Kokia grazi virtuve

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 08, 00:19)
Mes turejom, istatem i spintele su durelem po virykle, nes tuo metu nesinaudojom orkaite, tai jos net nesimate tik kartais galima buvo isgirsti.
].

Aciu,tikrai grazi virtuve.O spalva,tai

Vakar buvo baldininkas uzvaziaves,tai nusprendeme kolkas kita vieta ieskoti skalbimo masinai,arba teks keisti man skalbimo masina

NEsimato nei vienos nuorodos i paveikslelius...
Sunku kazka ir pakomentuot

Sunku kazka ir pakomentuot
reikėtų pagalbos virtuvės baldų ir visos įrangos sudėliojime. Taip kaip yra dabar mane gąsdina, kad plaunat indus apsitaškys langas ir iš vis ar tai praktiška. Laukiu nuomonių
Aš irgi pasibraižiau plautuvę prie lango. Bet kadangi dar pas mane bus ir indaplovė, tai visai nesuku sau galvos dėl apsitaškymo. Bet ką nors plauti, man maloniau bus spoksant pro langą. Pagaliau stiklas gerai valosi. Viryklės tai gal ir nedėčiau prie lango. Nes nutaškius langų rėmus riebalais, tai kažin kaip ten gerai valytųsi.

QUOTE(Blue_rose @ 2011 09 09, 08:56)
Jūs apie mano nuorodą kalbat?

QUOTE(Saron @ 2011 09 09, 09:02)
Aš irgi pasibraižiau plautuvę prie lango. Bet kadangi dar pas mane bus ir indaplovė, tai visai nesuku sau galvos dėl apsitaškymo. Bet ką nors plauti, man maloniau bus spoksant pro langą. Pagaliau stiklas gerai valosi. Viryklės tai gal ir nedėčiau prie lango. Nes nutaškius langų rėmus riebalais, tai kažin kaip ten gerai valytųsi. 

Na taip, vanduo geriau valosi, nei riebalai. Dažnai per filmus matau, kad kriauklė būna prie lango. O kaip kitaip galėtų pasidėlioti buitinę techniką mano atveju? Įkelsiu aiškesnį paveiksliuką

O kaip kitaip galėtų pasidėlioti buitinę techniką mano atveju
O kodėl viryklė taip kampe? Aišku taip gal ir patogu (bet jei kampe už viryklės planuojate kažką dėti kokius daiktus ar bus patogu juos paimti) ir kas bus apačioje po ja?
Kaip išnaudosite kampą?
QUOTE(Saron @ 2011 09 09, 13:40)
O kodėl viryklė taip kampe? Aišku taip gal ir patogu (bet jei kampe už viryklės planuojate kažką dėti kokius daiktus ar bus patogu juos paimti) ir kas bus apačioje po ja?
Kaip išnaudosite kampą?
Kaip išnaudosite kampą?
Kai braižė projektą, tai pabraižė kaip atrodys su baldais, o aš dabar svarstau, kaip geriau/patogiau viską išdėlioti. O kur galėtų būti viryklė?
Tiesą sakant, aš net nenutuokiu, kaip protingai viską sudėlioti

pas mane kriaukle pries langa ir dar medini
na kazkaip nenusitasko,o gal as indus moku plaut?
o ir indaploves neturim

QUOTE(Serra do Mar @ 2011 09 09, 15:35)
pas mane kriaukle pries langa ir dar medini
na kazkaip nenusitasko,o gal as indus moku plaut?
o ir indaploves neturim 

Tada šaunu

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 08, 01:19)
Kokia cia "medziaga"? Ar daznai reikia eiti per dureles su skudureliu?
Ar turit priekaistu virtuvei? kokiu?