Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Švilpa @ 2007 08 23, 22:07)
Man irgi auga natūraliai,bet tokia jau mūsų dalia-būti eksperimentiniais triušiais.Tai ir geriam ką liepia,ir leidžiamės kiek reikia,kartais gaunasi visiška nesąmonė,bet kito kelio nėr drinks_cheers.gif

nu cia tai pasakei clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif umn.gif umn.gif
Atsakyti
[quote=Švilpa,2007 08 23, 21:03]
O,vakarinis susibėgimas.Sveikutės Burundu ir Ziurziau 4u.gif Linkiu ilgai neužsibūti.
Sveikutė...Ačiū už palinkėjimus. Ir aš labai tikiuosi...2,5 metų vargstu smileysex.gif tongue.gif
Atsakyti
[quote=burundu,2007 08 23, 22:13]
[quote=Švilpa,2007 08 23, 21:03]
O,vakarinis susibėgimas.Sveikutės Burundu ir Ziurziau 4u.gif Linkiu ilgai neužsibūti.
Sveikutė...Ačiū už palinkėjimus. Ir aš labai tikiuosi...2,5 metų vargstu smileysex.gif tongue.gif
[/quote]

o kokia Jusu diagnoze? jeigu nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 23, 21:05)
ar tu pas ta gyd pirma kart? ir keli auauginti folikulai, deja, dar nereiskia, kad IUI baigsis  nestuke.gif  nestuke.gif  jau geriau 1 kokybiskas, negu keli veliau virte cistomis...na bet cia mano nuomone 4u.gif

Aš pas gydytoją jau 1,5 m. vaikštau...ir ovuliacijos natūraliai vyko...pas mus pagrinde- vyro problemėlės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 23, 21:12)
nu cia tai  pasakei clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  umn.gif  umn.gif

Nesijuok,po šimts,aš kartais taip ir jaučiuosi lotuliukas.gif leidiesi leidiesi,nueini-kiaušinienė.Oi,sako,negali žinot kaip reaguos.Tai argi ne eksperimentinė?
Bet aš nieko prieš,kad tik nestuke.gif
Burundu,tai dar nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Burundu,tai dar nedaug

Bet atrodo, kad amžinybė.. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Švilpa,2007 08 23, 22:18]
Nesijuok,po šimts,aš kartais taip ir jaučiuosi lotuliukas.gif leidiesi leidiesi,nueini-kiaušinienė.Oi,sako,negali žinot kaip reaguos.Tai argi ne eksperimentinė?
Bet aš nieko prieš,kad tik nestuke.gif

zvengiu viena nu negaliu, net asaros istrysko...MB filma ziuri, taip i mane kreivai paziurejo...galvoja zmonai chajukt stupid.gif stupid.gif stupid.gif

gerai, kai dar gerai leidiesi...o kai pats sistema sumastai, tai visas omletas gaunasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 23 rugpjūčio 2007 - 20:26
zvengiu viena nu negaliu, net asaros istrysko...MB filma ziuri, taip i mane kreivai paziurejo...galvoja zmonai chajukt 

Aš irgi čia ir pažvengiu, ir pažliumbiu, reiškias irgi chajukt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 23, 22:26)
Aš irgi čia ir pažvengiu, ir pažliumbiu, reiškias irgi chajukt lotuliukas.gif

tai va, kad visos cia mes tokios susirinke bis.gif bis.gif bis.gif ir paverkiam ir pazvengiam...
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 23, 21:23)
[
zvengiu viena nu negaliu, net asaros istrysko...MB filma ziuri, taip i mane kreivai paziurejo...galvoja zmonai chajukt stupid.gif  stupid.gif  stupid.gif

Gerai kad žvengi,šiandien Delfin permetė straipsnį iš Moters žurnalo,"Gyvenimas ant stiklinio kulniuko",tai skaitydama komentarus nežvengiau,net dabar prisiminiau. doh.gif Ten vėl patarinėja atsipalaiduot ir tt.ot žmogeliukų pyktis beribis.
Ale ką čia nusikalbėjau,fu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 23, 22:28)
Gerai kad žvengi,šiandien Delfin permetė straipsnį iš Moters žurnalo,"Gyvenimas ant stiklinio kulniuko",tai skaitydama komentarus nežvengiau,net dabar prisiminiau. doh.gif Ten vėl patarinėja atsipalaiduot ir tt.ot žmogeliukų pyktis beribis.
Ale ką čia nusikalbėjau,fu. blush2.gif

einu ir as komentarus paskaitysiu...dar ir pati pakomentuosiu...nu kam jiems pasakysi, kol nesusidure, visai kitaip galvoja pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Kažin,Giedrelė testą rytoj apsiusios?Jau ir Marka galėtų apsireikšt po truputį.Kažkaip naujienų norisi 4u.gif
Atsakyti