Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 28, 22:00)
Jus nesuvokiat kokius baldus tie garaznikai padaro tongue.gif

jie neskaiciuoja administraciniu islaidu, o kas tai yra visi zino smile.gif

Visokių būna didelių firmų, gaminančių baldus. Ir visokių būna garažininkų mirksiukas.gif
Man gamino garažininkai, tai oi kiek broko pridarė doh.gif Nors gana nemažai už virtuvinį mokėjau cool.gif Daug ką liepiau ištaisyti, o yra kas taip ir liko g.gif
Ir mechanizmus matyt ne pačius geriausius sukišo, sprendžiu pagal tai, kaip eksploatuojasi virtuvinis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 birželio 2009 - 08:22
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 29, 09:21)
Visokių būna didelių firmų, gaminančių baldus. Ir visokių būna garažininkų mirksiukas.gif
Man gamino garažininkai, tai oi kiek broko pridarė doh.gif  Nors gana nemažai už virtuvinį mokėjau cool.gif  Daug ką liepiau ištaisyti, o yra kas taip ir liko g.gif
Ir mechanizmus matyt ne pačius geriausius sukišo, sprendžiu pagal tai, kaip eksploatuojasi virtuvinis cool.gif

Teisingai sakot, kad visokiu buna. Todel negalima spresti apie visus "garazininkus" pagal viena atveji.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 29, 09:21)
Man gamino garažininkai, tai oi kiek broko pridarė doh.gif  Nors gana nemažai už virtuvinį mokėjau cool.gif  Daug ką liepiau ištaisyti, o yra kas taip ir liko g.gif

Gal kitiems bus patarimas, bet nemoket tada pinigu visu, kol neistaiso klaidu
, reikalauti garantinio, rasto ir kitu dokumentu, jie juk patentinkai ir visa tai privalo tureti, jai neturi, tai net neprasideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 29, 08:38)

Gal kitiems bus patarimas, bet nemoket tada pinigu visu, kol neistaiso klaidu
, reikalauti garantinio, rasto ir kitu dokumentu, jie juk patentinkai ir visa tai privalo tureti, jai neturi, tai net neprasideti 4u.gif

Mes ir neatsiskaitėm pilnai, kol neištaisė klaidų. Bet kai kuris brokas - sunkiai išsitraukiantis vienas stalčius, nepatvarus ( po kokių 4 mėn. sugedo) spintelės durų prilaikymo mechanizmas išlindo vėliau.
Kaip pvz. jums tai, kad padarė kitos spalvos spintelių dureles, nei tarėmės, nes tokios spalvos, kurią buvau išsirinkusi, nebegavo (tą , žinoma, priverčiau ištaisyti). Tai, kad dėl meistro žioplumo teko nupjauti virtuvės palangės kraštelį ((neapskaičiavo matuodamas , ir dėl to neišsitraukinėjo skalbyklės stalčiukas). Ir dar visokių "n".
O dėl garantinio rašto, tai nžn, ar daug garažininkų juos išrašinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 28, 23:00)
Jus nesuvokiat kokius baldus tie garaznikai padaro tongue.gif

Suvokiu, nes turiu akis ir matau. O mačiusi esu nemažai. Juolab garantija, kurią gali gauti iš didelio gamintojo irgi reikšminga. Kokią garantiją gali pasiūlyti garažinikas? Gal po pusės metų jo kontorėlė jau bus užsilenkusi? irnesakyk.gif Garažininką rinkčiausi tik po rimtų rekomendacijų ir pati apžiūrėjusi jo padarytus baldus.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 29, 09:55)
Mes ir neatsiskaitėm pilnai, kol neištaisė klaidų. Bet kai kuris brokas - sunkiai išsitraukiantis vienas stalčius, nepatvarus ( po kokių 4 mėn. sugedo)  spintelės durų prilaikymo mechanizmas išlindo vėliau.
Kaip pvz. jums tai, kad padarė kitos spalvos spintelių dureles, nei tarėmės, nes tokios spalvos, kurią buvau išsirinkusi, nebegavo (tą , žinoma, priverčiau ištaisyti).  Tai, kad dėl meistro žioplumo teko nupjauti virtuvės palangės kraštelį ((neapskaičiavo matuodamas , ir dėl to neišsitraukinėjo skalbyklės stalčiukas). Ir dar visokių "n".
O dėl garantinio rašto, tai nžn, ar daug garažininkų juos išrašinėja g.gif

Apie dauguma nagaliu pasakyti, bet yra teke ir pries 3 metus padaryta gamini, nuvaziuot ir sutvarkyti uz aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Endendu @ 2009 06 29, 10:40)
Suvokiu, nes turiu akis ir matau. O mačiusi esu nemažai. Juolab garantija, kurią gali gauti iš didelio gamintojo irgi reikšminga. Kokią garantiją gali pasiūlyti garažinikas? Gal po pusės metų jo kontorėlė jau bus užsilenkusi? irnesakyk.gif Garažininką rinkčiausi tik po rimtų rekomendacijų ir pati apžiūrėjusi jo padarytus baldus.

