Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

[quote=Mivida,2012 02 02, 21:18]
Jau galiu pasidziaugti savo virtuve smile.gif

super virtuve,jei ne paslaptis kas dare? ir kokia kaina?,ir gal galit placiau apie gartrauki nes pati galvoju toki 4u.gif is kur pirkot? smile.gif
Atsakyti
[quote=vaidastep,2012 02 03, 09:42]
ir gal galit placiau apie gartrauki nes pati galvoju toki 4u.gif is kur pirkot? smile.gif
[/quote]

Kiek matau, tai gartraukis ELICA Elektra wub.gif
Atsakyti
sveiki. pries tai buvusioje virtuves foto (super, man ji patinka mirksiukas.gif )nematau sujungimo baldu su plytelem. mums siulo trikampini, bet jis man siaip sau. koks dar galetu buti variatas? plyteles bus dedamos pirma, baldai po to.
Atsakyti
[quote=Mivida,2012 02 02, 22:56]
grindys ir man ramybes neduoda doh.gif Bet realiai jie ne taip krenta i aki unsure.gif Gal vis tik reikejo rizikuoti keisti g.gif na bet jau yra kaip yra, ir taip jau keitem vandentekio, elektros isplanavima, nera blogiau perdaryneti doh.gif
Rozetes palikom kurios buvo, standartines, pigios ir man jos irgi negrazios, meistras tik persuko jas ant plyteliu, as irgi sakiau, gal keisti spalva prie plyteliu g.gif Aciu uz pastebejima smile.gif

o sakykit, is ko jusu stalvirsis? nematau jokio sujungimo lens.gif arba as sunglasses2.gif zliba
Atsakyti
nematau sujungimo baldu su plytelem. mums siulo trikampini, bet jis man siaip sau

Man irgi trikampinis fui. schmoll.gif Turiu dabar tokį, bet naujoj virtuvėj tikrai jo išvengsiu. Lai statybinykai pasistengia idealiai išlyginti sienas tongue.gif
Pas draugę virtuvės baldus pirma pastatė, paskui klijavo plytelas. Vazdas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=vaidastep,2012 02 03, 09:42]

super virtuve,jei ne paslaptis kas dare? ir kokia kaina?,ir gal galit placiau apie gartrauki nes pati galvoju toki 4u.gif is kur pirkot? smile.gif
[/quote]

Jei as teisingai suprantu, tai si virtuve yra Paryziuje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 03 vasario 2012 - 11:36
QUOTE(Saron @ 2012 02 03, 11:34)
Man irgi trikampinis fui. schmoll.gif

blink.gif apie ka kalbat ,kas tas trikampinis g.gif
Atsakyti
trikampis yra staljuostė, man irgi trikampė nepatiko, tai bent stačiakampę pasirinkom,o kadangi pas mus plytelių nėra tarpe stalviršio ir spintelių, tai ir nėra kuo išlyginti. http://furnitanas.se...-3544-large.jpg

Beje, kodėl dedat pirma plyteles? mes daugiau tokios klaidos nedarytume, jau pirmam bute taip pasidarėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 03 vasario 2012 - 12:42
bet kaip tada su viršutinėm spintelėm, jei plytelės jau sumontavus baldus g.gif . Ar eiliškumas toks- apatinės spintelės- plytelės- viršutinės?
Vakar su vyru susipliekėm dėl virtuvės stiliaus- jis užsispyręs tik klasikinės natūralaus medžio spalvos, aš gan klasikinės gal kokios šviesiai balsvos (čia Lachesės virtuvės įtaka ax.gif , nes anksčiau matytos blizgios tai man labai nepatinka- primena mamos tarybinių laikų komplektą). Nu žodžiu vienas šiaurės ašigalin nori, kitas pietų doh.gif , kaip kompromisą reiks rasti- nežinau. Vėl sėdėsiu prie nuotraukų ir rinksiu kas galėtų būt abiem tinkama- moderni klasika taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
plyteles deda kai jau visai pabaigia montuoti visas spinteles, tiesiog jas pripjauna pagal tą plotelį. Ir nelieka jokių tarpelių.
Blizgūs, veidrodiniai paviršiai mane atgrasė, kai vieną vasarą padirbau kambarine, keikdavausi kas dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 02 03, 00:12)
Mivida, šauniai žiūrisi baldai  4u.gif   linkiu kantrybės valantis, nebent turit pagalbininkę, tada jai kantrybės

