Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 08 22, 21:10)
***** cooliuke, kazkaip sudetingai viskas...ar nemanai nueit pas kita gyd pasiziuret...kazkaip ir IUI tau labai skausmingai daro dar visokiu pievu...kazkokio nuoseklumo truksta...su kuo tave stimuliavo?

manes niekad nestimuliuoja per mmm, nezinau kodel. visada laukia kol pats folikulas istems iki 14 mm dydzio, tada israso gonalio, estrofemo ir pabaigai ovritelio ir tada IUI...

as siandien ziauriai susinervinau kad gyd - kai buvau penktadieni norejo man israsyt gonalio ir t.t. ir antradieni (t.y. vakar) daryti IUI. bet mano vyras sia savaite svedijoje, tai sako nieko nedarom tada, atlek treciadeni paziuresim ar isliko folikulas ir tada ziuresim kas toliau. supratau kad man siandien turejo daryti tai ka norejo daryti penktadieni, bet matai jis israse tik estrofemo ir thrombo ir tik po savaites pasirodyt. kai realiai galejo man penktadieni tai padaryti ir butu ta pati savaite praejusi jau si penktadieni. nu bet ai..... esu ziauriai susinervinusi...... o beto nelabai noriu keisti gyd vien delto kad esu prie jo pripratusi, jis zino mano situacija ir bijau kad nebutu kaip toj patarlej nuo vilko ant meskos...... gal tikrai reikia daryti pertrauka, bet nezinau kuom ji man pades, tik dar laiau zliumbsiu kad laikas veltui eina verysad.gif
Atsakyti
Cooliuke, jau tokie liudni tavo pasisakymai verysad.gif Suprantu tave, bet vis tiek reikia kazka daryti g.gif Matau, kad pasitiki savo gydytoju ir nenori jo keisti, bet siulyciau nusiraminus po vakar dienos viska gerai apmastyti, kaip toliau elgtis 4u.gif Aisku, ne man spresti, ar teisingai tau daro stimuliacijas, ar gerai skiria vaistus, ar tinkamai atlieka IUI, bet kai kas tame tikrai idomiai atrodo g.gif Tai turime palikti mediku kompetencijai. Juk mokam visos didelius pinigus ir norime gauti tai, ko tikimes, todel mes ir galime rinktis, kuriam gydytojui pinigus moketi. Aisku, kiekviena klinika turi savo tvarka, bet as tai simtine mokejau tik per pirma konsultacija, o kai einu tartis del IUI, tai taip ir iraso, kad pasiruosimas IUI, ir po IUI nuejus neima pinigu, nes tai irgi susije su IUI, uz kuri jau mokejau. Tik kartais 30Lt uz echo paima.
Laikykis, mergyt 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis, koks gaivus rytas wub.gif
bet diena bus baisi...
Coliuke, nepergyvenk, tausok savo nerviukus ir sveikatele, tau jos prireiks, kai tapsi nestuke.gif laikykis, viskas bus gerai 4u.gif
man ziauriai skauda krutine, vakar turejau toki malonuma vaziuoti autobusu, tai kai pakrate, galvojau numirsiu is skausmo, taip ir norejosi krutine apkabinti unsure.gif
Atsakyti

man ziauriai skauda krutine, vakar turejau toki malonuma vaziuoti autobusu, tai kai pakrate, galvojau numirsiu is skausmo, taip ir norejosi krutine apkabinti unsure.gif

Na krutine tai turbut dar nuo vaistuku jauti 4u.gif ar tu geri dupf?
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 22, 21:15)
Na o as Vilniaus VK perejau per visas gines, nes tai viena atostogauja tai kita ir susidariau savo nuomone apie kiekviena biggrin.gif

O kaip jos pačios reaguoja, kai vienoje kortelėje visų įrašai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 08 23, 09:25)
O kaip jos pačios reaguoja, kai vienoje kortelėje visų įrašai g.gif

manua, kad joms skirtumo nera, ten toks konvejeris praeina... mirksiukas.gif
O perejau per visas gines ne todel kad man taip norejosi, o todel kad pasirinkimo neturejau, nes tai viena atostogauja, tai kita biggrin.gif , o laiko terioti nesinori ax.gif

Na manu dabar, kai visos jau grizo is atostogu, teks apsistot ties viena thumbup.gif

mergaites, pagaliau atejo kevirtadienis bigsmile.gif , laukiu nesulaukiu, kada eisiu pas gine paziureti kas ten ivyko ar neivyko su tais folikulais

Kaip jus mergaites jauciates? Kokios nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 22, 22:24)
manes niekad nestimuliuoja per mmm, nezinau kodel. visada laukia kol pats folikulas istems iki 14 mm dydzio, tada israso gonalio, estrofemo ir pabaigai ovritelio ir tada IUI...

as siandien ziauriai susinervinau kad gyd - kai buvau penktadieni norejo man israsyt gonalio ir t.t. ir antradieni (t.y. vakar) daryti IUI. bet mano vyras sia savaite svedijoje, tai sako nieko nedarom tada, atlek treciadeni paziuresim ar isliko folikulas ir tada ziuresim kas toliau. supratau kad man siandien turejo daryti tai ka norejo daryti penktadieni, bet matai jis israse tik estrofemo ir thrombo ir tik po savaites pasirodyt. kai realiai galejo man penktadieni tai padaryti ir butu ta pati savaite praejusi jau si penktadieni. nu bet ai..... esu ziauriai susinervinusi...... o beto nelabai noriu keisti gyd vien delto kad esu prie jo pripratusi, jis zino mano situacija ir bijau kad nebutu kaip toj patarlej nuo vilko ant meskos...... gal tikrai reikia daryti pertrauka, bet nezinau kuom ji man pades, tik dar laiau zliumbsiu kad laikas veltui eina  verysad.gif

