Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(kristij @ 2009 04 06, 19:50)
Darinejo darinejo vyras parduotuvej tas lankstomas dureles, tampe tampe ir nusprende, kad neatrodo patvaru  smile.gif , tad uzsakem kampine spintele, tikiuosi nesigailesim. Plokstes irgi darem kaip dauguma, lenkiskas korpusas ir austriskos dureles bei stalvirsis.

Ir turbūt neapsirikot dėl tų durelių. Mes dėjome viršutinėse spintelėse atlenkiamą mechanizmą. Na maždaug turi laikytis atidarius iš viršaus dureles. Bet be bloomo. Tai vat vienas mechanizmas atlaikė kažkur tik apie pusę metų. Dabar jau nebesifiksuoja.
Atsakyti
Mielosios, kas turit tokį U formos stalčių po kriaukle, 800mm spintelei, gal galit pamatuoti ir parašyti tos jo "išpjovos" matmenis ax.gif nžn ar čia suprantamai parašiau...
Atsakyti
Kiek uzima realiai vietos spintele su integruota technika. Tarkim, saldytuvas ar indaplove, jei jie butu 60 cm plocio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 09 balandžio 2009 - 13:55
QUOTE(kristij @ 2009 04 06, 20:50)
Darinejo darinejo vyras parduotuvej tas lankstomas dureles, tampe tampe ir nusprende, kad neatrodo patvaru  smile.gif , tad uzsakem kampine spintele, tikiuosi nesigailesim. Plokstes irgi darem kaip dauguma, lenkiskas korpusas ir austriskos dureles bei stalvirsis.

Kampinės spintelės yra gerai, daug galima sudėti ir tos vietos kažkaip mažiau man atrodo užima, bet jau vizauliai žiūrint, kai keisim virtuvinį irgi dėsiu kampinę spintelę, nes daug metų miegamajame yra kampinė spinta, tai labai patogu, atrodo nedidelė, o joje telpa tikrai daug.
Atsakyti
Sakykit, o 'nuo ko' Vilniuje pradėti ieškoti kas galėtų paprojektuoti ir pagaminti baldus rolleyes.gif Patogius, kokybiškus ir ne super brangius. Kur jūs užsisakinėjate, gal galit ką rekomenduoti g.gif
Firmų-firmelių, meistrų-meistrelių, bet visi giriasi, sudeda gražiausias foto iš kurių nepasakysi kiek ilgai tie baldai 'laikys' unsure.gif
Virtuvytė nedidelė (3.3x2.6), bet norisi, kad viskas tilptų ir funkcionalu būtų g.gif Na, noriu labai optimistiškai ax.gif

Užsiknisus su paieškom doh.gif verysad.gif
Gal ką žinote apie firmas "Sostinės baldai", "Titlis","LT baldai"?
Esu palikta likimo valiai rūpintis tuo viena (o nelabai dar ką ir išmanau, nuo inf-jos gausos galva sukasi unsure.gif Prisirašiau visokių pavadinimų beskaitydama..apie plokštes, furnitūrą ir t.t, ir pan.), viziją maždaug turiu ko norisi...bet kur įgyvendinti nepermokant ir kad būtų gerai unsure.gif

Atsiprašau, jei aš čia ne į temą, tiesiog nežinojau kurioj skyrelio temoje paklausti blush2.gif
Atsakyti
Suprantamas Jusu rupestis smile.gif Pabandykite sitoje temoje paskaityti informacija ir uzduoti savo klausimus : http://www.supermama...?...8195&st=504
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 11 balandžio 2009 - 22:11
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2009 04 11, 23:11)
Suprantamas Jusu rupestis  smile.gif  Pabandykite sitoje temoje paskaityti informacija ir uzduoti savo klausimus : http://www.supermama...?...8195&st=504
Sekmes  4u.gif