Man labai gražu, kad nėra to plintusiuko ant stalo, gaila, kad dėl neidealių sienų mes negalėjome jo išvengti. Ir VYNO ŠALDYTUVAS man sukėlė didžiausią baltą pavydą  wub.gif

Aciu 4u.gif Ziuresim kaip bus su valymu, pastebejau, kad ant sviesaus pavirsiaus nelabai kas matosi g.gif Ir valosi gan lengvai, geriau nei butu matinis pavirsius, ar dar blogiau su smulkiais grioveliais g.gif Na, bus matyt smile.gif

Vyno saldytuvas - vyro pageidavimas biggrin.gif
QUOTE(vaidastep @ 2012 02 03, 09:42)

QUOTE(rrasulyte @ 2012 02 03, 10:08)

Kiek matau, tai gartraukis ELICA Elektra  wub.gif

Aciu. Virtuve gaminta Italijoje, Arrital firma (yra atstovybe ir Lietuvoje). Mes gyvename ne LT, Kaina 28 000Eur

Apie gartrauki nezinau ka papasakoti, grazus, traukia gerai, apsvietimas, ka dar galima pasakoti apie gartrauki biggrin.gif turi 4 lygius, tai 4 uiiii kaip traukia biggrin.gif
Atskirai jo nepirkome, viskas atkeliavo su virtuve smile.gif

QUOTE(rrasulyte @ 2012 02 03, 11:05)
o sakykit, is ko jusu stalvirsis? nematau jokio sujungimo  lens.gif arba as  sunglasses2.gif zliba

Stalvirsis is plokstes biggrin.gif Nezinau ka placiau norite zinoti, bet ne granitas, ne akmuo smile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 03, 13:44)
bet kaip tada su viršutinėm spintelėm, jei plytelės jau sumontavus baldus  g.gif . Ar eiliškumas toks- apatinės spintelės- plytelės- viršutinės?

Firmoje, kur uzsakynejome virtuve, net nereikejo sakyti, patys suorganizavo:
treciadienis, ketvirtadienis, penktadienis - surinko visa virtuves apacia ir 2 spintas (saldytuva/orkaite), sestadieni ir sekmadieni meistras klijavo lyteles nuo spinteliu iki lubu, ir pirmadieni, antradieni vel darbavosi baldininkai, surinko virsutines spinteles, imontavo tecnika.
Paskui meistras naudojo permatoma silikona, sake dabar jie geros kokybes, labai tvarkingai uzglaiste tarpeli ir viskas, apie jokiu kampukus nebuvo net kalbos doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 03 vasario 2012 - 18:18
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 01, 11:51)
kad kaina nuo daug ko priklauso, aš suprantu smile.gif čia klausiu tik paties principo - kas yra tas bėginis metras, t.y. kas į jį įiena 4u.gif

Siaip ta metro kaina yra preliminari,skaiciuoja metra virsutiniu ir kartu apatiniu spinteliu.Ima vidurki,kadangi paatines buna brangesnes(del stalciu gausos) o virsutines kiek pigesnes,ypac jei koks gartraukis imontuotas.Skaiciuoja mazdaug plokstes ir stalvirsi,o paskui jau kaina kyla del begeliu,rankeneliu,stiklo aliuminiame reme ar be jo ir t.t. tikslaiusiai bus jei paskaiciuos pagal nubraizyta brezini 4u.gif
QUOTE(Mivida @ 2012 02 02, 20:38)
nera blogiau perdaryneti  doh.gif

Oi kaip suprantu doh.gif Bet virtuve gavosi labai skoninga,grazi ir patogi thumbup.gif

QUOTE(gitukas @ 2012 02 03, 10:42)
sveiki. pries tai buvusioje virtuves foto (super, man ji patinka  mirksiukas.gif )nematau sujungimo baldu su plytelem. mums siulo trikampini, bet jis man siaip sau. koks dar galetu buti variatas? plyteles bus dedamos pirma, baldai po to.

Pas mane dabartineje virtuveje ta tarpa uztepe silikonu thumbup.gif Tikrai nekrenta i aki thumbup.gif
Atsakyti