Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(juli@ @ 2007 10 23, 22:51)
Mergaitės, gal jūs žinote, kur Kaune gerai ir nebrangiai gamina virtuvinius baldus? Būčiau labai dėkinga už naudingą informaciją  4u.gif

paziurek www.zilviobaldai.lt
puikus meitriukas smile.gif esam pas ji daresi nemazai baldu.. tevai gaminosi virtuvini komplekta, o as su draugu prieskambario spinta ir miegamojo lova, tai likom tikrai labai patenkinti.
Tik kad jis kazkodel i savo puslapi mazai darbeliu foto idejes, bet ideju ir sugebejimu zmogus tikrai turi ir plius kaina labai prieinama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciosyte @ 2007 10 28, 11:53)
paziurek www.zilviobaldai.lt
puikus meitriukas  smile.gif  esam pas ji daresi nemazai baldu.. tevai gaminosi virtuvini komplekta, o as su draugu prieskambario spinta ir miegamojo lova, tai likom tikrai labai patenkinti.
Tik kad jis kazkodel i savo puslapi mazai darbeliu foto idejes, bet ideju ir sugebejimu zmogus tikrai turi ir plius kaina labai prieinama  thumbup.gif

Na, o kaip su kokybe šitų baldų? kartais būna pigiau, bet dėl to labai jau kokybė nukenčia? Kas kiek laiko naudojat jau šiuos baldus, tai kaip su kokybe?
Atsakyti
Sveikos,
ieskau patarimo - gal zinote, kur galima butu gauti kaimisko stiliaus virtuve? Anksciau buvo tokio tipo baldu rojuj, bet dabar issikele kazkur ta firma. Gal kuri susidurete?
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2007 11 05, 18:13)
Sveikos,
ieskau patarimo - gal zinote, kur galima butu gauti kaimisko stiliaus virtuve? Anksciau buvo tokio tipo baldu rojuj, bet dabar issikele kazkur ta firma. Gal kuri susidurete?

Vieną tokią mačiau audėjuje.
Atsakyti
Dar kaimisko stiliaus maciau SBA balduose. "Leite" vadinasi
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2007 11 05, 18:13)
Sveikos,

Maciau draugystes gatveje Senukuose, antram aukste nezinau kokie ten baldai, bet tokia virtuve tikrai yra nes kas kart nuvaziavus seile varvinu i ja ziuredama ir gailiuosi, kad neturiu dideles virtuves verysad.gif
Atsakyti
Kaip faina, kaip tik pataikiau ant kalbu apie kaimiskas virtuvikes smile.gif wub.gif
Maciau as SBA balduose "Leite" labai patiko thumbup.gif Ir dar noreciau paklausti, gal kuri numanote kur butu imanoma isigyti tokio tipo virykles, jauciu, kad LT nelabai g.gif
user posted image
Atsakyti
Tokiu panasiu pavirsiumi maciau aeg 79557G-M www.aeg.lt
Tik nezinau ar yra ju lietuvoj pirkti, gal uzsisakinet reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(salomena @ 2007 11 07, 16:06)
Tokiu panasiu pavirsiumi maciau aeg 79557G-M www.aeg.lt
Tik nezinau ar yra ju lietuvoj pirkti, gal uzsisakinet reikia  g.gif

Jo, aš turbūt nelabai aiškiai ten parašiau, bet mane labiau domina ta baltoji dalis aplink kaitlentę blush2.gif
Atsakyti
sveikos,norejau pasiteirauti,gal kas ALNO,vokisku virtuviu vilniuje uzsakineje?kaip kokybe?
Atsakyti
sveikos buvau siandien vokeiir alno vokisku vir salone,tai man vokei nesiule dieti laminuota stalvirsi ir ant sienos taip paleisti kaip dabar madinga vietoi pliteliu,nes pas mus dujos vat,o alno nieko pres sake kad deda,nes is akmens mases tai brangoka gaunasi,kad ir ant sienos uzeitu doh.gif

LAUKIU NUOMONES DEL ALNO VIRTUVIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobrelis77 @ 2007 11 05, 17:13)
Sveikos,

Dalios balduose man labai grazios alia kaimisko stiliaus.
Atsakyti