Jai tai stiprus baldininkai, tai jie nurodys net architektus, kurie pasitiki ju gaminiais. O gaminiu tokiu atveju buna daug. Deja kaikuriu baldu patys architektai neleidzia publikuoti sad.gif Tik susitikus gali parodyti, bet kazkur ikelti niekaip.
Papildyta:
Uzsilenke, kaip Jus ivardijat, tai zmones, kurie nesugeba krizes metu isgyventi ir sulaukti kol vel rinka atsigaus. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadūnas: 29 birželio 2009 - 10:03
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 29, 11:06)
Uzsilenke, kaip Jus ivardijat, tai zmones, kurie nesugeba krizes metu isgyventi ir sulaukti kol vel rinka atsigaus.  cool.gif

Nebūtinai schmoll.gif Dar iki krizės užsilenkinėdavo. Vieną firmelę uždaro, kitą su tokia pat veikla atidaro. O senosios klientams - didelė špyga....
Atsakyti
Na mums baldus dare "garaznikas", bet priekaistu neturiu jokiu, o kaina thumbup.gif
Jam patikesiu daryt visus baldus ir ateityje. Bet rasti gera "garaznika" manau nelengva. Tam siaip labai padeda rekomendacijos.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2009 06 29, 13:45)
Bet rasti gera "garaznika" manau nelengva. Tam siaip labai padeda rekomendacijos.

drinks_cheers.gif
Nors mums garanžininką irgi rekomendavo cool.gif Bet darėmės virtuvinį dar tuo laiku, kai krizės nebuvo (prieš pora metų ). Ir atsiprašau už išssireiškimą, bet tuomet baldininkai labai išpindėję buvo.
T. y. taisydamas broką meistras prisipažino vyrui, kad prisiėmęs užsakymų daugiau negu gali atlikti. Dėl to ir darydavo bent jau tuomet atbulomis rankomis, kad tik greičiau atsikratyti užsakymo.

Atsakyti
Laba diena,
Ieškau pagalbos - nebesumastau, kaip suplanuoti virtuvę, kurioje iš visų pusių langai arba durys smile.gif

Planeli pabandysiu įkelti; kalbama apie 7-tą patalpą.
Valgomasis stalas bus prieš ją easnčioje bendroje didelėje erdvėje; 7-toje patalpoje vyks tik maisto gaminimas. Reikia kažkaip sutalpinti viryklę, šaldytuvą, kriauklę ir indaplovę. O dar kažkur reikės indus, puodus ir kruopas susidėti g.gif

user posted image

Ačiū labai už bet kokią pagalbą smile.gif
Atsakyti
paantireklaminsiu šian užrodė man , kad viena firma pasinaudojo mano virtuvės nuotraukomis ( greičiausiai kai senai buvau įdėjusi į SM) .. mačiau ne vienos forumietės virtuvės foto tame psl.. leidimo jokio, o ir ne jų gaminta virtuvė fe kaip neskanu

UAB ,,Medunga" http://www.meduga.lt...php?view.2.1.12 mano virtuvės foto 9 ir 12 psl priešpaskutinėse eilėse
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 06 28, 22:08)
Didelės firmos, kurios gamina baldus turi savo dizainerius, savo vadybininkus ir t.t. O mes pirkėjai už jiems pirkdami baldus sumokame, dar didelės firrmos duoda baldams gaminių sertifikatus, bet už visa tai reikia žymiai daugiau ir sumokėti.

taip, baisu. ir dar didelės firmos mokesčius sumoka, ir sodrai, ir išlaiko tuos darbuotojus, ir šakės, kaip baisu smile.gif šitieeeek permokam biggrin.gif ir visa tai vadinasi ekonomika biggrin.gif ne šešėlis biggrin.gif

QUOTE(naminukeA @ 2009 06 30, 10:44)
Laba diena,
Ieškau pagalbos  -  nebesumastau, kaip suplanuoti virtuvę, kurioje iš visų pusių langai arba durys smile.gif

tai vardiju nuo kaires iškart už durų: indaplovė 60, kriauklė 60, darbastalis 120 (po juo spintelė arba stalčiai 60+įlindimas į kampinę spintelę 60), kampinė spinta 60, viryklė 80 (centruoti, apačioje stalčiai, jei nededat orkaitės), šaldytuvas 60
viršutinės spintelės tik toje sienoje, kur 200 cm.

tai kruopas dedate po darbastaliu, puodus - i kampinę karuselę. arbatas ir prieskonius - viršutinėse spintelėse, arbatinukas - ant darbastalio dešiniame kampe.

į indaplovę sudedant indus reikės uždaryt duris, bet tai menkas trukdis, tik dusyk per dieną)
Atsakyti