QUOTE(laura79 @ 2008 04 01, 20:04)
sveikos mamytes
Sakau as irgi savo liezuvi ikisiu, kadangi gimdziau nesenai
Taip ir stovi vieno laikrascio antraste pries akis "mamytes palaukit iki rudens" tada bus atidaryti nauji gimdymo namai. Kadangi musu senieji visai greitai nugrius, gimdziau gruodi tai mano gydytojai net nepatogu maciau buvo uztai kad vyrui nera kur buti, net taburetes ir tos suluzusios, langai su plevele apkalti, tik gimdykloj dvejose is 9 ideti plastikiniai langai, maistas nevalgomas, dusai is slangu ar is ko ten padaryti nu zodziu ir T.T.
Nu o apie personala tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, gal kai kurios seseles didelem virsininkem apsimeta ir naujagimiu gydytoju truksta o siaip gydytojos ir akuseres auksines moterys, paslaugios malonios. Du gimdziau pas Ligeikiene nei plysau nei kirpo ir be epidurines nejautros apsiejom.
Sekmes visom Siauliu nestukem
Tikrai pritariu. Blogiausia, kad nera lovos ar ciuzinio vyrui. Man pavyzdziui pirma nakti buvo baisiai sunku vienai, nes pati buvau ne kokios sveikatos. O vyrui nebuvo kur pasilikti. O ir seseles ne karto nei pas nieka nebuvo uzejusios.

O kita nakti, pasimaine pamaina, tai girdejau, kad pas labai verkiancius lialiukus ateidavo. Matyt viskas priklauso nuo paciu zmoniu, kaip jie ziuri i savo darba. Na ka, lauksim nauju GN Siauliuose