Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

mes snd buvom pas vienus pasiziuret kaip pasigamino baldus.. tai tas vyriskis sako, tik jau jokiu budu nedarykit spinteliu 60cm plocio (kalbejo apie siukslines, bet tai tas pats ir su pakabinamom turbut), sako, neva su laiku pasmunka durys..

Pasmunka??? doh.gif Bet tai turi ir pasireguliuoti, jei ką biggrin.gif
Pas mane šiukšlinė ant 60 durelių jau 8 metai ir tos durys savo vietoj. g.gif
Kažkas ten pas juos su furnitūra įtariu netaip g.gif
Atsakyti
Avocete, man laabai jūsų virtuvė patinka... wub.gif viskas savo vietoje, neperkrauta ir spalvos malonios... thumbup.gif O viršutinės spintelės baltos, ar kreminės? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 10 06, 10:11)
Avocete, man laabai jūsų virtuvė patinka...  wub.gif  viskas savo vietoje, neperkrauta ir spalvos malonios...  thumbup.gif  O viršutinės spintelės baltos, ar kreminės?  lens.gif

aišku kad kreminė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 06, 11:06)
aišku kad kreminė  tongue.gif

supratau... ax.gif thumbup.gif o ant to blizgaus paviršiaus labai pirštų antspaudai matosi? Juk dureles darinėjant nuolat čiupinėjasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 10 06, 11:13)
supratau...  ax.gif  thumbup.gif o ant to blizgaus paviršiaus labai pirštų antspaudai matosi? Juk dureles darinėjant nuolat čiupinėjasi...  unsure.gif

tik šono mirksiukas.gif iš priekio ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 06, 12:31)
tik šono  mirksiukas.gif iš priekio ne  biggrin.gif

jeigu reikėtų dar kartą rinktis, ar darytumėt blizgias spinteles? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Avocete,
Jusu virtuve labai grazi. Man patinka kad spalva kremine, nes dabar visur balta blizgi. Jau kai mada, tai mada...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 10 06, 12:39)
jeigu reikėtų dar kartą rinktis, ar darytumėt blizgias spinteles?  g.gif  biggrin.gif

taip bigsmile.gif žinok neerzina, nuvalau kartą per savaitę ir viskas tongue.gif. Paklausk syri turi tamsios spalvos blizgias. įdomu kaip jai naudojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 06, 12:57)
taip  bigsmile.gif žinok neerzina, nuvalau kartą per savaitę ir viskas tongue.gif. Paklausk syri turi tamsios spalvos blizgias. įdomu kaip jai naudojasi  g.gif

na, tamsi spalva manęs nedomina... schmoll.gif Tebūnie šviesa! biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, pabraize naujai man virtuvini, sikart U formos,ir rankeneliu dar truksta, bet jos bus. Noreciau isgirsti jusu atsiliepimus, buciau labai dekinga smile.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti

Kas jums braize blink.gif neislaikyta simetrija, neproporcingai isdeliotos spinteles, 800-600-800-800. Ir apacia - ta pati klaida. Man nepatinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 12 gruodžio 2011 - 19:43
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 12, 19:43)
Kas jums braize  blink.gif neislaikyta simetrija, neproporcingai isdeliotos spinteles, 800-600-800-800. Ir apacia - ta pati klaida. Man nepatinka  g.gif

Na nezinau, man ziurisi tvarkingai... O simetrija yra tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu g.gif

O kaip jus pasiulytumet isdeliot spinteles ax.gif
Atsakyti