Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

Man atrodo stalčiais po tuo stalviršiu tikrai bus nepatogu naudotis.
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2011 10 02, 21:25)
Na as tai nepadarysiu  ax.gif ,bet zinau kad taip daro  , tik va kad tikriausiai vietos sumazeja pasidejimui ,todel ir klausiu ar verta del patogumo prarasti daugiau vietos  g.gif

man atrodo kad tokie stalčiai tai tik pinigų švaistymas
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ritavi @ 2011 10 03, 10:52)
Vienoje virtuvių temoje įmečiau pagalbos prašymėlį, kol kas tylu, tai noriu ir čia paklausti jūsų nuomonės blush2.gif

kažko nesuprantu. vaizdas visai neatitinka plano mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 03, 12:58)
kažko nesuprantu. vaizdas visai neatitinka plano mastau.gif

Paveiksliuko neina išsaugoti neištampyto, todėl susidaro klaidingas įspūdis, kad siena prie lango trumpesnė už tą su orkaite. Planą reikėtų "pasisukti", t.y. žiūrėti iš dešinės į kairę, tada jis atitiks paveiksliuką biggrin.gif
Atsakyti
Kai ka pataise baldininkas.
Mazoka pastume kaitlente nuo plautuves.
Dabar matau, kad prie plautuves siena is kaires reikia kazkuo "apsaugoti"
Krana reikia pakeisti, norec auksto tokio.

Ko dar nematau? 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Eyore @ 2011 10 01, 19:46)
ka geriausia galima padaryti su mazyte virtuve tarybine 2m*2,5m?

5 kv.virtuve
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 10 05, 00:18)

viskas čiki. o dėl krano tai gal nereikia. koks buvo programoj tokį įdėjo lotuliukas.gif o kokį norėsi tokį pasistatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 10 05, 00:18)

Ko dar nematau?  4u.gif

user posted image
Papildyta:

5 kv.virtuve

atrodo graziai 4u.gif O baldu spalva bus balta? O kur pas jus orkaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajone_25: 05 spalio 2011 - 07:20
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 05, 08:18)

Avocete, gal turit virsutiniu spinteliu foto ir priekio (na taip pilniau kad matytusi)? smile.gif
Mes galvojom det virsutines dviem dalim (bendras aukstis 90cm), bet jusu raset 80, ir kiek pavyko izvelgti, berods visai puikiai atrodo.. Tik va kad geriau butu matyt kaip ten pas jus ax.gif tada galeciau isivaizduot, kaip atrodytu 10cm aukstesnes..
Atsakyti
viskas čiki. o dėl krano tai gal nereikia. koks buvo programoj tokį įdėjo  lotuliukas.gif  o kokį norėsi tokį pasistatysi  mirksiukas.gif

QUOTE(Svajone_25 @ 2011 10 05, 08:19)
atrodo graziai  4u.gif  O baldu spalva bus balta? O kur pas jus orkaite?

Baldu spalva bus balta (noriu blizgios). Dar nenutuokiu kokie bus stalvirsis, plautuve ir tarpas tarp spinteliu. Aisku noriu, kad tarpusavy deretu smile.gif
Orkaite ir saldytuvas prie kitos sienos (puslapiu anksciau yra idetas paveiksliukas).

Paklausiu apie apatinius stalcius. Kaip butu patogiau?:
- virsutinis siauras, vidurinis platesnis, apatinis dar platesnis
arba
- virsutinis siauras, vidurinis ir apatinis vienodo plocio

Ir po kaitlente manau, kad geriau butu stalciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 05 spalio 2011 - 10:27
QUOTE(isdykusS @ 2011 10 05, 08:22)
Labas rytas smile.gif

Avocete, gal turit virsutiniu spinteliu foto ir priekio (na taip pilniau kad matytusi)? smile.gif
Mes galvojom det virsutines dviem dalim (bendras aukstis 90cm), bet jusu raset 80, ir kiek pavyko izvelgti, berods visai puikiai atrodo.. Tik va kad geriau butu matyt kaip ten pas jus ax.gif tada galeciau isivaizduot, kaip atrodytu 10cm aukstesnes..

vakare įmesiu

QUOTE(ra2ga @ 2011 10 05, 11:20)

Baldu spalva bus balta (noriu blizgios). Dar nenutuokiu kokie bus stalvirsis, plautuve ir tarpas tarp spinteliu. Aisku noriu, kad tarpusavy deretu smile.gif
Orkaite ir saldytuvas prie kitos sienos (puslapiu anksciau yra idetas paveiksliukas).

Paklausiu apie apatinius stalcius. Kaip butu patogiau?:
- virsutinis siauras, vidurinis platesnis, apatinis dar platesnis
arba
- virsutinis siauras, vidurinis ir apatinis vienodo plocio

Ir po kaitlente manau, kad geriau butu stalciai?

aš nedaryčiau balto. daryčiau su kokiu nors atspalviu. bet čia tik mano nuomonė biggrin.gif
dėl stalčių nemanau kad yra skirtumas kokie jie, o tai ką į juos dėsi. aš kai braižiau jau planavau iškart kur ką dėsiu
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 02, 11:56)
60
spintelės apie 80cm jei gerai pamenu. man tai patinka tos prailgintos durelės. gerai atsidaro. durelės prailgintos 1cm. o tarpas 62cm
vyro paklausiu nežinau, bet man atroido jie vienodo dydžio būna g.gif o tarpai tarp jų apie 60cm.

O apsvietima daret po spintelem? Jei taip, tai kaip lempos imontuotos? Gerai butu visa virtuves vaizda matyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(goldmine @ 2011 10 05, 20:11)
O apsvietima daret po spintelem? Jei taip, tai kaip lempos imontuotos? Gerai butu visa virtuves vaizda matyti  blush2.gif

lempų dar nėra, bet jos ten buvo numatytos. reiks vyrą priversti
rodžiau kažkada..
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 05, 20:43)

dekui uz foto smile.gif
mes snd buvom pas vienus pasiziuret kaip pasigamino baldus.. tai tas vyriskis sako, tik jau jokiu budu nedarykit spinteliu 60cm plocio (kalbejo apie siukslines, bet tai tas pats ir su pakabinamom turbut), sako, neva su laiku pasmunka durys..
man tai pkeista paliko, atrodo tiek skaiciaus temu apie virtuves, ir foto maciau, kad darosi zmones 60cm spinteles, bet nepasitaike ne vieno neigiamo atsiliepimo.. g.gif
tai jei musu pakabinamos butu 60x90 gal tikrai neatlaikytu?
Atsakyti