gal kuri turite akmenini stalvirsi viertuveje? Gal galite pakomentuoti pliusus ir minusus?Aciu
Labukas,
gal kuri turite akmenini stalvirsi viertuveje? Gal galite pakomentuoti pliusus ir minusus?Aciu
QUOTE(Heli @ 2012 02 01, 13:31)
Pries kelis metus remontavome 6 kv.m virtuve. Darbai kainavo apie 1500 Lt.
Nezinau ar tikrai nerealu 700Lt.
Skaičiuojam:
Lubų paruosimas dazymas - 5,5m2 po 18Lt/m2 - 99Lt.
Sienu paruosimas dazymas - 5,5m2 h-2,75m apie 23m2 po 18Lt/m2 - 414Lt.
Senu plyteliu nulupimas (jei reikia) - 50Lt.
Grindu plyteliu klijavimas - 5,5m2 po 25Lt/m2 - 138Lt.
Gaunasi 701Lt.
Turint omenyje kad ziema tai pabrangimo kad mazas plotas neturetu buti.
Pazinojau viena dazytoja kuris ir po 12Lt/m2 padarydavo, del kokybes tai ir az neprisiknisau. Zinoma jei i siena ziureti pro padidinama stikla tai visada rasi ka nors (juk siena ne baldine plokste).
Zinoma jei reikes dar elektra tvarkyt, duris keist, tarp baldu juosta plyteliu kijuot - tai kainuos papildomai.
Del kokybes tai negarantuotas nieks samdydamas nemates darbo ar nepazystama, nepriklausomai ar daug uzsiprasys ar mazai.
QUOTE(Melodijus @ 2012 02 01, 13:22)
Jei ta balkšva spalva, kuri matosi yra medienos drožlių paviršius, tada tikrai bėda. Gali būti, kad kiaurai HPL danga (stalviršio paviršius) nepažeista. Tada pakanka panašios spalvos markeriu nuspalvinti...
aciu, kazka bandysim
Jau galiu pasidziaugti savo virtuve
Pagal projekta plyteles turejo buti baltos, parduotuveje issirinkome rudas, bet gavosi pilkos
Gal kiek ir "uztamsinom" bet man vistiek patinka. Nes baldai turi pilkos spalvos, ir net langu remai pilki, tai bendras vaizdas mane tenkina.

Detales:
Rozeciu cilindras

kranas-"dusas", dar nezinau ar bus reikalingas/naudojamas "dusas" bet uzsisakeme toki modeli (nuotraukoje truputi istrauktas)

Stalcius stalciuje

simple stiliaus krepsiai

Vakare (prasta nuotraukos kokybe)

Na ir priesais virtuve, toks pilkas langas/isejimas i terasa, kuri nesugalvoju kaip papuosti
Pagal projekta plyteles turejo buti baltos, parduotuveje issirinkome rudas, bet gavosi pilkos

Detales:
Rozeciu cilindras

kranas-"dusas", dar nezinau ar bus reikalingas/naudojamas "dusas" bet uzsisakeme toki modeli (nuotraukoje truputi istrauktas)

Stalcius stalciuje

simple stiliaus krepsiai

Vakare (prasta nuotraukos kokybe)

Na ir priesais virtuve, toks pilkas langas/isejimas i terasa, kuri nesugalvoju kaip papuosti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 02, 20:18)
sveikinu
labai grazu
QUOTE(Mivida @ 2012 02 02, 19:18)
Jau galiu pasidziaugti savo virtuve
Gal kiek ir "uztamsinom" bet man vistiek patinka. Nes baldai turi pilkos spalvos, ir net langu remai pilki, tai bendras vaizdas mane tenkina.

