Šį kartą galiu tik pasigirti Šiaulių G namais. 02.29 d naktį suspaudė ir teko judėt...Priimamąjame buvo nuostabi linksma sesutė,erai nusiteikusi nors ir prižadinome

Patekėjo žali vandenukai

kaklelis uždaras, tai gimdykloje tik laukėme, kol kažkas pajudės

per 3 val 3 cm, o skausmai stiprėjo

Prieš 8 atėjo gydytoja Lydeikienė,kuriai priklausė su manimi "kankintis"

ir akušerė Ilma, pav. nepamenu

na ir viskas buvo laabai super

akušerė labai žiūrėjo, rūpinosi ir be galo buvo maloni. Gyd. Lydeikienė (kas man kėlė nuostabą) dalyvavo visur pati, visą gimdymo eigą vedė nerealiai, mokėjo mane kontroliuoti (skausmo visai nepakeliu

todėl klientė ne kokia

) tiesiog diktavo kiekvieną mano veiksmą, ką ir kaip turiu daryti...todėl po gimdymo, kad ir plyšo iki...ir skaudėjo, bet trečio- nebebijočiau, nes išmokė kaip tai daryti, o pirmą kartą apie porą val gimdžiau tipo ir vistiek už mane pagimdė- prakirpo, ant pilvuko užkrito

gyd stumtelėjo ir su pompa ištraukė

o šį kart įgavau patirties ir esu be galo patenkinta savo antru gimdymu. Atsilyginti buvo tikrai nuoširdus noras, todėl taip ir padariau
P.S girdėjau,kad ši gyd susitarus 1000 lt nori už gimdymą

tačiau jos darbas tikrai nepriekaištingas
dar P.S aš neturėjau pampų, nes su pirmu visą maišą davė, o dabar neduoda

o dėl drabužėlių, tai turėjau savo ir rengiau, ir niekas nieko nesakė

nes labai atpilinėjo, o tai gera priežastis atsikirsti, nenorinčiom vilkti tas "carines drapanas" savo aukseliams
Visoms sėkmės
Papildyta:
QUOTE(Irme @ 2008 03 10, 12:59)
Sveikos supermamytes
Norejau paklausti jau gimdziusiu mamyciu, ar niekam nepasitaike, kad gimdymo metu anesteziologas butu buves uzsiemes ir negalejo padaryti epiduro? Nes mane gyd nugasdino, kad neduoda 100%, jog anesteziologas bus laisvas, o as jau buvau nusiteikusi, kad jei nepakeliamai skaudes- paprasysi ir bet kada padarys epidura.
Taip būna tikrai labai retai, nes kas daro epidūrą sukasi kaip vėjelis

juk jo tai duona

todėl nerimauti nėra ko