Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(Jomato @ 2007 08 19, 19:39)
Jau kaip įdomu būtų nuotraukytės sulaukti  ax.gif
O kokiame aukštyje yra palangė-darbastalis?

Aš bandžiau pasižiūrėt kokio aukščio langą daryt, nes pagal projektą pas mus tas langas kur noriu daryt darbastalį, jau normalaus aukščio, t.y. kai jau bus sudėtos grindys, turėjo būt 60 cm, bet pamatavau pas uošvius prieš 5 metus daryto virtuvinio aukštį, kuris man yra patogus, tai jis yra 90 cm aukščio. Tai dar pridėjau grindims 20 cm ir prašiau pas mūrininkus, kad tą langą pakeltų iki 110 cm. Tai dar nežinau, ar gerai paskaičiavau, bus matyt ateity. Gal dar kuri nors skaičiavotės? Įdomu būtų palyginti.
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 08 19, 21:12)
Aš bandžiau pasižiūrėt kokio aukščio langą daryt, nes pagal projektą pas mus tas langas kur noriu daryt darbastalį, jau normalaus aukščio, t.y. kai jau bus sudėtos grindys, turėjo būt 60 cm, bet pamatavau pas uošvius prieš 5 metus daryto virtuvinio aukštį, kuris man yra patogus, tai jis yra 90 cm aukščio. Tai dar pridėjau grindims 20 cm ir prašiau pas mūrininkus, kad tą langą pakeltų iki 110 cm. Tai dar nežinau, ar gerai paskaičiavau, bus matyt ateity. Gal dar kuri nors skaičiavotės? Įdomu būtų palyginti.

Atleiskit, nelabai supratau, kam jums tokio aukšto lango? Ar toks bus ir darbastalis? Kokia jūsų idėja?
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 19, 22:29)
Atleiskit, nelabai supratau, kam jums tokio aukšto lango? Ar toks bus ir darbastalis? Kokia jūsų idėja?

Taip, tokio pačio aukščio bus ir darbastalis. Aš noriu, kad palangė ir darbastalis būtų vienodo aukščio, tai todėl ir išeina tas langas aukštesnis nei kiti.
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 08 19, 22:03)
Taip, tokio pačio aukščio bus ir darbastalis. Aš noriu, kad palangė ir darbastalis būtų vienodo aukščio, tai todėl ir išeina tas langas aukštesnis nei kiti.

Kaip jau minėjau, maniškis stalviršis yra 91 cm, ir man šiek tiek per aukštas... Tad jeigu jūsų 110cm, tai yra labai labai aukštas... Bet gal aš kažką ne visai teisingai supratau... Yra standartai stalviršių, bet šiuo metu aš jų nepamenu...
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 19, 23:34)
Kaip jau minėjau, maniškis stalviršis yra 91 cm, ir man šiek tiek per aukštas... Tad jeigu jūsų 110cm, tai yra labai labai aukštas... Bet gal aš kažką ne visai teisingai supratau... Yra standartai stalviršių, bet šiuo metu aš jų nepamenu...

Čia 110 tik dabar, mūrinant yra. Kai įsirengs vidus, susidės grindys, aukštis sumažės iki 90 cm, nes grindys kelsis 20 cm. Man 90 cm darbastalis yra patogus, tai aš taip ir skaičiavau. Gal neaiškiai parašiau, nemokėjau paaiškint ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2007 08 17, 10:00)
O kur čia veiksmas vyko, man reikia Vilniuje , nes Vokė šiandien užsakius net negarantuoja , kad iki Kalėdų bus.

vyko tai šiauliuose, bet draugams padarė Vilniuje. Laukė lyg 5 savaites,negiriant bet kokybė smile.gif džiagos tokios pat, o kaina mažesnė.
Papildyta:
QUOTE(&joy @ 2007 08 19, 22:12)

mums baldininkas sakė, kad nuo grindų iki lango turi būti apie 83cm, nes stalviršis būna apie 88 cm. mes taip pasidarėm ir gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 19, 21:43)
Bandau įkelti nuotrauką...

http://public.fotki....tis048copy.html

Mano stalviršis 91 cm, bet galėtų būti keliais cm žemesnis... (Aš 168 cm)  rolleyes.gif

thumbup.gif Esu pamišus dėl baltų virtuvės baldų. Labai gražiai atrodo drinks_cheers.gif Pas mus langas daug platesnis, beveik per visą virtuvinę sieną. Prieš jį planuoju kriauklę įsirengti. Kaži ar neapsitaškys langas labai? g.gif Dar planuojam įmontuojamą indaplovę šalia kriauklės, o ji būna apie 82 cm aukščio. Galvojam, kokiame aukštyje langas turi būti, kad palangė/darbastalis būtų nei per aukštai, nei per žemai (kad tilptų indaplovė, bet būtų ir pačiai patogu, aš 170 cm) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 20, 07:48)
thumbup.gif Esu pamišus dėl baltų virtuvės baldų. Labai gražiai atrodo  drinks_cheers.gif  Pas mus langas daug platesnis, beveik per visą virtuvinę sieną. Prieš jį planuoju kriauklę įsirengti. Kaži ar neapsitaškys langas labai?  g.gif Dar planuojam įmontuojamą indaplovę šalia kriauklės, o ji būna apie 82 cm aukščio. Galvojam, kokiame aukštyje langas turi būti, kad palangė/darbastalis būtų nei per aukštai, nei per žemai (kad tilptų indaplovė, bet būtų ir pačiai patogu, aš 170 cm)  ax.gif

Ačiū už palaikymą! biggrin.gif

Gal pasidaryk 88 cm, kaip Henrieta. Bus 3 cm mažesnis nei pas mane. Turėtų būti kaip tik smile.gif
Dėl lango tai manau, kad apsitaškys, bet gi dėlto gal nieko tokio??? g.gif Teks tik dažniau valyti... Labai malonu turėti darbastalį prie lango tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(henrieta75 @ 2007 08 20, 01:35)

mums baldininkas sakė, kad nuo grindų iki lango turi būti apie 83cm, nes stalviršis būna apie 88 cm. mes taip pasidarėm ir gavos thumbup.gif

g.gif tai ko gero būsiu per aukštai langą pasidarius, nepagalvojau, kad dar ir palangė dėsis doh.gif Kažką reiks sugalvoti. Va, kaip reik pirma pasitarti su išmanančiais.
Atsakyti
mes labai patenkinti savo virtuvės baldais, tai pas ta zmogu daremes ir kitus baldus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2007 08 20, 09:35)
g.gif tai ko gero būsiu per aukštai langą pasidarius, nepagalvojau, kad dar ir palangė dėsis doh.gif Kažką reiks sugalvoti. Va, kaip reik pirma pasitarti su išmanančiais.

Jeigu langų dar neužsakėt, gal galima išpjauti didesnę angą.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2007 08 15, 12:08)
kokio dydžio virtuvė reikalinga nuosavame name, kaip įsirengti, kad būtų patogu šeiminkauti ir t.t.

na seip nustebau pamaciusi jusu skaicius.... pas mus virtuve su valgomuoju 32 kv.m. tikrai dedele, bus uzriestu kampu, kitame kampe bus baro stalas su kedem bei valgomasis stalas. per viduri bus prtaeijimas i svetaine, tad gal del to ji tokia didele turi buti, bet tuo tikrai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti