Man irgi auga natūraliai,bet tokia jau mūsų dalia-būti eksperimentiniais triušiais.Tai ir geriam ką liepia,ir leidžiamės kiek reikia,kartais gaunasi visiška nesąmonė,bet kito kelio nėr
[quote=Švilpa,2007 08 23, 21:03]
O,vakarinis susibėgimas.Sveikutės Burundu ir Ziurziau Linkiu ilgai neužsibūti.
Sveikutė...Ačiū už palinkėjimus. Ir aš labai tikiuosi...2,5 metų vargstu
[quote=burundu,2007 08 23, 22:13]
[quote=Švilpa,2007 08 23, 21:03]
O,vakarinis susibėgimas.Sveikutės Burundu ir Ziurziau Linkiu ilgai neužsibūti.
Sveikutė...Ačiū už palinkėjimus. Ir aš labai tikiuosi...2,5 metų vargstu
ar tu pas ta gyd pirma kart? ir keli auauginti folikulai, deja, dar nereiskia, kad IUI baigsis jau geriau 1 kokybiskas, negu keli veliau virte cistomis...na bet cia mano nuomone
Nesijuok,po šimts,aš kartais taip ir jaučiuosi leidiesi leidiesi,nueini-kiaušinienė.Oi,sako,negali žinot kaip reaguos.Tai argi ne eksperimentinė?
Bet aš nieko prieš,kad tik
Burundu,tai dar nedaug
[quote=Švilpa,2007 08 23, 22:18]
Nesijuok,po šimts,aš kartais taip ir jaučiuosi leidiesi leidiesi,nueini-kiaušinienė.Oi,sako,negali žinot kaip reaguos.Tai argi ne eksperimentinė?
Bet aš nieko prieš,kad tik
zvengiu viena nu negaliu, net asaros istrysko...MB filma ziuri, taip i mane kreivai paziurejo...galvoja zmonai chajukt
gerai, kai dar gerai leidiesi...o kai pats sistema sumastai, tai visas omletas gaunasi
Gerai kad žvengi,šiandien Delfin permetė straipsnį iš Moters žurnalo,"Gyvenimas ant stiklinio kulniuko",tai skaitydama komentarus nežvengiau,net dabar prisiminiau. Ten vėl patarinėja atsipalaiduot ir tt.ot žmogeliukų pyktis beribis.
Ale ką čia nusikalbėjau,fu.
Gerai kad žvengi,šiandien Delfin permetė straipsnį iš Moters žurnalo,"Gyvenimas ant stiklinio kulniuko",tai skaitydama komentarus nežvengiau,net dabar prisiminiau. Ten vėl patarinėja atsipalaiduot ir tt.ot žmogeliukų pyktis beribis.
Ale ką čia nusikalbėjau,fu.