Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

kokia kriaukle detumet i virtuve - nerudijancio plieno ar akmens mases? kodel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 02 rugsėjo 2007 - 20:42
QUOTE(staselė @ 2007 08 31, 18:07)
pas nėra galimybės pasidaryti tamsaus sandėliuko prie virtuvės, o jūs  ar visos turit sandėliukus?

Kaip gaila, bet ir pas mus nėra galimybės tamsiam sandėliukui verysad.gif O taip norėtųsi
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 09 02, 20:42)

Turėjau ir tokią, ir tokią... Nematau ypatingo skirtumo... mirksiukas.gif Svarbu dydis ir gylis!
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 08 27, 22:39)
Aciu labai uz pastebejima, taip teisingai kaitlente per arti kriaukles, atrodo vietos daug, bet vat idomu ar nebutu blogai , jei patrauktme i kaire puse, kad arti sienos, nes pacios kaitlentes judint nesonori, nes labai noriu tu lentynu po desine puse:)

Labukas 4u.gif dar toks pastebejimas, pas tave kriaukle aplamai toli nuo saldytuvo. Nes kriaukle tai ta vieta kur tu daugiausiai praleidi laiko virtuveje, apie 60% darbu yra atliekami prie kriaukles.Tu gamindama trauki viska is saldytuvo , plauni darzoves,atitirpini mesa...todel tau reikalingas darbastalis tarp saldytuvo ir kriaukles, tavo atveju jo nera verysad.gif , tu turi padaryti kelia nuo saldytuvo iki kriaukles - nuplauti , ir po to vel grizti prie saldytuvo kur pas tave palikta vieta darbui...manau nelabai apgalvotas variantas, nes virtuveje darbai vyksta taip - saldytuvas->kriaukle->virykle.....tavo atveju turesi daugiau laiko sugaisti vaiksciodama nuo saldytuvo iki plautuves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 09 02, 21:42)

aš turiu nerūdijančio plieno kriauklę . ji pas mane virtuvėj apie 10 metų., bet lyg šiolei artodo kaip nauja. nors virtuvėj praleidžiu tikrai daug laiko. manau svarbu, kad tinkamą dydį pasirinkti. pas mane ji yra nemaža.
Atsakyti
galvoju,kokį reiktų rinktis garintuvą? kad gerai ,,trauktų garus'', nes kiti , tai tik elektrą ,,ryja'', o naudos menkai
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Labai prireikė jūsų pagalbos blush2.gif įsiruošinėjam butą kuriame maistą teks ruošti "ant dujų". Kadangi seniau turėjom elektrinę viryklę, tai man didelis galvos skausmas jau vien nuo šio pasikeitimo.... doh.gif o dar niekaip neapsisprendžiam kokiu paviršiumi ta dujinę pirkti - keramikiniu ar metaliniu. Tos keramikiniu labai jau gražios, bet va, dėl praktiškumo man kyla labai daug abejonių... Gal kas esat jau ją išbandę? Būkit geros, pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2007 09 17, 15:40)
Sveikutes smile.gif Labai prireikė jūsų pagalbos blush2.gif įsiruošinėjam butą kuriame maistą teks ruošti "ant dujų". Kadangi seniau turėjom elektrinę viryklę, tai man didelis galvos skausmas jau vien nuo šio pasikeitimo....  doh.gif  o dar niekaip neapsisprendžiam kokiu paviršiumi ta dujinę pirkti - keramikiniu ar metaliniu. Tos keramikiniu labai jau gražios, bet va, dėl praktiškumo man kyla labai daug abejonių... Gal kas esat jau ją išbandę? Būkit geros, pasidalinkit patirtim  4u.gif

aš vis naudoju metaliniu paviršiumi , ir esu patenkinta. Man irgi tos keramikinės kelia abejonių.
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2007 08 27, 17:20)
ir maniske 21kv ax.gif o virtuvinis jau neuzilgo atvaziuos uz savaiteles,tai laukiu nesulaukiu thumbup.gif

jurcik kada virtuvini parodysi? bigsmile.gif laukiam nesulaukiam
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 21, 23:24)
jurcik kada virtuvini parodysi?  bigsmile.gif  laukiam nesulaukiam

laukiam laukiam ,labai įdomu pamatyti
Atsakyti
galvoju,kokį reiktų rinktis garintuvą? kad gerai ,,trauktų garus'', nes kiti , tai tik elektrą ,,ryja'', o naudos menkai

Kad gerai trauktu garus tai cia ne nuo gartraukio priklauso, o nuo to ar jis prijungras prie ventiliacijos kanalu (kamino tipo gartraukiai) ar tik ideta tokia plokste i gartrauki, ir atseit jinai i ja viska surenka (imontuojamo tipo gartraukiai). Kamino tipo gartraukiai nepalyginamai geriau traukia. As namie turiu paprasta imontuojama, nes buvo sudetinga privesti vamzdi prie ventiliacijos kanalo, tai beveik netraukia.
Be to kai pirksi butinai ziurek siurbimo galia, ji turi buti ne mazesne nei 600m3/h
Atsakyti
pas mus virtuves grindys sviesios, sienos tokios ryzos, baldus noriu deti tamsaus zebrano su sviesiu stalvirsiu. ar ne per marga? kaip galvojat? ir dar... saldytuvas pas mus baltas. ar ziuresis jis salia tokiu tamsiu baldu? keisti neiseis, sakau gal nudazyt.
Atsakyti