Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 23, 15:46)
man ja visa laika skaudedavo pries susergant, bet si karta ziauriai  blink.gif
geriu dph  4u.gif

Tiffany, super zenklas thumbup.gif , kuo toliau, tuo labiau ja turetu skaudeti
Atsakyti
pachira, kaip sekiojosi?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 23, 18:38)
pachira, kaip sekiojosi?

sveikutes, as jau is gines, nuotaika liuks biggrin.gif , pasak gydytojos folikulai ovuliavo ax.gif , nuo sestad pradesiu gerti duph blush2.gif

Laukiu, kai tavo nuotaikeles pries rytoju ? mirksiukas.gif
Lietuva, auuu kur tu? ax.gif

Atsakyti
[quote=pachira,2007 08 23, 20:11]
sveikutes, as jau is gines, nuotaika liuks biggrin.gif , pasak gydytojos folikulai ovuliavo ax.gif , nuo sestad pradesiu gerti duph blush2.gif

kazkaip labai jau linksmos tos nuotaikos su MB pasityciojom, kad dar per tiek metu niekad nebuvom pasimatyme vidury darbo bigsmile.gif bigsmile.gif tai eisim rytoj, tik kiekvienas beveik atskirai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 23, 20:11)
sveikutes, as jau is gines, nuotaika liuks biggrin.gif , pasak gydytojos folikulai ovuliavo  ax.gif , nuo sestad pradesiu gerti duph  blush2.gif

Lietuva, auuu kur tu? ax.gif

Aš čia, aš čia.
Nu laikausi normaliai, tik nesusergu dar vis.
Nežinau ko čia taip grybauja organizmas?
Gal po IUI išsiderino visai?

Nu pachira laikykis, sėkmės tau ir visoms žinoma.
Atsakyti
gal kuri galetumet parasyti apie iui nuo pat pradziu,t,y kokius tyrimus reiktu pasidaryti man ir vyrui,nes mano ginekologe atostogauja,o uzsirasiau i priemima 09.06 ir kaip tik 15 c.d. Zadejo kai gris po atostogu darysim iui,nes sausio pab dare laparaskopoja,o iki siol naturaliai nepavyko... kazkaip nesinori vel tiek laiko prarasti.
Atsakyti
QUOTE(Ziurzius @ 2007 08 23, 21:07)
gal kuri galetumet parasyti apie iui nuo pat pradziu,t,y kokius tyrimus reiktu pasidaryti man ir vyrui,nes mano ginekologe atostogauja,o uzsirasiau i priemima 09.06 ir kaip tik 15 c.d. Zadejo kai gris po atostogu darysim iui,nes sausio pab dare laparaskopoja,o iki siol naturaliai nepavyko... kazkaip nesinori vel tiek laiko prarasti.

o kas jau padaryta pas Jus? kiek supratau laporaskopija, ar vyro sperma tirta?
Atsakyti
tai tik laparaskopija padaryta,ginekologe apie vyro spermos tyrima nei neuzsimine,nes du kartus buvau pastojusi,bet tik iki ketvirto men cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziurzius @ 2007 08 23, 21:21)
tai tik laparaskopija padaryta,ginekologe apie vyro spermos tyrima nei neuzsimine,nes du kartus buvau pastojusi,bet tik iki ketvirto men  cry.gif

