QUOTE(burundu @ 2007 08 23, 21:27)
Sveikutės. Aš irgi "jungiuosi". Ruošiuosi savo pirmai IUI, bet šiandien specas mane "subalamutino"...gelbėkit, ar čia viskas skamba logiškai,o gal aš ko nors nežinau...

?
Kadangi prieš mmm buvo aptikta ale cista-specas clost. neskyrė- sako reikia po mmm apžiūrėt, ar "išsivalė".
Šiandien 4 c.d. apžiūrėjo- viskas gerai. Na ir aš tikėjausi,kad kaip visada iš karto paskirs penkias d. gerti clost. ir tokiu būdu auginti folikulus, bet..., didžiai mano nuostabai, sako
:"kadangi gleivinė dar plona-clost. dar neskirsiu...ateik 10 c.d., tada bus pats tas" Tai aš dabar ir galvoju:
-
ar gali pradėti stimuliuoti su clost. taip vėlai, t.y. 10 c.d.?
-ar 4 c.d. gali būti gleivinė jau neplona, juk ką tik per mėnesines "išsivalė"...?
-o gal jis ruošiasi mano folikulus natūraliai auginti-suleisti ovitrelį ir, kas bus- tas bus, padaryti IUI
...?Tai va,kad višta- "bijau" labiau pakamantinėti pačio speco, ką jis čia su manim ruošiasi daryti...

Dar pasitikslinau, ar su clost. stimuliuos- sako-taip
P.S. Sorry, jei jau kas nors panašaus buvo aptarinėjama
na pasakysiu, kaip man paprastai yra daroma (ir daugeliui mergaiciu)...
clost yra skiriamas 3-5 cd, tuomet baigus gerti clost reikia eiti ziureti folikulus, tuomet arba skiriamas kitas stimuliuojantis vaistas, arba nieko nedaroma ir laukiama kol subres iki reikiamo dydzio. Tada suleidziama sprogdinanciu vaistu ir IUI daroma po 24-36 val...
Papildyta:
QUOTE(Ziurzius @ 2007 08 23, 21:31)
dar pries laparask geriau clostilb bet organizmas neregavo,po operacijos ir folikulai subresta ir ciklas susitvarke,bet kazkodel nepavyksta..
pavyks tikrai, tik gal siek tiek reikia laiko

ar hormonu tyrimus esi pasidariusi?