Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 08 16, 11:31)
pas mane ryt bus 9CD  g.gif rytoj 09:00 turiu buti pas gine, tai bus matyti kas ten uzderejo, manau ir IUI data bus aiskesne  ax.gif

Pachira, sėkmės tau šiandien, kad tik kuo derlingesnis derlius užderėtų.
Cooliuke, tau rytoj - sėkmės ir nebijok (apskritia mes viską galime iškęsti vardan tikslo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 17 rugpjūčio 2007 - 06:10
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 17, 08:09)
Cooliuke, tau rytoj - sėkmės ir nebijok (apskritia mes viską galime iškęsti vardan tikslo).

Pachira ir cooliuke, mergaites, sekmes Jums kuo dideliausios...lauksim ka uzauginot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 16, 21:56)
ryt varau derliu ziuret. jau dabar pradedu bijoti 3 IUI..... sakes kaip nenoriu  ir noriuuuuuu..... bet kodel tokius skausmus reikia kentet........

aš tai vis mintiju, kas čia tavo situacijoj 'kaltas' g.gif
4u.gif
Atsakyti
Vis skaitau skaitau ir niekada neparasau... o esu juk tokioj pacioj padeti kaip ir jus. Istorija jei pasakosiu bus neidomi, bet esem ta pati, susituokem, gyvenom, laukem gandru ir neulaukiam iki siol sad.gif bet... manau kad viska ka galima buvo susitvarkyti iki IUI, dabar lieka suderinti laika kada eisiu atlikti tos visos proceduros... ir turiu tokia DIDELE vilty kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 17, 08:09)

Pachira, sekmes siandien, o Cooliukei - rytoj.

Lietuva, tau berods 11 diena siandien, kaip pojuciai?
Papildyta:
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 17, 10:08)
Vis skaitau skaitau ir niekada neparasau... o esu juk tokioj pacioj padeti kaip ir jus. Istorija jei pasakosiu bus neidomi, bet esem ta pati, susituokem, gyvenom, laukem gandru ir neulaukiam iki siol sad.gif bet... manau kad viska ka galima buvo susitvarkyti iki IUI, dabar lieka suderinti laika kada eisiu atlikti tos visos proceduros... ir turiu tokia DIDELE vilty kad viskas bus gerai smile.gif

Sauluzele, turi pasisekti butinai, butinai, tu turi tuo tiketi. O kokios pas jus problemeles, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 17, 09:08)
Vis skaitau skaitau ir niekada neparasau... o esu juk tokioj pacioj padeti kaip ir jus.

Na sveika prisijungus 4u.gif Daug čia mūsų...Aš irgi ilgai tik skaitydavau.O dabar va sėdžiu jau po 4 IUI,laukiu rezultatų. mirksiukas.gif Linkiu kad tau tiek neprireiktų drinks_cheers.gif

Cooliuke,o gal tu pabandyk kokio konjakėlio prieš procedūrą?Kiek pamenu tau užspazmuoja viskas nuo įtampos doh.gif O jei nenori konjakėlio,tai gal valerijonų tabletkų kokių,tau tikrai reikia kaip nors "atsipalaiduot"
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 08 17, 09:17)
Pachira, sekmes siandien, o Cooliukei - rytoj.

Lietuva, tau berods 11 diena siandien, kaip pojuciai?
Papildyta:
Sauluzele, turi pasisekti butinai, butinai, tu turi tuo tiketi. O kokios pas jus problemeles, jei ne paslaptis?

Na pradzioj man nevyko ovuliacija.... tada endokrinologas israse Thybona, kuri geriu kasdien ir ji.....vyyyyksta smile.gif jau lyg su manim viskas ir gerai smile.gif bet vis tiek nieko nesigavo... tada nuejom kartu su vyru kad jis pasitikrintu ir pasirodo problema ir su juo, tai mums vienintele iseitis belieka dirbtinis, na ka kaupiam pinigelius ir bus matyt kaip cia bus, mane gazdina tas mazas procentas labai ... bet na as taip tikiu kad viskas bus gerai... gal kas galetumet issamiai papasakoti kokia tai procedura?
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 17, 09:22)
Na pradzioj man nevyko ovuliacija.... tada endokrinologas israse Thybona, kuri geriu kasdien ir ji.....vyyyyksta smile.gif jau lyg su manim viskas ir gerai smile.gif bet vis tiek nieko nesigavo... tada nuejom kartu su vyru kad jis pasitikrintu ir pasirodo problema ir su juo, tai mums vienintele iseitis belieka dirbtinis, na ka kaupiam pinigelius ir bus matyt kaip cia bus, mane gazdina tas mazas procentas labai ... bet na as taip tikiu kad viskas bus gerai... gal kas galetumet issamiai papasakoti kokia tai procedura?

Saulužėle,jeigu jums reikia tik IUI,tai viskas vyksta maždaug taip.Ciklo pradžioje imi gerti stimuliuojančius vaistus.Juos skiria beveik visada,net jeigu vyksta O.Šansams padidinti.Tada eini žiūrėti kas užaugo.Jeigu randa gerų folikulų,susileidi sprogdinančius vaistus ir paskirtu laiku eini procedūrai.Prieš ją mažau valada anksčiau pristatai spermą kad ją paruoštų. lotuliukas.gif Tada lauki nestuke.gif Kainuoja įvairiai-man apie 1000lt.per ciklą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 16, 09:38)
Labas rytas pupos uogos,

kaip nuotaikos? as tai siand kazkokia "nevisada".miegelio noriu, dar prisiminiau, kad siand visu hormonu atsakymai, taj pradejau bijot...buta cia ko nu bet neramu ir viskas...
gal aushra jau testuka sprende?

Labutis,atejo tos nelemtos mmm verysad.gif sad.gif
Atsakyti
Sėkmės visoms mergaitėms 4u.gif
Nekantriai laukiu kompanijos kartu auginti pilvukus wub.gif

Aushra 4u.gif , kaip gaila ... Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetucia: 17 rugpjūčio 2007 - 08:49
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 17, 09:38)
Saulužėle,jeigu jums reikia tik IUI,tai viskas vyksta maždaug taip.Ciklo pradžioje imi gerti stimuliuojančius vaistus.Juos skiria beveik visada,net jeigu vyksta O.Šansams padidinti.Tada eini žiūrėti kas užaugo.Jeigu randa gerų folikulų,susileidi sprogdinančius vaistus ir paskirtu laiku eini procedūrai.Prieš ją mažau valada anksčiau pristatai spermą kad ją paruoštų. lotuliukas.gif Tada lauki nestuke.gif Kainuoja įvairiai-man apie 1000lt.per ciklą cool.gif

Ne gal as ne taip supratau apskritai, bet mums reiks visisko dirbtinio. Tai man preleminariai sake apie 10 000 kainuos
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 08 17, 10:48)
Ne gal as ne taip supratau apskritai, bet mums reiks visisko dirbtinio. Tai man preleminariai sake apie 10 000 kainuos

Tada tau reikia IVF. Apie sia procedura gali pasiskaityti IVF skyrelyje. O TB grikiai tokie prasti, kad net IUI nesiulo?
Atsakyti