteilį iš ledų, sirupo ir jogurto

QUOTE (RebekaG @ 2003 10 30, 21:21) |
Namines obuoliu sultys (paprastos, neskaidrios, g.b. rugscios), ledai, truputis pieno. ![]() |

Skanumynas

Kiek ilgai reikia plakti kokteili vien is pieno ir sirupo?
Kad nepastoreti, noriu daryti kokteilius be ledu, su 1% pieno. Bet kiek plaku su mikseriu-blenderiu (atviru, be dangtelio), nelabai man tos putos susidaro.
Kavineje daro lygiai taip pat, tik pas juos specialus aparatas, turbut labai daug apsisukimu turi...
Ir klausimus nr.2: kur yra diziausias sirupu pasirinkimas ir kokios firmos sirupus naudojate?
O gal kas turite tikra kokteiliu el, aparata (kaip kavinese) ir galite pasidalinti ar verta ji pirkti, kur ir kiek kainuoja.
Kad nepastoreti, noriu daryti kokteilius be ledu, su 1% pieno. Bet kiek plaku su mikseriu-blenderiu (atviru, be dangtelio), nelabai man tos putos susidaro.

Kavineje daro lygiai taip pat, tik pas juos specialus aparatas, turbut labai daug apsisukimu turi...
Ir klausimus nr.2: kur yra diziausias sirupu pasirinkimas ir kokios firmos sirupus naudojate?
O gal kas turite tikra kokteiliu el, aparata (kaip kavinese) ir galite pasidalinti ar verta ji pirkti, kur ir kiek kainuoja.
mes darom elementariausius pieno+ledų kokteilius. o gal kas pasiūlys receptuką kokio nors sveikuoliško kokteilio, kad pvz gerti ryte vietoj pusryčių?
QUOTE(SuperMama @ 2004 08 17, 15:07)
Kiek ilgai reikia plakti kokteili vien is pieno ir sirupo?

Naminiu budu, manau, sudetinga ishplakti 1% riebumo piena. Kuo riebesnis, tuo geriau plakasi. Ir dar kiek pamenu, tai bent tuos senovinius kokteilius plakdavo is labai labai atshaldyto pieno.
Musu seimos megstamiausias "Rozine pantera". Tik piena pakeicia rugpienis.
100 ml rugpienio
100 mt multiku sulciu
1 porcija (be vaflio)i ledu-geriau raudonu (su braskiu, avieciu ir t.t. uogiene)
raudono sirupo-avieciu, vysniu ir t.t (pilu is akies)
1 bananas (nedidelis)
1-3 ledukai
Viska suplakti. Be galo skanu
100 ml rugpienio
100 mt multiku sulciu
1 porcija (be vaflio)i ledu-geriau raudonu (su braskiu, avieciu ir t.t. uogiene)
raudono sirupo-avieciu, vysniu ir t.t (pilu is akies)
1 bananas (nedidelis)
1-3 ledukai
Viska suplakti. Be galo skanu

Ne pieniskas,bet Energetinis kokteilis:greipfruktu sultys + kivis

Gavau dovanu mulimexo kombaina:)Ir prie jo buvo tas priedas kokteiliams daryt.Norejau paklaust gal kokiu idomiu zinot?Vakar bandziau tiesiog daryt piena su bananais, labai skaniai gavosi.Pilkit visus savo sedevrus:)
Pienas+ledai+trintos saldytos braskes+sirupas(galima vietoj braskiu naudoti uogiene,tada nereikia sirupo)+ledukai (nebutinai)