Ačiū 4u.gif , einu pabandysiu paklaust..pakopijuosiu žinutę tiesiog blush2.gif

Tik aš tą temą skaičiau kas antrą puslapį, tai man pasirodė, kad ten žmonės įsirenginėja virtuves erdviuose, naujuose namuose..kad nereik tilpti mažoje virtuvėje ir gal net labai skaičiuoti kiek išleidžiama blush2.gif
Atsakyti
Nu neee schmoll.gif As pati pries metus irenginejau virtuve senos statybos name, ( 9 kv.m) ir man labai padejo sitas( ana tema) forumas. As perskaiciau berods visas 12 ar 14 temu doh.gif bet uztat kai atejo laikas uzsakineti, konkreciai zinojau ko man reikia ir ko reikalauti is meistru cool.gif . Ir tai neapsejo be kazusu doh.gif O jei buciau nieko neskaiciusi, tai visai prastai butu.
Tai kad drasiai "prisirasykite" mirksiukas.gif ir pirmyn link svajoniu virtuves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 11, 22:02)
Sakykit, o 'nuo ko' Vilniuje pradėti ieškoti kas galėtų paprojektuoti ir pagaminti baldus rolleyes.gif Patogius, kokybiškus ir ne super brangius. Kur jūs užsisakinėjate, gal galit ką rekomenduoti g.gif
Firmų-firmelių, meistrų-meistrelių, bet visi giriasi, sudeda gražiausias foto iš kurių nepasakysi kiek ilgai tie baldai 'laikys' unsure.gif
Virtuvytė nedidelė (3.3x2.6), bet norisi, kad viskas tilptų ir funkcionalu būtų g.gif  Na, noriu labai optimistiškai ax.gif

Užsiknisus su paieškom doh.gif  verysad.gif
Gal ką žinote apie firmas "Sostinės baldai", "Titlis","LT baldai"?
Esu palikta likimo valiai rūpintis tuo viena (o nelabai dar ką ir išmanau, nuo inf-jos gausos galva sukasi unsure.gif Prisirašiau visokių pavadinimų beskaitydama..apie plokštes, furnitūrą ir t.t, ir pan.), viziją maždaug turiu ko norisi...bet kur įgyvendinti nepermokant ir kad būtų gerai unsure.gif

Atsiprašau, jei aš čia ne į temą, tiesiog nežinojau kurioj skyrelio temoje paklausti blush2.gif

O tu parašyk į AŽ renax mirksiukas.gif Jinai gyrė meistrelius, kurie jai baldus darė.
Aš tai deja su savaisiai turėjau nemažai problemų, tai ir rekomenduoti ko nors negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 11, 21:09)
O tu parašyk į AŽ renax mirksiukas.gif  Jinai gyrė meistrelius, kurie jai baldus darė.
Aš tai deja su savaisiai turėjau nemažai problemų, tai ir rekomenduoti ko nors negaliu.

Ir dabar galiu pagirt , virtuve dirba kaip pasaka , niekas nepakite , viskas nepriekaistingai , medziagos valosi gerai ir viskas telpa , ji maza pas mus o sudeta viskas , jei darysi daryk visus stalciu blumo ir didesnius , jei nori gi gali i svecius apziuresi mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema nuo pradziu, tai noreciau uzduoti klausyma. Pati esu zemo ugio (154cm) Koks turetu spinteliu aukstis kartu sus talvirsiu (ar yra kokios normos?). Jei yra, tai koks ar kur galima butu rasti (gal kas zinot)?

Kita vertus, ar imanoma imontuoti bus i toki auksti indaplove?

Ir jau tikriausiai labai turetu buti nuzemintas langas, jei noretusi, kad stalvirsis kartu su palange butu viename lygyje ir is tos pacios medziagos?!

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 13, 12:49)
Perskaiciau visa tema nuo pradziu, tai noreciau uzduoti klausyma. Pati esu zemo ugio (154cm) Koks turetu spinteliu aukstis kartu sus talvirsiu (ar yra kokios normos?). Jei yra, tai koks ar kur galima butu rasti (gal kas zinot)?

Kita vertus, ar imanoma imontuoti bus i toki auksti indaplove?

Ir jau tikriausiai labai turetu buti nuzemintas langas, jei noretusi, kad stalvirsis kartu su palange butu viename lygyje ir is tos pacios medziagos?!

Neskaičiau visos temos, tačiau galiu pasakyti, kad teisingas darbastalio aukštis, nugarai. Atsistojus tiesiai, sulenkus ranką per alkūnę 90 laipsniu kampu, iki darbastalio turi būtų 15 cm. tarpas.
Atsakyti