Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

Sveikos
Noreciau ir as patarimo... ax.gif
Kaip pasiulytumet paivairint ar pagyvint virtuve, kuri visa nudazyta juodai (ir plyteles), o baldai balti g.gif
As tai galvoju kokiu nors raudonu detaliu reiketu.. bet virtuve maza, neapkrausi viskuom... O gal kokiu kitokiu spalviniu deriniu pasiulytumet mirksiukas.gif

Atsakyti
neblogai būtų nudažyti lubas silta spalva ar bent atspalviu, pamatysi kaip viskas pasitaisys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 11 22, 07:40)
Perdažyk spinteles - kai negalejau pakeisti naujos virtuvės, tai perdažiau dureles ir pakeičiau stalviršį - dažiau vandeniu skiedžiamais dažais, skirtais medžio plokštėm dažyti - dažoma voleliu, visai neblogai atrodo ir tarnauja (po 3 metu pakeičiau į naują, tai tiek išlaikė puikiausiai).  - dažai apie 30Lt , stalviršis apie 300 lt, o vaizdas visai kitas

Žinok, aš kai tokia dūra narodnaja, tai turbūt nesugebėčiau unsure.gif Gal reiks diedą įkinkyt g.gif lotuliukas.gif Atai nu tikrai spalvelė tai Dieve Dieve.. doh.gif Aš šiaip mėlynos išvis nemėgstu (kelis atspalvius tik), ale stalviršių mėlynumas tai jau virš visko biggrin.gif

QUOTE(Blue_rose @ 2007 11 22, 13:21)
Sveikos
Noreciau ir as patarimo...  ax.gif
Kaip pasiulytumet paivairint ar pagyvint virtuve, kuri visa nudazyta juodai (ir plyteles), o baldai balti  g.gif 
As tai galvoju kokiu nors raudonu detaliu reiketu.. bet virtuve maza, neapkrausi viskuom... O gal kokiu kitokiu spalviniu deriniu pasiulytumet  mirksiukas.gif

Aš siūlyčiau įterpti ryškesnę ir geriau šiltesnę spalvytę.. Ružavą, oranžinę, salotinę.. Kelis atspalvius nepjaunančius akių (pvz. šviesi ir tamsi salotinės ir kokia švelniai samaninė..). Kai išsirinksi spalvą, ieškok tokios spalvos dekoracijų tinkančių virtuvei.. Vazonų gėlėms, užuolaidų, indelių kavai/arbata/cukrui, indų, rankšluosčių, lempos gaubto, ar paveiksliukų. Na žodžiu, kas tik prie dūšios.
Juodos, baltos ir raudonos derinys man atrodo pernelyg sunkus, nemanau, kad tokia virtuvė būtų jauki g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 22 lapkričio 2007 - 17:31
labas mergaites ir berniukai. ryzausi parasyt, nes daug ir graziu ideju pasiulote. jei neapsunkinciau savo prasymu ir as turiu dideliu noru padiskutuot, nusprest kaip geriau ir patogiau isirengt viska... ;/

pamazi judam pirmyn, po nauju laukia rimtas virtuves remontas, tad pakolkas laiko apmastymams yra. turiu varianta (bet toki apytiksli) kokios mazdaug noreciau virtuves, bet nezinau kiek tai realu, ar grazu bus... o gal kam ir naudingi arba panasus mano klausimai bus.

nufotkinau musu turbo virtuve is visu pusiu, kad butu aishkiau ka mes cia turim:
http://ziedas.ktu.lt/~ramune/virtuve/

virtuve ~9m2 (2.85 x 3m). langas 1.25m. isgriauta siena 1.5m.
iejus i virtuve musu stalai siuo metu kaireje puseje, o as noreciau visa iranga ir spinteles perkelti i desine puse, nes ta sienele kur prie saldytuvo 90cm. ilgio (kairej pusej 44cm.), ir joje ventiliacijos anga irengta. valgomasis stalas pereitu i kaire puse (is ten grazesnis vaizdas pro langa) wink.gif

noreciau vietoj palanges det stalvirsi (aukstis butu apie 80cm, nes daugiau neleidzia langas). spinteliu stalvirsis jau butu apie 90cm. tikriausiai. beda su kanalizacija. jei viska (kriaukle, ind.pl.mas.) perkelt i desine puse, gaunasi ilgas kelias, ir turetu buti nemazas nuolydis. tuomet galvoju gal kriaukle palikt kairiam kampe prie lango (kaip mano piesini mazdaug), o ind. pl. masina girdejau kad turi siurbliuka ar pan., ir tipo kaip ir nereiktu jai privest vamzdziu... bet cia klaustukas (uosvis su manim nesutinka, sako kisasi ten viskas, ir apsiverksi jei neprivesi kanalizacijos wink.gif). gal kas tiksliau zino su ta ind.pl.masina kaip?

