labas mergaites ir berniukai. ryzausi parasyt, nes daug ir graziu ideju pasiulote. jei neapsunkinciau savo prasymu ir as turiu dideliu noru padiskutuot, nusprest kaip geriau ir patogiau isirengt viska... ;/
pamazi judam pirmyn, po nauju laukia rimtas virtuves remontas, tad pakolkas laiko apmastymams yra. turiu varianta (bet toki apytiksli) kokios mazdaug noreciau virtuves, bet nezinau kiek tai realu, ar grazu bus... o gal kam ir naudingi arba panasus mano klausimai bus.
nufotkinau musu turbo virtuve is visu pusiu, kad butu aishkiau ka mes cia turim:
http://ziedas.ktu.lt/~ramune/virtuve/virtuve ~9m2 (2.85 x 3m). langas 1.25m. isgriauta siena 1.5m.
iejus i virtuve musu stalai siuo metu kaireje puseje, o as noreciau visa iranga ir spinteles perkelti i desine puse, nes ta sienele kur prie saldytuvo 90cm. ilgio (kairej pusej 44cm.), ir joje ventiliacijos anga irengta. valgomasis stalas pereitu i kaire puse (is ten grazesnis vaizdas pro langa)

noreciau vietoj palanges det stalvirsi (aukstis butu apie 80cm, nes daugiau neleidzia langas). spinteliu stalvirsis jau butu apie 90cm. tikriausiai. beda su kanalizacija. jei viska (kriaukle, ind.pl.mas.) perkelt i desine puse, gaunasi ilgas kelias, ir turetu buti nemazas nuolydis. tuomet galvoju gal kriaukle palikt kairiam kampe prie lango (kaip mano piesini mazdaug), o ind. pl. masina girdejau kad turi siurbliuka ar pan., ir tipo kaip ir nereiktu jai privest vamzdziu... bet cia klaustukas (uosvis su manim nesutinka, sako kisasi ten viskas, ir apsiverksi jei neprivesi kanalizacijos

). gal kas tiksliau zino su ta ind.pl.masina kaip?
jei turesite laiko mano virtuvei, sirdingas aciu bus