QUOTE(Laukiu @ 2007 08 22, 21:10)
***** cooliuke, kazkaip sudetingai viskas...ar nemanai nueit pas kita gyd pasiziuret...kazkaip ir IUI tau labai skausmingai daro dar visokiu pievu...kazkokio nuoseklumo truksta...su kuo tave stimuliavo?
manes niekad nestimuliuoja per mmm, nezinau kodel. visada laukia kol pats folikulas istems iki 14 mm dydzio, tada israso gonalio, estrofemo ir pabaigai ovritelio ir tada IUI...
as siandien ziauriai susinervinau kad gyd - kai buvau penktadieni norejo man israsyt gonalio ir t.t. ir antradieni (t.y. vakar) daryti IUI. bet mano vyras sia savaite svedijoje, tai sako nieko nedarom tada, atlek treciadeni paziuresim ar isliko folikulas ir tada ziuresim kas toliau. supratau kad man siandien turejo daryti tai ka norejo daryti penktadieni, bet matai jis israse tik estrofemo ir thrombo ir tik po savaites pasirodyt. kai realiai galejo man penktadieni tai padaryti ir butu ta pati savaite praejusi jau si penktadieni. nu bet ai..... esu ziauriai susinervinusi...... o beto nelabai noriu keisti gyd vien delto kad esu prie jo pripratusi, jis zino mano situacija ir bijau kad nebutu kaip toj patarlej nuo vilko ant meskos...... gal tikrai reikia daryti pertrauka, bet nezinau kuom ji man pades, tik dar laiau zliumbsiu kad laikas veltui eina