Detales:
1. Rozeciu cilindras

2. kranas-"dusas", dar nezinau ar bus reikalingas/naudojamas "dusas" bet uzsisakeme toki modeli (nuotraukoje truputi istrauktas)

Detales:
1. Rozeciu cilindras

2. kranas-"dusas", dar nezinau ar bus reikalingas/naudojamas "dusas" bet uzsisakeme toki modeli (nuotraukoje truputi istrauktas)

Visai nebloga virtuve, tik iki galo man atrodo "neisdirbta". Kodel vienur darete cilindrus rozeciu, o kitoje puseje nepadarete? Kodel skiriasi grindys, negalejote iki spinteliu pabaikti plytelemis?
QUOTE(dairina @ 2012 02 02, 20:16)
Visai nebloga virtuve, tik iki galo man atrodo "neisdirbta". Kodel vienur darete cilindrus rozeciu, o kitoje puseje nepadarete? Kodel skiriasi grindys, negalejote iki spinteliu pabaikti plytelemis?
Prie sienos rozetes kavos aparatui ir virduliui, kurie bus visada pajungti, tai stabilu ir praktiska, o cilindras - mikseriui, kompiuteriui ir pan, be to tai nepigus "malonumas"
Su grindim kita istorija, butas buvo pirktas su apdaila. Viskas padaryta pagal vietini standarta. Kai baigesi statybos ir gavome buta, pradejome planuoti virtuve, mateme, kad truksta plyteliu, norejome klijuoti, bet pasitareme su meistru ir nusprendeme palikti kaip yra, nes tik del vienos eiles plyteliu, tektu kelti parketa, nerizikavome, jis gerai sudetas. Darbo butu labai daug. Jei patys planuotumem, butu viskas uzbaigta, bet cia teko prisitaikyti, nera blogiau perdaryneti
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2012 02 02, 20:14)
aciu
man grazu
Sveikinu
Sveikinu
QUOTE(Mivida @ 2012 02 02, 21:18)
Man patiko jus virtuve, aisku grindys siaubas pjauna aki kaip, bet ir pati zinot ir suprantat. Dar laaabai kliude man baltos rozetes kaip blynai ant sienu, deciau artimesne spalva plytelem, juolab kad sakot bus pajunkta ten, tai kaip tik kad kuo maziau matytusi, bet juos pakeist tai ne problema. Realiai bendras vaizdas liuks, spalvu gama mano skonio tikrai ( ryzu ir beziniu atspalviu tiesiog nekeciu). Cilindras labai gera ideja. Aciu.
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 02 02, 22:35)
Man patiko jus virtuve, aisku grindys siaubas pjauna aki kaip, bet ir pati zinot ir suprantat. Dar laaabai kliude man baltos rozetes kaip blynai ant sienu, deciau artimesne spalva plytelem, juolab kad sakot bus pajunkta ten, tai kaip tik kad kuo maziau matytusi, bet juos pakeist tai ne problema. Realiai bendras vaizdas liuks, spalvu gama mano skonio tikrai ( ryzu ir beziniu atspalviu tiesiog nekeciu). Cilindras labai gera ideja. Aciu.
Kranas liuks, as tik uz dusinius esu. Gartraukis, prietaisai, zodziu viskas priderinta ir islaikyta. Saunuole.
O dar jei rozetes pakeistumet... 
grindys ir man ramybes neduoda
Rozetes palikom kurios buvo, standartines, pigios ir man jos irgi negrazios, meistras tik persuko jas ant plyteliu, as irgi sakiau, gal keisti spalva prie plyteliu
Mazdaug zinojau ko noriu, bet labai daug padejo ir suprojektavo salono dizaineris, daug ko as pati nesugalvociau. dar patiko, kad salone galejau isbandyti surinktas virtuves, spinteles, cilindra, visa technika ir t.t. Patiko, kad viskas funkcionalu ir patogu, man jam nereikejo sakyti, cia nepamirskite stalciaus, o cia spinteles, viskas suprojektuota labai apgalvotai. Viskas aisku kur turi buti puodai, kur irankiai, kur indai. Tikrai neturiu prie ko prisikibti, profesionalas. Aisku, daug ko negalejome sau leisti del vietos, jos tragiskai mazai
Dabar paciai keista, norejau sokoladines-baltos virtuves, gavosi pilka-balta
Mivida, šauniai žiūrisi baldai
linkiu kantrybės valantis, nebent turit pagalbininkę, tada jai kantrybės
Man labai gražu, kad nėra to plintusiuko ant stalo, gaila, kad dėl neidealių sienų mes negalėjome jo išvengti. Ir VYNO ŠALDYTUVAS man sukėlė didžiausią baltą pavydą
Man labai gražu, kad nėra to plintusiuko ant stalo, gaila, kad dėl neidealių sienų mes negalėjome jo išvengti. Ir VYNO ŠALDYTUVAS man sukėlė didžiausią baltą pavydą