Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

Pas mus bus 12 kv. ir darbastalis prie lango su vaizdu į kiemą. Virtuvė kol kas bus bendroj erdvėj su svetaine, o kaip bus statybų pabaigoj, gal dar persigalvosim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 16 rugpjūčio 2007 - 17:48
man iki virtuves dar labai toli, kadangi 1 aukste panaikinau kabineta ir ji sujungiau su virtuve, tai ka tik dasuto kad virtuve gausis 22 kv doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 15, 13:08)
kokio dydžio virtuvė reikalinga nuosavame name, kaip įsirengti, kad būtų patogu šeiminkauti ir t.t.

Turėčiau jūsų paklausti šiuo atveju, ar jūs labai didelė šeimininkė, kepanti sudėtingus gaminius, ar planuojat daugiau tik šildyti maistą? Nuo to labai priklauso ir įrengimai, ir virtuvės dydis.
Papildyta:

Pas mane irgi prie lango. Super! Tiesa, pas mane nėra niekur radijatorių, nes šildomos grindys. O jeigu pas jus turėtų būti radijatorius, bet jo nedarysit, tai bus blogai, nes rasos langas.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 08 16, 18:47)
Pas mus bus 12 kv. ir darbastalis prie lango su vaizdu į kiemą. Virtuvė kol kas bus bendroj erdvėj su svetaine, o kaip bus statybų pabaigoj, gal dar persigalvosim  ax.gif

Ar palangė kartu su darbastaliu? Tuomet kokiame aukštyje ta palangę susiprojektuot, jei darbastalyje prieš langą galvoju daryt ir kriauklę, ir kad indaplovė šalia tilptų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 16, 20:53)
Pas mane irgi prie lango. Super! Tiesa, pas mane nėra niekur radijatorių, nes šildomos grindys. O jeigu pas jus turėtų būti radijatorius, bet jo nedarysit, tai bus blogai, nes rasos langas.

O gridinis sildymas pas jus ir po spintelem padarytas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 08 17, 10:51)

Siaip grindinis sildymas po spintelemis nedaromas(na gal klistu g.gif ). Mums kai vedziojo grindu sildyma, tai nuo dvieju sienu paliko apie 80 cm(tiksliai negaliu pasakyt).
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 16, 12:49)
Ar tokiu atveju geriau daryti, kad lango palangė būtų lygi su darbastaliu (vienoje plokštumoje) ar auksčiau jo?  ax.gif Negaliu apsispręst  g.gif
Prisijungsiu prie kitų ir paprašysiu nuotraukėlių seilei pavarvinti ir akis paganyti  drinks_cheers.gif

Pas mus vienam aukštyje palangė su darbastaliu. Labai patogu. Gal pavyks šiandien vakare atsiųsti nuotraukėlę, priminkit, jei nesunku...
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2007 08 17, 09:51)

Pas mus padarytas, bet taupymo sumetimais galima jo ten ir nedaryti...
Atsakyti
sveikos,
as planuoju kad mes grindini sildyma darysim ir po spintelem, nes kur dabar gyvenam kazkaip visos spinteles beveik dregnos nors pacioj virtuvej ir buna silta g.gif
del darbastalio ir palanges... kaip jus darot: ar buna ir darbastalis ir palange ar tiesiog tas darbastalis ispjautas taip kad prieitu prie pat lango ir nera atsikros palanges... tikiuos supratot kuo klausiu 4u.gif nes neisivaizduoju kaip reiks daryt... g.gif
Atsakyti
Mes irgi dėl to sukam galvą doh.gif Tiksiliau aš rolleyes.gif Nes vyras sako, kad brangiai apsieis tas išpjovimas stalviršio doh.gif Tai gal darysim sujungimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 17, 15:13)
Pas mus vienam aukštyje palangė su darbastaliu. Labai patogu. Gal pavyks šiandien vakare atsiųsti nuotraukėlę, priminkit, jei nesunku...
Papildyta:

Pas mus padarytas, bet taupymo sumetimais galima jo ten ir nedaryti...

Jau kaip įdomu būtų nuotraukytės sulaukti ax.gif
O kokiame aukštyje yra palangė-darbastalis?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2007 08 17, 20:43)
sveikos,
as planuoju kad mes grindini sildyma darysim ir po spintelem, nes kur dabar gyvenam kazkaip visos spinteles beveik dregnos nors pacioj virtuvej ir buna silta g.gif 
del darbastalio ir palanges... kaip jus darot: ar buna ir darbastalis ir palange ar tiesiog tas darbastalis ispjautas taip kad prieitu prie pat lango ir nera atsikros palanges... tikiuos supratot kuo klausiu  4u.gif  nes neisivaizduoju kaip reiks daryt... g.gif

As irgi mastau, kad reiks po spintelem koki viena-du grindinio sildymo vamzdukus pravesti, kad nepelytu pats kampas, nes bent jau pas mus gausis, kad spinteles palei isorine siena...
Na o del darbastalio, tai tikrai manau patogiau butu jei jis butu vientisas iki pat lango, nes nebus jokiu sudurimu ir maziau kaupsis visokie nesvarumai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 19, 18:39)
Jau kaip įdomu būtų nuotraukytės sulaukti  ax.gif
O kokiame aukštyje yra palangė-darbastalis?

Bandau įkelti nuotrauką...

http://public.fotki....tis048copy.html

Mano stalviršis 91 cm, bet galėtų būti keliais cm žemesnis... (Aš 168 cm) rolleyes.gif
Atsakyti