QUOTE(Raganaa999 @ 2008 03 14, 17:38)
Kiek zinau kituose GN yra palatu, uz kurias sumokejus galima buti su vyru (ir nakti). Ar Siauliu GN tokiu palatu nera?
nežinau, niekas net nesiūlė

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 03 14, 19:38)
Kiek zinau kituose GN yra palatu, uz kurias sumokejus galima buti su vyru (ir nakti). Ar Siauliu GN tokiu palatu nera?
na kol kas nera

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 03 14, 19:38)
Kol neatidarys naujų G.N., tol tikrai nebus. O vyras gali pasilikti, niekas jo nevarys, tik lovos nėra.
QUOTE(Irme @ 2008 03 10, 11:59)
Sveikos supermamytes
Norejau paklausti jau gimdziusiu mamyciu, ar niekam nepasitaike, kad gimdymo metu anesteziologas butu buves uzsiemes ir negalejo padaryti epiduro? Nes mane gyd nugasdino, kad neduoda 100%, jog anesteziologas bus laisvas, o as jau buvau nusiteikusi, kad jei nepakeliamai skaudes- paprasysi ir bet kada padarys epidura.

Norejau paklausti jau gimdziusiu mamyciu, ar niekam nepasitaike, kad gimdymo metu anesteziologas butu buves uzsiemes ir negalejo padaryti epiduro? Nes mane gyd nugasdino, kad neduoda 100%, jog anesteziologas bus laisvas, o as jau buvau nusiteikusi, kad jei nepakeliamai skaudes- paprasysi ir bet kada padarys epidura.

nors ir nakti gimdziau, bet su anesteziologu nebuvo jokiu problemu

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 03 14, 17:38)
o as kazkur girdejau,kad 200lt kainuoja VIP palata,kur ileidziami artimieji but kiek nori ir prieziura kitokia.Mano drauge pries mazdaug 4m. tokioje gulejo GN Siauliu
QUOTE(megule @ 2008 03 15, 15:29)
o as kazkur girdejau,kad 200lt kainuoja VIP palata,kur ileidziami artimieji but kiek nori ir prieziura kitokia.Mano drauge pries mazdaug 4m. tokioje gulejo GN Siauliu
oho...noretus ja pamatyti ,nes tikrai pirma karta girdziu toki dalyka....uzklausiu gines nuejus kada nors

o vyras likti jug gali....salia sedeti gales...

Prieš 4 metus tikrai nebuvo, nes gimdė sesuo ir aš klausiau. Dabar irgi nėra(klausiau), be to rugsėjį planuoja tuos gimdymo namus uždaryti.
Kaina irgi įtartina atrodo, nes pvz. Klaipėdoje(draugė gimdė prieš 4 metus), tai labai gerai įrengtos palatos, su WC, dušu, dvigule lova ir tokia sofute, kaina buvo 50lt.
Kaina irgi įtartina atrodo, nes pvz. Klaipėdoje(draugė gimdė prieš 4 metus), tai labai gerai įrengtos palatos, su WC, dušu, dvigule lova ir tokia sofute, kaina buvo 50lt.
QUOTE(kerija @ 2008 03 15, 23:02)
tai cia parai 50lt, panasiai ir gaunas 200lt kol isleidzia, bet nemanau kad Siauliuose tokia palata yra, nes jei butu jau reklama jei nereali butu padaryta

QUOTE(megule @ 2008 03 15, 13:29)
na kaina tai tikrai

QUOTE(laimikė @ 2008 03 15, 23:39)
oho...noretus ja pamatyti ,nes tikrai pirma karta girdziu toki dalyka....uzklausiu gines nuejus kada nors
nes sudomino

Kazin kaip jis visa para sedes ir nemiegos, tiek nekankinsiu gal

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 03 17, 16:44)
Jei leliukas neklykia per naktis, tai ko ten jam sėdėti ir kankintis? o , jei labai rėks, tai prisėsti neteks