Cooliuke, console.gif Kuo puikiausiai tave suprantu,nes mane irgi labai dažnai apninka tokios niūrios mintys-gal reikia keisti ginę g.gif , gal daryti pertrauką ir pan., bet tai juk praeina mirksiukas.gif Preina vien dėl to,kad pagalvoju,jog vistiek anksčiu ar vėliau pasieksiu savo tikslą nestuke.gif ir nesvarbu kaip-ar prireiks dešimties IUI ar IVF-vistiek vieną dieną sūpuosiu savo mažylį ant rankų smile.gif Vakar aplankiau savo draugę,kurios mergytė jau devynių mėnesių, o pilvelyje spurda dar viena nauja gyvybė rolleyes.gif Sunku yra tai stebėti,ima baltas pavydas,bet juk taip yra-ką Dievulis myli,tam duoda ir kryželį nešti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Tiffany,tos krūtys tai ko gero nuo vaistų cool.gif Man po visų IUI taip.Ir dabar irgi.O duph.negeriu.

Cooliuke,su tavim tai tikrai keistai g.gif Yra vietų,kur už vizitus su echo mokam pigiau blush2.gif Nu lengva jiems pasakyt-ateik rytoj ir dar poryt-ne troiliu gi tau pavažiuot.
Aš irgi buvau prisirišus prie savo ginės,bet pabėgau lotuliukas.gif Ir tikrai as ją lankysiuos kaip pas ginę ir toliau.Bet nestuke.gif reikalus patikiu kitai doh.gif
Atsakyti
Vakar tik pasigyriau, kad karstis manes neveikia, tai siandiena vos paeinu, prie zemes traukia. Pasimatavau spaudima 96/56 wacko.gif
Del mm, tai dar nera, bet man siandiena tik 27 cd, o ciklas beveik visada 28 buna. Tai kai pasigilinu, gal per anksti as testavausi, bet siaip man ovuliacija 13 cd.buvo, si karta anksciau viskas ivyko, nes nuo chlost. labai greitai folikulas uzaugo.
Lietuva, o tau raudonoji armija parejo, idomu, kad ir pas tave mm taip uzsilaike kaip ir man pastoviai buna.
O dar mielosios karstis man atsuko galvele, prisiminiau, kad pries metus dariausi ne viena, o dvi IUI, tai bendrai paemus, man dabar ketvirtoji IUI, tik trecia Bogdanskienes klinikoje, todel ir susipainiojau doh.gif . Relaks, pataisyk mano lenteleje, kad ne 3 IUI, 4 mirksiukas.gif .
Atsakyti
Giedrele 4u.gif gal dar vieną apsiusiok?Ryt ryte,jei nepareis mm(kad jos nepareitų,kad jos nepareitų)
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 23, 11:58)
Giedrele 4u.gif gal dar vieną apsiusiok?Ryt ryte,jei nepareis mm(kad jos nepareitų,kad jos nepareitų)

o gal is kart HCG pasidaryk, vistiek informatyviau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 22, 21:04)
zinokit esu ziauriai pasimetusi  cray.gif  cray.gif siandien lekiau i vilniu folikulo savo ziuret (penktadieni buvo 11 mm) tai kaaaaaaaa siandi tipo jau jis nebe 11 mm, o kazkiek maziau, zodziu arba blogai penktadieni ismatavo arba siandien ir trenkiausi 220 km del 10 min. israse estrofemo ir thrombo tipo gleivine augint, bet kam ta gleivine auginti jei folikulai neauga - pilnos kiausides kruopu cray.gif sako atvaziuok pirmadieni, sakau - negaliu seminaras, na tai tada treciadieni (dar toliau....). nu tai blecha vel turesiu trenktis 220 km tam kad pasiziuretu ar kazkas sukrutejo, nesuprantu kodel negalejo jau si penktadieni kai buvau paskirti to estrofemo ir kitu stimuliuojanciu. gavosi kad penktadieni be reikalo trenkiausi, nei vaistu skyre nei ka.... kazkoks s...... nervas ima negaliu. seniau nebuvo tokiu nesamoniu. atvaziuodavau kaip visada apie 13 c.d. aisku niekas nedaauge, bet prirasydavo vaistu ir po keletos dienu IUI darydavo, dabar kazkokie grybai.... vazinekis ir vazinekis pasirodyt (gerai butu kad tik 20 km, ne 220 km reiktu vaziuoti ir gerai butu kad tos 10 vizito min. kainuotu 10 lt, o ne 130 lt) man jau kosmaras prasinetis is darbo sad.gif vaziavau namo ir zliumbiau, jau turejau minciu mest viska ir praleisti ta cikla, bet kad jau gyd uzrase mane kitam treciadieniui ir vaistu doze sugirde, tai nebeliko kur trauktis.... pavargau as nuo to vazinejimo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveikute 4u.gif
Matau, kad ir tau kelias tolimas važinėti pas gydytojus - deja, kaip ir man ax.gif
O kodėl tu negali savo mieste nueiti pas gydytoją, kad ji tau echoskopu pažiūrėtų kas pas tave ten dedasi g.gif Aš tai taip ir darau, todėl kad pas mane yra nepraeinamas vienas kiaušintakis ir dažnai būna taip, kad man folikulai auga ne toje pusėje kur reikia ax.gif Nueinu 7 c.d. po chlostylbegito gėrimo, gydytoja pažiūri ir jei folikulai auga ne ten kur reikia, aš net nebesileidžiu gonalio ir nebevažiuoju šį ciklą į Vilnių lotuliukas.gif
Ar tik mes ne iš to paties miesto, nes man ir 220 km doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanle: 23 rugpjūčio 2007 - 10:39