Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(maklere @ 2011 08 02, 22:48)
Sveikos, gal kuri galite rekomenduoti gerus virtuvės baldų gamintojus Kaune??? blush2.gif

http://www.odas.lt/
dirba visoje Lietuvoje kiek žinau. Baigė pas mus dabar virtuve. Kai apvarkysim idesiu foto. Padare super. Pas juos anksciau daremes is svetaines baldus, komodas bei sienines spintas. Visada pasiūlo pigesni variantą, pataria is patirties kas bus patogiau ir pigiau. Kainos normalios. Už virtuve 4 m viena siena ir dvi sienos po 2 metrus kainavo 7000lt. Plokštė is termopalo, beveik visur stalciai. Nu žodžiu tikrai netaupem ant medžiagų. Tai kaina tikrai padori. O kokybe liuks. Tikrai rekomenduoju.

Atsakyti
Ačiū už atsakymus smile.gif
aš domėjausi HANAK virtuvėmis, gal kažkas tokią turite ir galite pakomentuoti kokybės ir kainos santykį ? g.gif nes šiaip atrodo kokybiškos, bet kaip ten yra neaišku...
Atsakyti
Gal kažkas galit pasakyti atsiliepimų apie "Nabukas" firmą? Galvoju užsisakyti baldus virtuvės pas juos, nors kaina ne maža, bet man patinka jie. Tik įdomu ar gera kokybė? Gal kažkas jau kurį laiką turite jų virtuvę ???? g.gif
Atsakyti
Teko girdėti, kad jie seniai atsiskyrė nuo didelės kompanijos ir specializavosi virtuvės baldų gamyboje. O jei jau krizę pragyveno, vadinasi kažką darė gerai smile.gif

QUOTE(maklere @ 2011 08 10, 15:04)
Gal kažkas galit pasakyti atsiliepimų apie "Nabukas" firmą? Galvoju užsisakyti baldus virtuvės pas juos, nors kaina ne maža, bet man patinka jie. Tik įdomu ar gera kokybė? Gal kažkas jau kurį laiką turite jų virtuvę ???? g.gif

Atsakyti
QUOTE(DKiaulakis @ 2011 08 10, 17:18)
Teko girdėti, kad jie seniai atsiskyrė nuo didelės kompanijos ir specializavosi virtuvės baldų gamyboje. O jei jau krizę pragyveno, vadinasi kažką darė gerai smile.gif

Tai matomai kažką darė gerai biggrin.gif tikiuosi , kad ne tik kainą gerą buvo užsikėlę , bet ir ta kaina kokybę atitinka g.gif vat tai man ir yra svarbiausia, gal kažkas nuramins ? ax.gif
Atsakyti
Pabandziau ir as pasidaryt projekteli.. nelabai ir pacia programa "perkandau", o ir siaip gal ypatingu minciu neturiu..
Gal padetumet pakoreguot, geriau/graziau/patogiau pakeist ka nors? smile.gif
Sienos ilgis apie 4m, plautuve turetu but panasiai ten, kur ir pavaizduota, salia jos spinteles, indaplove imontuojama (dar neturim, bet pirksim 60cm).. Spinteles apatines likusias noreciau stalciais. Tik Va po langu radiatorius, kuris trukdys stalciams, nezinau kaip ta vieta patvarkyt..
Virsutines spinteles mastau kaip ir iki lubu daryt, nes paciam virsuj vamzdziai eina.. aisku gal ir galima butu juos paslept po gipskartonu, bet galvoju gal ir geriau spinteles iki virsaus, nesikaups nesvarumai ant ju ax.gif

user posted image

user posted image

Labai laukciau pakoregavimu, patarimu ir siaip pasisakymu, kurie padetu apsisprest, kokia virtuve pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 08 11, 05:06)
Pabandziau ir as pasidaryt projekteli.. nelabai ir pacia programa "perkandau", o ir siaip gal ypatingu minciu neturiu..
Gal padetumet pakoreguot, geriau/graziau/patogiau pakeist ka nors? smile.gif
Sienos ilgis apie 4m, plautuve turetu but panasiai ten, kur ir pavaizduota, salia jos spinteles, indaplove imontuojama (dar neturim, bet pirksim 60cm).. Spinteles apatines likusias noreciau stalciais. Tik Va po langu radiatorius, kuris trukdys stalciams, nezinau kaip ta vieta patvarkyt..
Virsutines spinteles mastau kaip ir iki lubu daryt, nes paciam virsuj vamzdziai eina.. aisku gal ir galima butu juos paslept po gipskartonu, bet galvoju gal ir geriau spinteles iki virsaus, nesikaups nesvarumai ant ju ax.gif 

Labai laukciau pakoregavimu, patarimu ir siaip pasisakymu, kurie padetu apsisprest, kokia virtuve pasidaryt smile.gif