jei turesite laiko mano virtuvei, sirdingas aciu bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunia @ 2007 11 23, 01:03)
labas mergaites ir berniukai. ryzausi parasyt, nes daug ir graziu ideju pasiulote. jei neapsunkinciau savo prasymu ir as turiu dideliu noru padiskutuot, nusprest kaip geriau ir patogiau isirengt viska... ;/

pamazi judam pirmyn, po nauju laukia rimtas virtuves remontas, tad pakolkas laiko apmastymams yra. turiu varianta (bet toki apytiksli) kokios mazdaug noreciau virtuves, bet nezinau kiek tai realu, ar grazu bus... o gal kam ir naudingi arba panasus mano klausimai bus.

nufotkinau musu turbo virtuve is visu pusiu, kad butu aishkiau ka mes cia turim:
http://ziedas.ktu.lt/~ramune/virtuve/

virtuve ~9m2 (2.85 x 3m). langas 1.25m. isgriauta siena 1.5m.
iejus i virtuve musu stalai siuo metu kaireje puseje, o as noreciau visa iranga ir spinteles perkelti i desine puse, nes ta sienele kur prie saldytuvo 90cm. ilgio (kairej pusej 44cm.), ir joje ventiliacijos anga irengta. valgomasis stalas pereitu i kaire puse (is ten grazesnis vaizdas pro langa) wink.gif
noreciau vietoj palanges det stalvirsi (aukstis butu apie 80cm, nes daugiau neleidzia langas). spinteliu stalvirsis jau butu apie 90cm. tikriausiai. beda su kanalizacija. jei viska (kriaukle, ind.pl.mas.) perkelt i desine puse, gaunasi ilgas kelias, ir turetu buti nemazas nuolydis. tuomet galvoju gal kriaukle palikt kairiam kampe prie lango (kaip mano piesini mazdaug), o ind. pl. masina girdejau kad turi siurbliuka ar pan., ir tipo kaip ir nereiktu jai privest vamzdziu... bet cia klaustukas (uosvis su manim nesutinka, sako kisasi ten viskas, ir apsiverksi jei neprivesi kanalizacijos wink.gif). gal kas tiksliau zino su ta ind.pl.masina kaip?

jei turesite laiko mano virtuvei, sirdingas aciu bus  4u.gif

aš tai mėgstu, kad stalas, prie kurio valgom būtų prie lango, nes valgant mėgstu ,,pažiopsot' pro langą. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 24 lapkričio 2007 - 18:17
busimos virtuves planas man labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ramunia, nors aš mėgėja, stalą prie lango statyti,. bet manau, kad jūs gerai susiplanavot ir viskas vietoj.kai virtuvytė masža, tai kaip išeina, taip reikia ir planuotis.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 11 21, 13:53)
noreciau paklausti vieno dalyko. mes griovem siena tarp virtuves ir kambario. isgriove pamatem, kad kambario grindys auksciau uz virtuves. virtuvej grindu plyteles palikom senas, nes visai gerai atrodo. bet dabar tarp kambario ir virtuves ant grindu yra betonas per plytos ploti. plyteliu tokiu kaip virtuvej neturim, o kadangi kambario grindys auksciau, tai ir laminato neuzdesim. kaip dabar apdorot ta betona? gal kas patarimu turit?

O koks nors laiptukas neiseitu padaryti?
Papildyta:
QUOTE(Ramunia @ 2007 11 23, 01:03)

Man tai patiko jusu numatomos rekonstrukcijos, tik as kriaukles vieta keisciau, deciau desineje puseje kur nors, nes dabar ji nuo darbastalio gaunasi gana toli, tai visokie dalykai nusikraus iki jos ir taip pat kombinuociau desiniajame kampe kampine spintele. O stalvirsis vietoje palanges labai faina, pas mano tevus yra taip padaryta, beje pas juos po stalvirsiu yra padarytos spinteles, taciau tarp ju yra tarpas, kad nuo radijatoriaus eitu siluma, spinteles nuo zemes gaunasi tokios zemos, o virs ju tokia lentyna, ant kurios mama susidejusi pintus krepselius visokiems rakandams smile.gif

Sekmes darbuose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lavilazaira @ 2007 11 21, 14:22)
Aš tos firmos kėdes Lietuvoje nusipirkau, nors man sakė kad jos lietuvių gamybos.
Vadinasi lietuviai gamina, o parduoda kaip christianharold

taip ir yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2007 12 15, 23:16)
taip ir yra bigsmile.gif

o kur galima rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 12 16, 03:21)
o kur galima rasti? g.gif

christianharold atstovai baldus perka is kelliu Lietuvoje gamintoju, pvz perka is Siauliu Ventos ir kitu gamintoju, kiek teko susidurti.
Atsakyti
mes savo bute įrenginėjam virtuvytę

http://images32.fotk...P1120541-vi.jpg ax.gif

http://images33.fotk....jpg?1200161081
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriukas--gandriukas: 12 sausio 2008 - 20:05