Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

Kokia grazi virtuve wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 08, 00:19)
Mes turejom, istatem i spintele su durelem po virykle, nes tuo metu nesinaudojom orkaite, tai jos net nesimate tik kartais galima buvo isgirsti.user posted image].

Aciu,tikrai grazi virtuve.O spalva,tai thumbup.gif
Vakar buvo baldininkas uzvaziaves,tai nusprendeme kolkas kita vieta ieskoti skalbimo masinai,arba teks keisti man skalbimo masina schmoll.gif
Atsakyti

Sveikos,

reikėtų pagalbos virtuvės baldų ir visos įrangos sudėliojime. Taip kaip yra dabar mane gąsdina, kad plaunat indus apsitaškys langas ir iš vis ar tai praktiška. Laukiu nuomonių rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas kur matete pirkti tokias rankeneles
[photo id=sgtqkqkqfrdrssgxbbrrwwwftwtb type=vi style=1 align=no link=photo] ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frija: 08 rugsėjo 2011 - 12:08
NEsimato nei vienos nuorodos i paveikslelius... sad.gif
Sunku kazka ir pakomentuot
Atsakyti
reikėtų pagalbos virtuvės baldų ir visos įrangos sudėliojime. Taip kaip yra dabar mane gąsdina, kad plaunat indus apsitaškys langas ir iš vis ar tai praktiška. Laukiu nuomonių

Aš irgi pasibraižiau plautuvę prie lango. Bet kadangi dar pas mane bus ir indaplovė, tai visai nesuku sau galvos dėl apsitaškymo. Bet ką nors plauti, man maloniau bus spoksant pro langą. Pagaliau stiklas gerai valosi. Viryklės tai gal ir nedėčiau prie lango. Nes nutaškius langų rėmus riebalais, tai kažin kaip ten gerai valytųsi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2011 09 09, 08:56)
NEsimato nei vienos nuorodos i paveikslelius... sad.gif
Sunku kazka ir pakomentuot

Jūs apie mano nuorodą kalbat? rolleyes.gif

QUOTE(Saron @ 2011 09 09, 09:02)
Aš irgi pasibraižiau plautuvę prie lango. Bet kadangi dar pas mane bus ir indaplovė, tai visai nesuku sau galvos dėl apsitaškymo. Bet ką nors plauti, man maloniau bus spoksant pro langą. Pagaliau stiklas gerai valosi. Viryklės tai gal ir nedėčiau prie lango. Nes nutaškius langų rėmus riebalais, tai kažin kaip ten gerai valytųsi.  g.gif

Na taip, vanduo geriau valosi, nei riebalai. Dažnai per filmus matau, kad kriauklė būna prie lango. O kaip kitaip galėtų pasidėlioti buitinę techniką mano atveju? Įkelsiu aiškesnį paveiksliuką

user posted image
Atsakyti
O kaip kitaip galėtų pasidėlioti buitinę techniką mano atveju

O kodėl viryklė taip kampe? Aišku taip gal ir patogu (bet jei kampe už viryklės planuojate kažką dėti kokius daiktus ar bus patogu juos paimti) ir kas bus apačioje po ja?
Kaip išnaudosite kampą?
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 09 09, 13:40)
O kodėl viryklė taip kampe? Aišku taip gal ir patogu (bet jei kampe už viryklės planuojate kažką dėti kokius daiktus ar bus patogu juos paimti) ir kas bus apačioje po ja?
Kaip išnaudosite kampą?

Kai braižė projektą, tai pabraižė kaip atrodys su baldais, o aš dabar svarstau, kaip geriau/patogiau viską išdėlioti. O kur galėtų būti viryklė?
Tiesą sakant, aš net nenutuokiu, kaip protingai viską sudėlioti blush2.gif
Atsakyti
pas mane kriaukle pries langa ir dar medini biggrin.gif na kazkaip nenusitasko,o gal as indus moku plaut? g.gif o ir indaploves neturim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2011 09 09, 15:35)
pas mane kriaukle pries langa ir dar medini  biggrin.gif na kazkaip nenusitasko,o gal as indus moku plaut? g.gif o ir indaploves neturim  biggrin.gif

Tada šaunu smile.gif Tikiuosi, kad ir aš mokėsiu plauti indus taip, kad nesitaškytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 08, 01:19)

Kokia cia "medziaga"? Ar daznai reikia eiti per dureles su skudureliu?
Ar turit priekaistu virtuvei? kokiu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 17 rugsėjo 2011 - 21:50