Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 08 16, 10:42)
Nuotaikos pas mane ir ne kokios, jauciu cia del clost, o be to ryt einu ziureti derliu.  g.gif

Laukiu, laukiame tavo geru tyrymu. 4u.gif

kelinta tau rytoj cd? as irgi rytoj eisiu, bet pas mane dar tik bus 7 (ir dar ne visas gonalis bus suleistas), kazin ka mes ten uzauginom?
Atsakyti
kas zinot,mergytes,ar galima prasyt gines vien gonaliu stimuliuot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 16, 10:49)
kas zinot,mergytes,ar galima prasyt gines vien gonaliu stimuliuot? ax.gif

dabar mane vien tik gonaliu ir stimuliuoja...pries tai 5 kartai buvo vien tik clost...nuo nuo clost pas tave neraguodavo?
Atsakyti
mane dukart stimuliavo clost,o paskui dar gonalio,man gonalis kazkaip geriau padedavo augint,ir dar estrofema israsydavo,kazko gleivine nelabai budavo,o kazkur skauciau,kad nuo gonalio gleivine geresne,tai ir prisigalvoju cia visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 16, 10:55)
mane dukart stimuliavo clost,o paskui dar gonalio,man gonalis kazkaip geriau padedavo augint,ir dar estrofema israsydavo,kazko gleivine nelabai budavo,o kazkur skauciau,kad nuo gonalio gleivine geresne,tai ir prisigalvoju cia visko doh.gif

nu jo gleivine tai clost mazina, nor man nuo clost visada apie 10 mm budavo...Na o su gonaliu kas bus tai dar nezinau, nes kaip tik ant adatos sedziu smile.gif ir dar pacia minimaliausia doze smile.gif nu bet gyd vistiek geriau zino, ka su mumis daryt...mes tai cia daug ka galim prisigalvot mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai per praejusius IUI naudojau po 75 ml doze,vienai IUI 5 dozes,o kitai 7 per pirma stimuliacija uzaugo 1 folikulas,o per antra 3,kazin o tu svirkstais kur reikia leistis gonali dar yra,bijau,kad nemokesiu to piestuko naudot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 16, 11:07)
as tai per praejusius IUI naudojau po 75 ml doze,vienai IUI 5 dozes,o kitai 7 per pirma stimuliacija uzaugo 1 folikulas,o per antra 3,kazin o tu svirkstais kur reikia leistis gonali dar yra,bijau,kad nemokesiu to piestuko naudot doh.gif

man tai po 37,5 penkias dienas reikia leistis, rytoj penkta diena ir rytoj ziures ir tada matysim gal pratesim...man tai piestuka is kart pardave, tai taip atrode sudetinka, bet jau dabar tikrai paprasta (kai MB leidzia)
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 16, 09:46)
kelinta tau rytoj cd? as irgi rytoj eisiu, bet pas mane dar tik bus 7 (ir dar ne visas gonalis bus suleistas), kazin ka mes ten uzauginom?

pas mane ryt bus 9CD g.gif rytoj 09:00 turiu buti pas gine, tai bus matyti kas ten uzderejo, manau ir IUI data bus aiskesne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 16 rugpjūčio 2007 - 09:31
QUOTE(pachira @ 2007 08 16, 11:31)
pas mane ryt bus 9CD  g.gif rytoj 09:00 turiu buti pas gine, tai bus matyti kas ten uzderejo, manau ir IUI data bus aiskesne  ax.gif

Laikysim rytoi kumsčius kad tavo derlius butu nuostabus wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Lobi,sėkmės.

Mergaitėm,auginančiom derlių irgi 4u.gif Laukia sėkmingas mėnuo,kiek pamenu thumbup.gif

Rimute222,pieštukas daug patogiau,tikrai,ir sksčio kiekis,kurį susileist į tą vargšą pilvuką turi,daug mažesnis,man tai ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 14, 19:21)
niu va, grizau po echo, konsultavo gyd.Gricius, nes bogdanskiene atostogauja..Uzauges vienas folikulas 12,5mm, o kitas - mazesnis, tik nezinau, bet sake, kad potencialus...
dabar toliau leisiuos pregnyl, dar ten kazkoki vaista ir sekmadienio ryta susileisti reiks vel pregnyl, o pirmadieni IUI 17 val....
kazkaip truputeli nerimauju.... unsure.gif  unsure.gif
Papildyta:
skatinam folikulu augima  smile.gif man gonalio nereikia

ne pregnyl, o Puregon, neklaidink mergaičių mirksiukas.gif
manau tik sekmad rytą turėjai leistis pregnyl, kad susprogdintų folikulus...
Atsakyti
sveikos,

ryt varau derliu ziuret. jau dabar pradedu bijoti 3 IUI..... sakes kaip nenoriu ir noriuuuuuu..... bet kodel tokius skausmus reikia kentet........
Atsakyti