Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 08 31, 18:41)
Pachira, nu cia kaip visada norejai, kaip geriau o gavosi, kaip visada....Labai noretusi, kad pirmadieni zymiai daugiau rodytu

tiesa pasakius ejau tam, kad isgirsciau kad HCG 0, ir galiu ryt ramiai baliabvoti drinks_cheers.gif , na bet kai pasake skaiciu didesni uz 1, tai visokiu minciu apeme rolleyes.gif

tabar jauciuosi labai ramiai, nes nelabai tikiu, kad pirmadieni skiaciai bus didesni, nes visi pojuciai tai kaip pries mmm...

Laukiu, kaip tu laikaisi? 4u.gif

Blndz, nepergyvenk, dar niekas neprarsta! 4u.gif
Atsakyti
Laukiu, kaip tu laikaisi? 4u.gif

Ramiai...Jau net ir nesigilinu, kas ir kaip...nors nieko neiprasto ir nera...

dar pagalvojau, kad jau uzsiimiau visu hormonu tyrimu darymu, gal reikia ir progesterona pasidaryt? nes jau seniai darytas, gal dar jo truksta...man dupf niekad neskiria, o gal jo ir reiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 31 rugpjūčio 2007 - 18:08
Sorius, kad ikisu nosi, bet

Laumene, mars namo, nu kas per vaikas, visai seimyna apleido... mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2007 08 31, 19:07)
Sorius, kad ikisu nosi, bet

Laumene, mars namo, nu kas per vaikas, visai seimyna apleido...  mad.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biski nesupratau... g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif e=pachira,2007 08 31, 20:19]
[/quote]

pagavo mergaite is kito skyrelio skaitinejancia, ir atgal kviecia...prisnudus buvai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
čia mane gaudo blush2.gif aš vis paskaitinėju čia, nes greičiausia ir manęs tas pats laukia rolleyes.gif sulauksim rugsėjo galo, tada kartosim vyro tyrimus ir tada jau bus aišku ax.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 31, 19:21]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif e=pachira,2007 08 31, 20:19]
[/quote]

pagavo mergaite is kito skyrelio skaitinejancia, ir atgal kviecia...prisnudus buvai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

aaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o as galvoju, kas cia darosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laumene, linkiu kad siame skyrelyje tau netektu uzsibuti ar net is vis atsirasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 31, 19:28)

Laumene, linkiu kad siame skyrelyje tau netektu uzsibuti ar net is vis atsirasti  4u.gif

ačiū labai 4u.gif ir jums linkiu kuo greičiau sulaukti savo mažylių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 31, 19:45)
dabar sumazino gonalio dozes,tik kas antra diena liepe leistis,sake,kad kitidar gali sunykt,tai tikiuosi,kad kokie 5 liks,nes su 3 nepavyko schmoll.gif
Papildyta:
o kas ten per tyrimas E2 KIEKIS KRAUJYJE? g.gif

jeigu kiekis E2 labai didelis tai reiskia, kad pas tave hiperstimuliacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natusia_v: 31 rugpjūčio 2007 - 21:18
Relaks, brauk mane is saraso...Jau prasidejo tepliojimai, viskas aisku su manim...Ner cia ko vietos uzimt...
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(natusia_v @ 2007 08 31, 22:16)
jeigu kiekis E2 labai didelis tai reiskia, kad pas tave hiperstimuliacija

aciu uz atsakyma 4u.gif tai tokiu atveju nedaro IUI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 09 01, 08:27)
Relaks, brauk mane is saraso...Jau prasidejo tepliojimai, viskas aisku su manim...Ner cia ko vietos uzimt...
Sekmes visoms!

Nu ką padarysi, mergaitės, bandysim, vėl ir vėl ir vėl 4u.gif
Atsakyti