Man ši virtuvė labai patiko, nes labai panaši į mano... thumbup.gif Pas mus prie sienos trukdė ne radiatorius, o palangė, tai meistras papraščiausiai dėjo ten storą plokštę, kad pats stalčius būtų toliau nuo sienos. Aišku, ten tik keli cm, tai nežinau ar su radiatoriumi pavyktų taip... Viršutines spinteles ir mes norėjome daryti iki viršaus (nieko maskuoti nereikėjo, tik kad vietos susidėjimui daugiau būtų), bet meistras atkalbėjo, o ir maketas nepatiko, nes labai griozdiškai atrodo ir tokia kaip perkrauta. Nors kažkur internete buvau radusi foto, kaip išspęsta šita problema: viršui padarytos spintelės, tada kokių 5-8 cm tarpas ir vėl spintelės. Tik nežinau ar ten iš tikrųjų tarpas ar tik imitacija, bet žymiai geriau atrodo ir neapsunkina virtuvinio...
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia skubių patarimų šiandien turiu nuspręsti kurią virtuvę pasirinkti. Žemiau įkeliu nuorodą nuotraukos, kurioje pateikti abu variantai, tik iš viršaus. Esmė tame, kad kairiajame variante palie vieną sieną išdėstyta šaldytuvas, spint. su stalčiais, kaitlente po apačia stalč., spintelė su stalč. ir aukšta pinta su iškelta orkaite, o saloje indaplovė, kriauklė ir prisėdimui vietos.
O dešniajame variante virtuvė u formos, bet jau nėra galimybės iškelti orkaitės , tačiau man patinka , kad kriauklė atsiduria prie sienos.
Gal galite pakomentuoti , kuris variantas Jūsų nuomone yra geresnis???? lauksiu

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maklere @ 2011 08 26, 12:06)
Sveikos,
labai reikia skubių patarimų  šiandien turiu nuspręsti kurią virtuvę pasirinkti.

gal jau per vėlu, bet matau esminę klaidą pirmame variante (jei gerai įžiūriu, nes labai jau maži paveikslėliai) - jei plautuvę daryti saloje, kaip parodyta, tai minimaliai reikalingas stalviršio plotis saloje turėtų būti bent 900 mm, kitu atveju, viskas iš kriauklės taškysis ant grindų. Dar, man asmeniškai nepatinka, kai sala su stalu taip arti, kėdė prie kėdės. Gaila, kad blogai matosi, gal pakomentuočiau konkrečiau.
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2011 08 27, 14:42)
gal jau per vėlu, bet matau esminę klaidą pirmame variante (jei gerai įžiūriu, nes labai jau maži paveikslėliai) - jei plautuvę daryti saloje, kaip parodyta, tai minimaliai reikalingas stalviršio plotis saloje turėtų būti bent 900 mm, kitu atveju, viskas iš kriauklės taškysis ant grindų. Dar, man asmeniškai nepatinka, kai sala su stalu taip arti, kėdė prie kėdės. Gaila, kad blogai matosi, gal pakomentuočiau konkrečiau.

Jau nusprendžiau, kad saloje nebus kriauklės tikrai, tik dabar bandau išdėstyti viską ergonomiškiau, norėčiau kriauklės prie šaldytuvo, bet tuomet dabartinės kriauklės vietoje atsirastų kaitlentė ir tada ant tos sienos reikėtų dėti gartraukį, o aš nenoriu,kad jisai matytūsi iš svetainės,kuri bus priešais...
Atstumas tarp stalo ir salos manau bus didesnis nei čia pavaizduota, nes stalas bus mažesnis, o ir sala gali būti truputį arčiau virtuvės... ir dar masčiau gal tą dalį kur prisėdimas daryti atvirą, tuomet kėdes, galėtum iš abiejų pusių pasistatyti, kaip patogiau būtų... g.gif na visdar svarstau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,rasiau kitoje temoje smile.gif ,berods,kur apie virtuves baldus tik sneka,bet pasikartosiu ir cia.Merginos,ar teko kuriai nors i virtuve montuoti skambimo masina,nes man netelpa i vinia,tai maniau ten imontuoti.Virtuve,taipat nera maza,bet galvoju kaip nors pavyks sutalpinti,ka manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2011 09 03, 19:11)
Sveikos,rasiau kitoje temoje smile.gif ,berods,kur apie virtuves baldus tik sneka,bet pasikartosiu ir cia.Merginos,ar teko kuriai nors i virtuve montuoti skambimo masina,nes man netelpa i vinia,tai maniau ten imontuoti.Virtuve,taipat nera maza,bet galvoju kaip nors pavyks sutalpinti,ka manote? g.gif

Mes turejom, istatem i spintele su durelem po virykle, nes tuo metu nesinaudojom orkaite, tai jos net nesimate tik kartais galima buvo isgirsti.user posted image].
Atsakyti