na paprastai iki IUI reikia istirti vyro sperma. Bet jeigu jau buvai pastojusi, tai greiciausiai spermografijos del to ir nesiule daryti. kas darosi su grikiukais bus matyt kai priduosit sperma IUI.
o pas tave O vyksta savaime, ar busi stimuliuojama. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 23 rugpjūčio 2007 - 19:27
Sveikutės. Aš irgi "jungiuosi". Ruošiuosi savo pirmai IUI, bet šiandien specas mane "subalamutino"...gelbėkit, ar čia viskas skamba logiškai,o gal aš ko nors nežinau... ax.gif ?
Kadangi prieš mmm buvo aptikta ale cista-specas clost. neskyrė- sako reikia po mmm apžiūrėt, ar "išsivalė".
Šiandien 4 c.d. apžiūrėjo- viskas gerai. Na ir aš tikėjausi,kad kaip visada iš karto paskirs penkias d. gerti clost. ir tokiu būdu auginti folikulus, bet..., didžiai mano nuostabai, sako:"kadangi gleivinė dar plona-clost. dar neskirsiu...ateik 10 c.d., tada bus pats tas" Tai aš dabar ir galvoju:
-ar gali pradėti stimuliuoti su clost. taip vėlai, t.y. 10 c.d.?
-ar 4 c.d. gali būti gleivinė jau neplona, juk ką tik per mėnesines "išsivalė"...?
-o gal jis ruošiasi mano folikulus natūraliai auginti-suleisti ovitrelį ir, kas bus- tas bus, padaryti IUI blink.gif ...?
Tai va,kad višta- "bijau" labiau pakamantinėti pačio speco, ką jis čia su manim ruošiasi daryti... blush2.gif Dar pasitikslinau, ar su clost. stimuliuos- sako-taip blink.gif
P.S. Sorry, jei jau kas nors panašaus buvo aptarinėjama blush2.gif

Atsakyti
dar pries laparask geriau clostilb bet organizmas neregavo,po operacijos ir folikulai subresta ir ciklas susitvarke,bet kazkodel nepavyksta..
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 23, 21:27)
Sveikutės. Aš irgi "jungiuosi". Ruošiuosi savo pirmai IUI, bet šiandien specas mane "subalamutino"...gelbėkit, ar čia viskas skamba logiškai,o gal aš ko nors nežinau... ax.gif ?
Kadangi prieš mmm buvo aptikta ale cista-specas clost. neskyrė- sako reikia po mmm apžiūrėt, ar "išsivalė".
Šiandien  4 c.d. apžiūrėjo- viskas gerai. Na ir aš tikėjausi,kad kaip visada iš karto paskirs penkias d. gerti clost. ir tokiu būdu auginti folikulus, bet..., didžiai mano nuostabai, sako:"kadangi gleivinė dar plona-clost. dar neskirsiu...ateik 10 c.d., tada bus pats tas" Tai aš dabar ir  galvoju:
          -ar gali pradėti stimuliuoti su clost. taip vėlai, t.y. 10 c.d.?
          -ar 4 c.d. gali būti gleivinė jau neplona, juk ką tik per mėnesines "išsivalė"...?
          -o gal jis ruošiasi mano folikulus natūraliai auginti-suleisti ovitrelį ir, kas bus- tas bus, padaryti IUI blink.gif ...?
Tai va,kad višta- "bijau" labiau pakamantinėti pačio speco, ką jis čia su manim ruošiasi daryti... blush2.gif Dar pasitikslinau, ar su clost. stimuliuos- sako-taip blink.gif
P.S. Sorry, jei jau kas nors panašaus buvo aptarinėjama blush2.gif

na pasakysiu, kaip man paprastai yra daroma (ir daugeliui mergaiciu)...
clost yra skiriamas 3-5 cd, tuomet baigus gerti clost reikia eiti ziureti folikulus, tuomet arba skiriamas kitas stimuliuojantis vaistas, arba nieko nedaroma ir laukiama kol subres iki reikiamo dydzio. Tada suleidziama sprogdinanciu vaistu ir IUI daroma po 24-36 val...

Papildyta:
QUOTE(Ziurzius @ 2007 08 23, 21:31)
dar pries laparask geriau clostilb bet organizmas neregavo,po operacijos ir folikulai subresta ir ciklas susitvarke,bet kazkodel nepavyksta..

pavyks tikrai, tik gal siek tiek reikia laiko 4u.gif ar hormonu tyrimus esi pasidariusi?
Atsakyti