Pas mus bus 12 kv. ir darbastalis prie lango su vaizdu į kiemą. Virtuvė kol kas bus bendroj erdvėj su svetaine, o kaip bus statybų pabaigoj, gal dar persigalvosim

man iki virtuves dar labai toli, kadangi 1 aukste panaikinau kabineta ir ji sujungiau su virtuve, tai ka tik dasuto kad virtuve gausis 22 kv

QUOTE(staselė @ 2007 08 15, 13:08)
kokio dydžio virtuvė reikalinga nuosavame name, kaip įsirengti, kad būtų patogu šeiminkauti ir t.t.
Turėčiau jūsų paklausti šiuo atveju, ar jūs labai didelė šeimininkė, kepanti sudėtingus gaminius, ar planuojat daugiau tik šildyti maistą? Nuo to labai priklauso ir įrengimai, ir virtuvės dydis.
Papildyta:
Pas mane irgi prie lango. Super! Tiesa, pas mane nėra niekur radijatorių, nes šildomos grindys. O jeigu pas jus turėtų būti radijatorius, bet jo nedarysit, tai bus blogai, nes rasos langas.
QUOTE(wilike @ 2007 08 16, 18:47)
Pas mus bus 12 kv. ir darbastalis prie lango su vaizdu į kiemą. Virtuvė kol kas bus bendroj erdvėj su svetaine, o kaip bus statybų pabaigoj, gal dar persigalvosim 

Ar palangė kartu su darbastaliu? Tuomet kokiame aukštyje ta palangę susiprojektuot, jei darbastalyje prieš langą galvoju daryt ir kriauklę, ir kad indaplovė šalia tilptų?

QUOTE(aistushka @ 2007 08 16, 20:53)
Pas mane irgi prie lango. Super! Tiesa, pas mane nėra niekur radijatorių, nes šildomos grindys. O jeigu pas jus turėtų būti radijatorius, bet jo nedarysit, tai bus blogai, nes rasos langas.
O gridinis sildymas pas jus ir po spintelem padarytas ar ne?
QUOTE(kristik @ 2007 08 17, 10:51)
Siaip grindinis sildymas po spintelemis nedaromas(na gal klistu

QUOTE(Jomato @ 2007 08 16, 12:49)
Ar tokiu atveju geriau daryti, kad lango palangė būtų lygi su darbastaliu (vienoje plokštumoje) ar auksčiau jo?
Negaliu apsispręst
Prisijungsiu prie kitų ir paprašysiu nuotraukėlių seilei pavarvinti ir akis paganyti

Prisijungsiu prie kitų ir paprašysiu nuotraukėlių seilei pavarvinti ir akis paganyti

Pas mus vienam aukštyje palangė su darbastaliu. Labai patogu. Gal pavyks šiandien vakare atsiųsti nuotraukėlę, priminkit, jei nesunku...
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2007 08 17, 09:51)
Pas mus padarytas, bet taupymo sumetimais galima jo ten ir nedaryti...
sveikos,
as planuoju kad mes grindini sildyma darysim ir po spintelem, nes kur dabar gyvenam kazkaip visos spinteles beveik dregnos nors pacioj virtuvej ir buna silta
del darbastalio ir palanges... kaip jus darot: ar buna ir darbastalis ir palange ar tiesiog tas darbastalis ispjautas taip kad prieitu prie pat lango ir nera atsikros palanges... tikiuos supratot kuo klausiu
nes neisivaizduoju kaip reiks daryt...
as planuoju kad mes grindini sildyma darysim ir po spintelem, nes kur dabar gyvenam kazkaip visos spinteles beveik dregnos nors pacioj virtuvej ir buna silta

del darbastalio ir palanges... kaip jus darot: ar buna ir darbastalis ir palange ar tiesiog tas darbastalis ispjautas taip kad prieitu prie pat lango ir nera atsikros palanges... tikiuos supratot kuo klausiu

Mes irgi dėl to sukam galvą
Tiksiliau aš
Nes vyras sako, kad brangiai apsieis tas išpjovimas stalviršio
Tai gal darysim sujungimą

QUOTE(aistushka @ 2007 08 17, 15:13)
Pas mus vienam aukštyje palangė su darbastaliu. Labai patogu. Gal pavyks šiandien vakare atsiųsti nuotraukėlę, priminkit, jei nesunku...
Papildyta:
Papildyta:
Jau kaip įdomu būtų nuotraukytės sulaukti

O kokiame aukštyje yra palangė-darbastalis?
QUOTE(jova @ 2007 08 17, 20:43)
sveikos,
nes neisivaizduoju kaip reiks daryt... 

As irgi mastau, kad reiks po spintelem koki viena-du grindinio sildymo vamzdukus pravesti, kad nepelytu pats kampas, nes bent jau pas mus gausis, kad spinteles palei isorine siena...
Na o del darbastalio, tai tikrai manau patogiau butu jei jis butu vientisas iki pat lango, nes nebus jokiu sudurimu ir maziau kaupsis visokie nesvarumai

QUOTE(Jomato @ 2007 08 19, 18:39)
Jau kaip įdomu būtų nuotraukytės sulaukti

Bandau įkelti nuotrauką...
http://public.fotki....tis048copy.html
Mano stalviršis 91 cm, bet galėtų būti keliais cm žemesnis... (Aš 168 cm)