Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(orlando @ 2007 09 26, 15:26)
pas mus virtuves grindys sviesios, sienos tokios ryzos, baldus noriu deti tamsaus zebrano su sviesiu stalvirsiu. ar ne per marga? kaip galvojat? ir dar... saldytuvas pas mus baltas. ar ziuresis jis salia tokiu tamsiu baldu? keisti neiseis, sakau gal nudazyt.

man atrodo, kad prie tamsių baldų šviesus stalviršis nelabai kaip žiūrėsis!
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 09 27, 16:39)
man atrodo, kad prie tamsių baldų šviesus stalviršis nelabai kaip žiūrėsis!

oi, stalvirsis tai labai graziai ziuresis, abejoju del saldytuvo. ir ta sienu spalva ryza ar deres prie tamsiai rudos. bet stalvirsis sviesus prie tamsiu baldu laaaabai grazu.
Atsakyti
QUOTE(orlando @ 2007 09 28, 12:41)
oi, stalvirsis tai labai graziai ziuresis, abejoju del saldytuvo. ir ta sienu spalva ryza ar deres prie tamsiai rudos. bet stalvirsis sviesus prie tamsiu baldu laaaabai grazu.

ryža ir tamsiai ruda mano skoniui gal nelabai dera schmoll.gif
Atsakyti
Ryza ir ruda giminingos spalvos, abi siltos, tik kad viena sviesi kita tamsi. Kartu ir kontrastingos, bet tuo paciu ir panasios, manau nebus margumyno, o baltas (neutralus) stalvirsis mano manymu irgi grazu, pabrez, isryskins tas tamsiai rudas spinteles, o kartu baltas saldytuvas biski bent i tema bus.
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2007 09 29, 15:31)
Ryza ir ruda giminingos spalvos, abi siltos, tik kad viena sviesi kita tamsi. Kartu ir kontrastingos, bet tuo paciu ir panasios, manau nebus margumyno, o baltas (neutralus) stalvirsis mano manymu irgi grazu, pabrez, isryskins tas tamsiai rudas spinteles, o kartu baltas saldytuvas biski bent i tema bus.

na stalvirsis nebus visai baltas... istikruju, tai tiksliai dar nezinau kokios spalvos ji daryti. bandysim vietoj derinti, bet visiskai balto gal nenoreciau. musu grindu plyteles tokios baltos su rudais pamarginimais... nemoku graziai paaiskinti, tai sakau gal stalvirsi prie grindu derinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orlando: 01 spalio 2007 - 08:16
QUOTE(orlando @ 2007 10 01, 09:16)
na stalvirsis nebus visai baltas...  nemoku graziai paaiskinti, tai sakau gal stalvirsi prie grindu derinti.

Siaip tai stalvirsis ir turi buti prie grindu derinamas, o sviesus prie tamsiu baldu tikrai gerai atrodo. o saldytuva, jei jis nenaujas ir negaila sugadint, meginciau dazyti pati (su flakoniniais dazais), o dar geriau atiduoti dureles nudazyti - cia forume kazkas aprasinejo procesa.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri naudojatės indukcine virykle? Ar verta tokią pirkti ir kodėl?
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2007 10 01, 13:44)
Sveikos,
Gal kuri naudojatės indukcine virykle? Ar verta tokią pirkti ir kodėl?
Dėkui  4u.gif

kuo ypatinga tokia viryklė?
Atsakyti
Labai reikia nuomonės apie lietuviškas akmens masės kriaukles. Turiu skubiai pirkti, neapsispredžiu, ar pirkti pigesnę (Kauno Akvasanito gamybos) ar brangesnę importinę,

Gal galite, mielosios, padėti patarimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 10 07, 18:17)
kuo ypatinga tokia viryklė?

Kaitlente neikaista. Nuemus puoda jinai nekarsta. Zinau tik teoriskai. Bet praktiskai nesuprantu. Jei puodas su viduj verdanciu skysciu, tai jau pats puodas turi buti karstas, o nuo jo ir kaitlente? g.gif Indukcinei kaitlentei reikia spec. puodu(kad magnetas prie ju liptu). Perdaug neaiskumu. Todel pirkau normalia. ax.gif
Atsakyti
kiek girdejau, kad ant tokios kaitlentes kaista tik metalas. padesi ranka-nenudegsi, bet padesi ranka su ziedu-neteksi pirsto. nezinau, kiek tame tiesos.
Atsakyti
QUOTE(orlando @ 2007 10 08, 14:37)
kiek girdejau, kad ant tokios kaitlentes kaista tik metalas. padesi ranka-nenudegsi, bet padesi ranka su ziedu-neteksi pirsto. nezinau, kiek tame tiesos.

manau geriau jau paparastą viryklę pirkti, o tai paskui visokių problemų perdaug mandrą turint
Atsakyti